Widok

DDA???

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
kto zainteresowany ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie jest, dlatego wyraziłem swoje oburzenie. O ile niewinny, publiczny flirt jest akceptowalny, a i bywa zabawny, to wywlekanie faktycznych intymnych relacji na forum publicum świadczy o krańcowej niedojrzałości emocjonalnej.

@bialymis - nie musisz uciekać, wystarczy że przyjmiesz właściwe postawy w relacjach z innymi uczestnikami dyskusji...którą notabene sam zacząłeś ^^
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
To nawet nie był flirt, już tu nie mam konta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja jej nie zacząłem tylko kawfka i wywlekła priwate na forum :(
z resztą z przed roku, no nic musiałem usunąć konto bo już jestem spalony ale pewnie ona tego chciała żebym został sam jak ona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
@bm:

Sporo Forumowiczów zna osobiście zarówno Ciebie jak i Kafkę i ma WŁASNE zdanie o Was, bez względu, co napiszecie na Forum o drugiej osobie.
Wyjątkowo stanę przy Halewiczu, bo ma 100% racji. Forum nie jest miejscem na wyjaśnianie prywatnych nieporozumień czy konfliktów.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Absolutnie właściwie Kolega Sadyl podsumował, również i ja wyjątkowo przyznaję Sadylowi pełnię racji^^
A tym czasem idę do kina, życzę wszystkim miłego popołudnia :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sporo Forumowiczów zna osobiście zarówno Ciebie jak i Kafkę i ma WŁASNE zdanie o Was, bez względu, co napiszecie na Forum o drugiej osobie.
Wyjątkowo stanę przy Halewiczu, bo ma 100% racji. Forum nie jest miejscem na wyjaśnianie prywatnych nieporozumień czy konfliktów.

To też próbowałem wyjaśnić kafce prv a później ona sfiksowała i pisała że jej groże itd więc mnie poniosło ale cóż nie chce mi sie już w tym tkwić wiem ze to poraniona akcja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
i kurna chata znowu te durne minusy, idźcie do diabła :P hehe
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Tymczasem pisze się razem.
I trochę składniowo nie tak, mądralo.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (111 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry