Widok

Czy to nie dziwne??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam sie, moze zupelnie niepotrzebnie, czemu nasza dzidzia kopie mnie caly czas tak nisko brzucha...Jak pytam dziewczyn, to mowia ze w 20-22 tyg juz kopalo 1,5-2 cm ponizej pepka, a u mnie caly czas tak kopie;/..Boje sie, czy cos nie jest za nisko ulozone, moze macica, albo sama juz ne wiem;/...Rzadko kiedy kopnie na wysokosci pępka. Jak Wy mialyscie w 23-24 tygodniu??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Anti - to wszystko indywidualna kwestia- nie porównuj z innymi dziewczynami. Twoje Maleństwo może być od początku nisko ułożone i to nie jest żadna anomalia. Poza tym możesz czuć kopniaczki nisko, bo Maluch leży jeszcze w ułożeniu pośladkowym i wierzga najbardziej giraskami.
Póki czujesz ruchy - wszystko jest oki :) Nie martw się.

ufff...ja zaraz mam jakies czarne filmy, ze nie ma maluch miejsca, ze nie przekreci sie, brrrr...Ciagle cos...!A Ty jak mialas?

mnie do konca ciazy kopie nisko . poprostu od poczatku tak nisko miała raczki i teraz łaskocze mnie w pachwinach dosłownie

nie martw sie tak sie po prostu ulozyła

Madzia, a jak Maja dzisiaj? rusza się?

wiesz co dopiero sie obudziłam wiec jeszcze nie ruszyła sie ale byłam wczoraj na NST i słabo sie ruszała , lekarz powiedzial że ma mało miejsca juz i to dlatego boo serce bilo ładnie .
A jak wróciłam o 22 do domu to pobuszowała sobie 30 minut

Dobrze,że poszłaś na NST, zawsze człowiek jest spokojniejszy.
Cwaniara, nie spieszy się na świat:))

nie nawet rozwarcie nie postepuje a lekarz kazał mi sie oszczedzac ale jak ja sie bede oszczedzała to urodze po terminie wiec ide na spacer dzisiaj znowu

wczoraj cała starówke obeszłam

u mnie Wiki jest ułozona poprzecznie więc wczoraj poprostu na jednej stronie brzucha miałam guzioł i to była głowa zdrąrzyłam zawołać męża żeby zobaczył jak sie rozpycha ale ogólnie ręce i nogi ma w stronę dołu i łaskocze mnie nimi po pęcherzu.

aha, czyli te niskie kopniaki to norma...Jenki, ja zaraz przerazona!

anti tak poprostu lezy pewnie pupka do góry a konczyny ma na dole

pmagdalena napisał(a):

> mnie do konca ciazy kopie nisko . poprostu od poczatku tak
> nisko miała raczki i teraz łaskocze mnie w pachwinach dosłownie
>
>
> nie martw sie tak sie po prostu ulozyła
>
>

tak dokłądnie - to zalezy od ułozenia
jeju az cię łaskocze - a to figlarny dzidziuś ci rośnie :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
up żeby śmieci zniknęły

up
image
Mnie starszy tak kopal ze rraz normalnie sie przewrocilam na kolana z bolu jak mi dokopal heheh a łaskotal mnie po ...... smialam sie ze paluszki wsadza i sprawdza kttoredy wyjscie hehe a nie daj borze jak jeden dzien byl spokojny to mialam czarne mysli zaraz

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
up

papilio1@op.pl
anti, ja jestem w 30 tygodniu i calutki czas czuję te ruchy całkiem na dole...jak byłam na usg, to mała była główką w dół więc pewnie rączki, ale teraz na usg mała znów główką do góry więc pewnie nóżki:))))nie przejmuj się, to normalne, pytałam lekarki
@gnieszka to twoja niezłe fikołki robi , moja jak sie skierowała głowa w dół to tak jej zostało

ja czuję raz na dole raz u góry, w ogóle Misia tam jakieś szaleństwa uprawia

image
image
no ja nie wiem, co ona tam robi, ale leży jakoś mega dziwnie, nogi ma na głowie, wkłada je do buzi, ręce też...była już główką w dół, a teraz znów jest głową do góry
Moj straszy to tak kopal ze jak leciala walka Guzowskiej i moj maz krzyczal Guzowsa Guzowska to ten w rytm jego glosyu boksowal mnie rekoma i nogami haha jak Adam przestawala to maly tez cisza jak zaczynal to znow mlody boksowal pietki iłokcie mu sie fajnie odbijały:) a ja juz bylam krotko przed terminem:_)

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

do góry