Widok
Do ok 3 urodzin podawałam Bebiko truskawkowe (rano), a wciągu dnia zwykłe mleko krowie (z kawą zbożową lub samo) :) kiedyś piliśmy kartonowe, od jakiegoś czasu pasteryzowane, zawsze 3,2% :) Młody najchętniej pije zimne, z lodówki, ewentualnie w temperaturze pokojowej. Ostatnio chyba dorósł do kakao ;) bo dwa razy wypił ;) (ciepłe)
U nas jak córcia skończyła 2 latka odstawiona została butelka Pani stomatolog nam odradziła ponieważ to jest nie dobre dla zębów.Mała miła już białe kropeczki na zębach od dużej ilości mleka i zgryz zaczynał się powoli psuć. Teraz owszem pije mleczko zwykłe, kakao, ale z kubeczka i nie jest to taka ilość jak z butelki.
pewnie:)
twierdza tak lekarze , którzy działają na zlecenie koncernów produkujących MM jak sądzę:)
jestem przeciwna podawania mleka krowiego +- rocznemu dziecku, ale od ok. 2 roku zycia mysle ze spokojnie mozna przejsc na krowie, dziecko w tym wieku je praktycznie juz wszystko to samo co dorosli, dlaczego powinno sie robic wyjatek akurat dla mleka?
twierdza tak lekarze , którzy działają na zlecenie koncernów produkujących MM jak sądzę:)
jestem przeciwna podawania mleka krowiego +- rocznemu dziecku, ale od ok. 2 roku zycia mysle ze spokojnie mozna przejsc na krowie, dziecko w tym wieku je praktycznie juz wszystko to samo co dorosli, dlaczego powinno sie robic wyjatek akurat dla mleka?
http://forum.trojmiasto.pl/Sprzedam-mleko-Gerber-3-t490994,1,130.html przepraszam ale w sumie na temat:)