Widok

DDA???

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
kto zainteresowany ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tymczasem pisze się razem.
I trochę składniowo nie tak, mądralo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
i kurna chata znowu te durne minusy, idźcie do diabła :P hehe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Sporo Forumowiczów zna osobiście zarówno Ciebie jak i Kafkę i ma WŁASNE zdanie o Was, bez względu, co napiszecie na Forum o drugiej osobie.
Wyjątkowo stanę przy Halewiczu, bo ma 100% racji. Forum nie jest miejscem na wyjaśnianie prywatnych nieporozumień czy konfliktów.

To też próbowałem wyjaśnić kafce prv a później ona sfiksowała i pisała że jej groże itd więc mnie poniosło ale cóż nie chce mi sie już w tym tkwić wiem ze to poraniona akcja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Absolutnie właściwie Kolega Sadyl podsumował, również i ja wyjątkowo przyznaję Sadylowi pełnię racji^^
A tym czasem idę do kina, życzę wszystkim miłego popołudnia :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
@bm:

Sporo Forumowiczów zna osobiście zarówno Ciebie jak i Kafkę i ma WŁASNE zdanie o Was, bez względu, co napiszecie na Forum o drugiej osobie.
Wyjątkowo stanę przy Halewiczu, bo ma 100% racji. Forum nie jest miejscem na wyjaśnianie prywatnych nieporozumień czy konfliktów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja jej nie zacząłem tylko kawfka i wywlekła priwate na forum :(
z resztą z przed roku, no nic musiałem usunąć konto bo już jestem spalony ale pewnie ona tego chciała żebym został sam jak ona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
To nawet nie był flirt, już tu nie mam konta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie jest, dlatego wyraziłem swoje oburzenie. O ile niewinny, publiczny flirt jest akceptowalny, a i bywa zabawny, to wywlekanie faktycznych intymnych relacji na forum publicum świadczy o krańcowej niedojrzałości emocjonalnej.

@bialymis - nie musisz uciekać, wystarczy że przyjmiesz właściwe postawy w relacjach z innymi uczestnikami dyskusji...którą notabene sam zacząłeś ^^
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pan Ha wszystkie rozumy zjadł ale to dobrze. Bo już uciekam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Panie H, daj spokój, wydaje mi się, że to naprawdę nie jest miejsce na takie dyskusje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
zachowuj się byle jak, ale się zachowuj. C'est tout ^^
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
no chyba nie ja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
kto? o_O
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sojolog sie znalazł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
denerować to może się kobieta, bo ma taką naturę - a Ty, jako mężczyzna, powinieneś zachować spokój, a nie dokonywać publicznej wiwisekcji Twoich relacji z jakąkolwiek Panią; to jest szczyt prostactwa i chamstwa. Żadne "zdenerwowanie" tego nie usprawiedliwia.
Nawet ogólne nawiązywanie do faktu intymnych relacji z kimkolwiek tu obecnym jest poniżej wszelkiego poziomu dyskusji.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
panie Hal dlatego staram sie nic nie pisac takiego , ona doprowadza mnie do granic normalności, i tak sie hamowałem żeby za duzo czegoś nie powiedzieć
za to ona nad wyraz interpretowała moje subtelne uwagi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
denerwuje mnie to wszystko dlatego napisałem do adminów o usunięcie konta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
@bialymis - przestań zachowywać się jak rozkapryszony szczeniak, a zacznij zachowywać się jak mężczyzna. Skoro siejesz wiatr, to zbierasz burzę. Zatem trochę więcej dojrzałości emocjonalnej, nawet gdy jesteś DDA. To Ciebie w żaden sposób nie usprawiedliwia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Białymisiu, daj już spokój, nie nakręcaj się, to, co prywatne, powinno zostać między Wami, po co wywlekacie to na forum? Kafka przestała się odzywać, więc i Ty zakończ temat, chyba szkoda zdrowia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No cóż czas sie pozegnać bo jakaś niezrównoważona kafka zrobiła ze mne bandytę
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry