Widok
Czy to nie dziwne??
Zastanawiam sie, moze zupelnie niepotrzebnie, czemu nasza dzidzia kopie mnie caly czas tak nisko brzucha...Jak pytam dziewczyn, to mowia ze w 20-22 tyg juz kopalo 1,5-2 cm ponizej pepka, a u mnie caly czas tak kopie;/..Boje sie, czy cos nie jest za nisko ulozone, moze macica, albo sama juz ne wiem;/...Rzadko kiedy kopnie na wysokosci pępka. Jak Wy mialyscie w 23-24 tygodniu??
Anti - to wszystko indywidualna kwestia- nie porównuj z innymi dziewczynami. Twoje Maleństwo może być od początku nisko ułożone i to nie jest żadna anomalia. Poza tym możesz czuć kopniaczki nisko, bo Maluch leży jeszcze w ułożeniu pośladkowym i wierzga najbardziej giraskami.
Póki czujesz ruchy - wszystko jest oki :) Nie martw się.
Póki czujesz ruchy - wszystko jest oki :) Nie martw się.
pmagdalena napisał(a):
> mnie do konca ciazy kopie nisko . poprostu od poczatku tak
> nisko miała raczki i teraz łaskocze mnie w pachwinach dosłownie
>
>
> nie martw sie tak sie po prostu ulozyła
>
>
tak dokłądnie - to zalezy od ułozenia
jeju az cię łaskocze - a to figlarny dzidziuś ci rośnie :)
> mnie do konca ciazy kopie nisko . poprostu od poczatku tak
> nisko miała raczki i teraz łaskocze mnie w pachwinach dosłownie
>
>
> nie martw sie tak sie po prostu ulozyła
>
>
tak dokłądnie - to zalezy od ułozenia
jeju az cię łaskocze - a to figlarny dzidziuś ci rośnie :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Moj straszy to tak kopal ze jak leciala walka Guzowskiej i moj maz krzyczal Guzowsa Guzowska to ten w rytm jego glosyu boksowal mnie rekoma i nogami haha jak Adam przestawala to maly tez cisza jak zaczynal to znow mlody boksowal pietki iłokcie mu sie fajnie odbijały:) a ja juz bylam krotko przed terminem:_)