Widok

'DZIKIE WINO' restauracja w Redzie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos wie kiedy otwieraja naprawde ta restauracje? i jak mozna sie skontaktowac z wlascicielem? to pilne bo chcialabym zorganizowac slub tam w 2009r wiec czasu nie za wiele, a te dwa nr co podali na wiszacej reklamie-nikt nie odbiera :( niemal wszystkie sale sa zrezerwowane juz od dawna w okolicach Wejherowa i nie mam za bardzo wyboru :( DZIKIE WINO wyglada bardzo adnie, ale jak mam tam zrobic wesele skoro nie da sie z nimi skontaktowac? :( prosze o pomoc jesli ktos znimi rozmawial, ma do nich kontakt, albo cos o tej restauracji slyszal :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
skoro nie potrafią dobrych pracowników przy sobie utrzymać? tych dobrych traktują jak ... lepiej nie mówić-to mają teraz problemy z organizacją
Szkoda na nich słów tak naprawdę-nie mają szacunku do nikogo-miejsce naprawdę piękne ale co z tego???? skoro brak im szacunku do personelu,do klientów to nie szanują samych siebie i pracy włożonej do otwarcia lokalu! Cóż,mógłby polecieć tu świetny przykład-ale nie będę zbytnio poniżać ludzi TAK publicznie-mimo że w życiu nikt sobie takich ŻARTÓW ze mnie nie zrobił i nikt w życiu mnie tak nie poniżył jak właśnie właściciele tej restauracji.Ale jak Kuba Bogu........
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Imprezy na pewno sie odbyly, bo dalecy znajomi na przelomie pazdziernika-listopada obchodzili tam pewien jubileusz, a ja gapa, gdy mi o tym mowili, nie przywiazalam do tego zbyt duzej uwagi:) Tak czy siak, nie mieli tam takiej liczby osob, jaka my planujemy na weselu, wiec za duzo ich opinia mi nie pomoze:) Za to jedzenie BARDZO chwalili, z tymze bylo to jedzenie wlasnie dowozone z Sasina i tak sie zastanawiam, czy kucharz z Sasina tutaj przejdzie...Hmmm...
Jedyna rzecz, ktora mnie martwi to wielkosc parkietu-hmmm....Nie wiem dlaczego, ale obawiam sie, ze jest maly:)
W przyszlym tygodniu na pewno sie tam tez wybiore z wybrankiem mego serca:) On juz ten lokal widzial, bo mial okazje uczestniczyc w jego budowie, ale gdy mi opowiadal o tym, jaki jest on efektowny, to nie myslalam,ze az takie zrobi na mnie wrazenie:)...Takze decyzja nalezy do mnie:) Hehe......Oto kilka fotek, ktore wyszperalam na necie:
http://www.biuro.studioindygo.pl/projwnpubl_karczmapdziwinogr.htm
Ta mniejsza sala jest boska, chyba ukroce liste gosci specjalnie dla niej;)

Czy to prawda, ze ta mniejsza sala jest na max 100 osob? Hmmm...
http://www.dzikiewino.pl
Tylko co nam teraz po ich stronie, skoro jeszcze na niej nic nie maja:(
Zadnych zdjec, zadnych konkretnych info....
witam
ja równiez byłem na obiadku w niedzielę i musze przyznac że lokal jest piękny , wszystko urządzone ze smakiem. Co do jedzenie bardzo mi ssmakowało - zamówiliśmy polędwicę i rewelacyjna pizza - do tego przystwaki i zupa . za rachunek z napojami zapłacilem śmieszne pieniądze sam sie zdziwiłem. Faktycznie też czekałem dosyć długo na drugie danie bo chyba z 40 minut ale najważniejsze że było pyszne, pozatym był to niedzielny obiad więc się nie spieszyelm z tego co wiem wdrażają system komputerowy który nie dokońca działa i z tego biorą sie te pomyłki i opóźnienia . pomimo czasu oczekiwania wiem że będę tam zaglądał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ojej ale Ty jesteś biedny:((((((
biedny to nie jestem he he.... tylko wku... jak ktoś robi z siebie nie wiadomo kogo i ludzi nie szanuje-ze sztucznym uśmieszkiem do ust przyklejonym
Bylam tam z mezem i dzieckiem na obiadku! jedzenie pyszne,obsluga ok a ceny naprawde niskie ! o co ludzie Wam chodzi ? ! mysle, ze konkurencja chce tu namieszac...
Macie może jakieś zdjęcia tej knajpy. Na stronie ich nic jeszcze prawie nie ma:(
http://www.biuro.studioindygo.pl/projwnpubl_karczmapdziwinogr.htm
Kilka razy organizowałam imprezę w Sasinie i właściciele to bardzo mili ludzie-zawsze dawali mi spory rabat. Dbają o każdy szczegół, imprezy są na wysokim poziomie. Moim zdaniem wypowiadają się ludzie, którzy są byłymi pracownikami-wywalonymi za bezczelność itd. No i oczywiście konkurencja...
Mnie p. Asia mowila, ze prowadzi restauracje w Karwi (nie dopytywalam o nazwe). Skad sie wzielo Sasino? :)
Otoz restauracja w Redzie, Palac w Sasisnie i restauracja w Karwi jest we wladaniu tych samych osob:)
To witamy w klubie.Byliśmy dziś z mężem i córką.Czekaliśmy około godziny- mięso zimne,niedopieczone,obiad dla dziecka kompletna porażka.A na dodatek w surówce -kamień.Zawiodłam się .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
...no tak,ale z talerza wszystko zniknęło.,a to dziwne,ze kamienie są jadalne..
Sasino wystawiono na sprzedaz Jak w Redzie nie zmienia kucharza nie rokuje im dobrze. Jedzenie ochydne mieso przypalone a bralismy 4 rozne dania kazde jedno okropne, w lokalu zimno, i obsluga zakrecona i powolna. Lokal nie przystosowany dla osob niepelnosprawnych. duzy minus.

Nie polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdyby jedzenie było ochydne to napewno nie zajezdzał bym tam tak często.jadło,ceny,klimat-nie ma się do czego przyczepić.myslę,ze ci wszyscy co mają czas na pisanie tych śmiesznych histori powinni uczęszczać do barów i to szybkiej obsługi,moze tam choć nie sądzę byliby usatysfakcjonowani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak ,to prawda, jedzenie niespecjalne a o obsłudze to już nie wspomnę. Zakręcona i powolna to mało powiedziane, nie wiem skąd ich wzieli, nic nie wiedzą i nic nie potrafią, tragedia.
Również nie polecam.
do góry