Widok

Czy skórzane sandały barwiące skórę stóp na czarno można reklamować

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy skórzane sandały barwiące skórę stóp na czarno można reklamować? Sandały mam od ok. 2 mc, nie mogę doczyścić stóp, takie są czarne. czy oddadzą kasę, jeżeli użytkuję je już 2 mc czasu?
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na to pytanie CI nie odpowiem, ale moze sprobuj przetrzec je wacikiem z octem, to powinno pomoc, ja tez mialam takie buty i teraz jest ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja miałam balerinki Lasockiego, które farbowały mi stopy na czerwono, oczywiscie reklamacji nie uznali. pozniej reklamowałam inne buty też tej samej firmy i tez mi nie uznali reklamacji chociaz odwoływałam się dwa razy. od tamtej pory już nie kupuję butów z CCC
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety czasem skórzane buty farbują i to całkiem dobrych firm, a takiej reklamacji nikt nie uznaje , bo skóra farbowana może farbować...masło maślane ale tak jest...można zakupić specjalne preparaty blokujące farbowanie...szukaj w sklepach obuwniczych
Witam w klubie, kicz za kupę kasy.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Mój pies ugryzł moje dziecko (32 odpowiedzi)

Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go z Ciapkowa, jest...

alergolog swissmed lub luxmed (15 odpowiedzi)

Dziewczyny mozecie polecić lekarza z ww placowek.

JAKI KURIER NAJTAŃSZY - prywatna przesyłka? (27 odpowiedzi)

Dziewczyny zamówiłam fajny fotel na allegro, przyjechał kurierem - duże to i niestandardowe. Tak...

do góry