Widok

Czy używacie CICAPLAST z La Roche Posay?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jest to krem przyspieszający regenerację naskórka, chcialabym poznac wasze opinie, czy warto go stosowac np. na plamki po zaskornikach itp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
Ja go stosowałam w zeszłym roku,gdy byłam po kwasach,które miałam stosowane na twarz,po tym zabiegu dermatolog kazała mi go stosowac w miejscach gdzie naskórek był najbardziej podrażniony,naskórek szybko się zregenerował,mi pomógł i mogę go polecić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co do plamek po zaskórnikach to nie mam pojęcia,on ma tłustą konsystencje,i mi się wydaję że on raczej regenerują uszkodzony naskórek,lub rane
no wlasnie ja kurcze rozdrapywalam zaskorniki i mi zostalo kilka plamek, co prawda niewielkich ale mnie draznia;/// czytalam baardzo duzo pozytywnych opinii, ze jest godny polecenia, moze ktos jeszcze sie wypowie;)
podbijam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry