Widok
Tak, napisałam na forum, bo mam dość obelg wysyłanych na pw i gróźb. Myślę, że warto ostrzec innych ludzi, bo z tego co wiem to nie jestem ani pierwsza, ani ostatnia. Po samych reakcjach tutaj widać jaką ziejesz agresją, więc nie udawaj białymisu niewiniątka i nie rób ze mnie kata. Ogarnij się chłopaku, albo zgłoszę to na policję.
I naprawdę przestań już mi wysyłać obraźliwe wiadomości. Taki odważny jesteś by mnie wyzywać na pw, a na forum ściemniać aniołka? Naprawdę tak bardzo cię śmieszy pomysł z policją? Ciekawe czy dla nich nękanie również będzie tak samo śmieszne. Serio nie myślałam, że przez twoje prześladowanie będę musiała konto usuwać, teraz możesz sobie już pisać tylko w eter.
denerować to może się kobieta, bo ma taką naturę - a Ty, jako mężczyzna, powinieneś zachować spokój, a nie dokonywać publicznej wiwisekcji Twoich relacji z jakąkolwiek Panią; to jest szczyt prostactwa i chamstwa. Żadne "zdenerwowanie" tego nie usprawiedliwia.
Nawet ogólne nawiązywanie do faktu intymnych relacji z kimkolwiek tu obecnym jest poniżej wszelkiego poziomu dyskusji.
Nawet ogólne nawiązywanie do faktu intymnych relacji z kimkolwiek tu obecnym jest poniżej wszelkiego poziomu dyskusji.