Widok

Czy używacie CICAPLAST z La Roche Posay?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jest to krem przyspieszający regenerację naskórka, chcialabym poznac wasze opinie, czy warto go stosowac np. na plamki po zaskornikach itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Ja go stosowałam w zeszłym roku,gdy byłam po kwasach,które miałam stosowane na twarz,po tym zabiegu dermatolog kazała mi go stosowac w miejscach gdzie naskórek był najbardziej podrażniony,naskórek szybko się zregenerował,mi pomógł i mogę go polecić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co do plamek po zaskórnikach to nie mam pojęcia,on ma tłustą konsystencje,i mi się wydaję że on raczej regenerują uszkodzony naskórek,lub rane
no wlasnie ja kurcze rozdrapywalam zaskorniki i mi zostalo kilka plamek, co prawda niewielkich ale mnie draznia;/// czytalam baardzo duzo pozytywnych opinii, ze jest godny polecenia, moze ktos jeszcze sie wypowie;)
podbijam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krzywe ząbki (26 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

do góry