Widok

Czy robicie poprawiny????

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drogie koleżanki czy robicie poprawiny?ja juz sama nie wiem!czy wypada nie robić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na poprawinach to i schlac sie lampka szampana da rade ze zmeczenia... ;-) ekonomicznie...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
ja to niestety na poprawinach najczesciej pije tylko soczek( w dużych ilościach):) ale to znak dla Pary Mlodej,ze przynajnjmniej dla mnie, ich wesele bylo bardzo udane;)
No powiem wam ja też robię poprawiny i pewnie bedzie grubo hehe :)
My zrezygnowaliśmy z poprawin i całe szczęście na drugi dzień myślałam tylko o ciszy i spaniu o nogach już nie wspomne , byłam pare razy na poprawinach i na cztery razy trzy to stypa.Powodzenia
My robimy poprawiny na takiej zasadzie jak nasi znajomi w zeszłym roku i znajomi agafigii (?) - wynajmujemy salę na Kacku za małe pieniądze, zamawiamy dodatkowe jedzonko (niewiele), stroimy salę, ustalamy playlisty i dodatkowo zapraszamy znajomych, którzy się nie załapali na wesele. Planujemy, że będzie się działo!
Ja robie ze wzgledu na przyjezdnych gosci. Wole zaplacic te 20 zl od osoby niz sie meczyc z nimi w domu ;)
a my zrobimy grila u mojego tatusia:)...goscie sie wyspia..mysle ze na godz 18 pozapraszamy:)
My robimy poprawiny, ale w domu moich rodziców ... tak na luzie, pojeść, popić, pogadać i pośmiać się :)
madziabe - może to Ci sami znajomi? :P Podasz mi na maila dokładny adres tej sali na Kacku? :) Obiecuję, że nie zwinę Ci sprzed nosa terminu, jeśli się zdubluje ;)
do góry