Widok
Sporo Forumowiczów zna osobiście zarówno Ciebie jak i Kafkę i ma WŁASNE zdanie o Was, bez względu, co napiszecie na Forum o drugiej osobie.
Wyjątkowo stanę przy Halewiczu, bo ma 100% racji. Forum nie jest miejscem na wyjaśnianie prywatnych nieporozumień czy konfliktów.
To też próbowałem wyjaśnić kafce prv a później ona sfiksowała i pisała że jej groże itd więc mnie poniosło ale cóż nie chce mi sie już w tym tkwić wiem ze to poraniona akcja
Wyjątkowo stanę przy Halewiczu, bo ma 100% racji. Forum nie jest miejscem na wyjaśnianie prywatnych nieporozumień czy konfliktów.
To też próbowałem wyjaśnić kafce prv a później ona sfiksowała i pisała że jej groże itd więc mnie poniosło ale cóż nie chce mi sie już w tym tkwić wiem ze to poraniona akcja
Nie jest, dlatego wyraziłem swoje oburzenie. O ile niewinny, publiczny flirt jest akceptowalny, a i bywa zabawny, to wywlekanie faktycznych intymnych relacji na forum publicum świadczy o krańcowej niedojrzałości emocjonalnej.
@bialymis - nie musisz uciekać, wystarczy że przyjmiesz właściwe postawy w relacjach z innymi uczestnikami dyskusji...którą notabene sam zacząłeś ^^
@bialymis - nie musisz uciekać, wystarczy że przyjmiesz właściwe postawy w relacjach z innymi uczestnikami dyskusji...którą notabene sam zacząłeś ^^
denerować to może się kobieta, bo ma taką naturę - a Ty, jako mężczyzna, powinieneś zachować spokój, a nie dokonywać publicznej wiwisekcji Twoich relacji z jakąkolwiek Panią; to jest szczyt prostactwa i chamstwa. Żadne "zdenerwowanie" tego nie usprawiedliwia.
Nawet ogólne nawiązywanie do faktu intymnych relacji z kimkolwiek tu obecnym jest poniżej wszelkiego poziomu dyskusji.
Nawet ogólne nawiązywanie do faktu intymnych relacji z kimkolwiek tu obecnym jest poniżej wszelkiego poziomu dyskusji.