Widok

Czy ta patodeweloperka się kiedyś skończy?

Jak to jest, że w Miejscowym Planie jest dopuszczone dzielenie działek na minimum 1000 metrów kw. a co chwile stawiają szeregi i dzielą ja na mniejsze? Za kilka lat skończymy jak Banino z rozjechanymi drogami i niewydalającą infrastrukturą.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Faktycznie , jakiś prymityw się trafił ... ale bez kredytu , więc może szybciej sprzedać jak zacznie się rozpadać .. ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ty raczej jestes przeciwiendtwem kumatych. Po kiego przeniosłeś sie blokersie do bojana jeśli jest tu tak żle. Wytykasz komuś ze mieszka w takich a nie innych warunkach a sam mieszkasz w kurniku z prostej przyczyny, braku finansów. Krytykowane są szeregi pasujące walory wsi. Jeden śmierdzący komin a wszystkich wrzucisz do jednego kotła, tak przez takiego jednego głupka jak ty wyrabiania jest opinia o nowych mieszkańcach szeregowców. Masz rację, co do ilości działek na sprzedaż, jedyne pocieszenie że kupują je ludzie zamożni i z rozmyslem, dla ciebie poza zasięgiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

2021-02-07 17:03:50
Ty raczej jestes przeciwiendtwem kumatych. Po kiego przeniosłeś sie blokersie do bojana jeśli jest tu tak żle. Wytykasz komuś ze mieszka w takich a nie innych warunkach a sam mieszkasz w kurniku z prostej przyczyny, braku finansów. Krytykowane są szeregi pasujące walory wsi. Jeden śmierdzący komin a wszystkich wrzucisz do jednego kotła, tak przez takiego jednego głupka jak ty wyrabiania jest opinia o nowych mieszkańcach szeregowców. Masz rację, co do ilości działek na sprzedaż, jedyne pocieszenie że kupują je ludzie zamożni i z rozmyslem, dla ciebie poza zasięgiem.
patrz ile o mnie wiesz, bawi mnie jak rozpaczliwie próbujesz sobie wyobrazić i koniecznie zdeprecjonować (sprawdź sobie to słowo to się czegoś w końcu nauczysz) osobę po drugiej stronie monitora. Pobudka, nowa rzeczywistość puka w twoje drewniane drzwi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

z uporem maniaka próbujesz wmówić że twój matiz, to mercedes.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

No właśnie infrastuktura to też problem dewelopera. Patodeweloper stawia tylko szkaradztwo i ma 4 literach otoczenie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

2021-02-07 19:00:13
No właśnie infrastuktura to też problem dewelopera. Patodeweloper stawia tylko szkaradztwo i ma 4 literach otoczenie.
to naucz się czytać i to ze zrozumieniem, jak się już nauczysz to poczytaj o ustawowych obowiązkach gminy. W tej gminie to nic tylko być wójtem, nic nie trzeba robić bo głąby sobie wroga sami znajdą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (721 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Pompa ciepła rachunki (29 odpowiedzi)

Cześć - jakie macie rachunki za ogrzewanie pompą ciepła (bez PV) - dom ok. 250 m2 - przykładam...

do góry