Widok
'DZIKIE WINO' restauracja w Redzie
Czy ktos wie kiedy otwieraja naprawde ta restauracje? i jak mozna sie skontaktowac z wlascicielem? to pilne bo chcialabym zorganizowac slub tam w 2009r wiec czasu nie za wiele, a te dwa nr co podali na wiszacej reklamie-nikt nie odbiera :( niemal wszystkie sale sa zrezerwowane juz od dawna w okolicach Wejherowa i nie mam za bardzo wyboru :( DZIKIE WINO wyglada bardzo adnie, ale jak mam tam zrobic wesele skoro nie da sie z nimi skontaktowac? :( prosze o pomoc jesli ktos znimi rozmawial, ma do nich kontakt, albo cos o tej restauracji slyszal :)
no właśnie na to wygląda że właściciel ma wszystko gdzieś ;) albo taki zajęty że nie może odebrać tel przez cały tydzień.. nie znam, więc nie wypowiadam się lepiej :) ciekawe jak robią wesela.. chciałabym chociaż pogadać z tym gościem i zobaczyć jak w środku :) mówicie dzwonić do Sasina.. ok :D
dzięki :)
Ps. Becia to moj mail: pagusek@gmail.com
dzięki :)
Ps. Becia to moj mail: pagusek@gmail.com
kasik jak to mialas wesele?a to juz otwarte jest???bo na poczatku listopada mieli otworzyc i otworzyli??
ja tez interesowalam sie tym miejscem na poczatku mialo byc otwarte w czerwcu a przedluzylo sie cos i teraz w listopadzie mialo byc otwarcie,dzwonilam kontaktowalam sie po oferte zeby mi przesłali bo strona ich jeszcze nie dzialala a tam albo nikt nie odbiera a jak juz odebrali to podalam swojego maila zeby przeslali oferte i do dzis go nie mam.słabe te ich poczatki;/
ja tez interesowalam sie tym miejscem na poczatku mialo byc otwarte w czerwcu a przedluzylo sie cos i teraz w listopadzie mialo byc otwarcie,dzwonilam kontaktowalam sie po oferte zeby mi przesłali bo strona ich jeszcze nie dzialala a tam albo nikt nie odbiera a jak juz odebrali to podalam swojego maila zeby przeslali oferte i do dzis go nie mam.słabe te ich poczatki;/
bylam osobiscie ale w swieto bo tylko wtedy moglam. myslisz ze tam ktos jest procz robotnikow? skoro to jeszcze nie wykonczone, nie otwarte.. sprobuje. szukam na ok.100-120 osob, z tym ze wszystko jest juz zarezerwowane, jedyne co znalezlismy wolnego to magnat w bojanie - duza sale, ale troche daleko to od wejherowa i nie wiem jak tam bo nigdy nie bylam a opinie widzialam rozne. orkiestre mam zarezerwowana na 12.09.09r wiec sale potrzebuje zarezerwowac na ten dzien, ale wiekszosc sal juz ma brak terminow nawet juz na 2010r :( a polecasz cos? :) to bede walczyc o termin :P
ok dzieki :)
Kasik a jakie menu wybralas? bo z tego co widze na stronie jest do wyboru za 130/160/180 zl. zalezy mi by byla to bardzo dobra jakosc, ale tez nie za ogromna kase, zastanawiam sie czy jest to roznica w menu ogromna czy nieznaczna..
Aha! czy sa tam jakies pokoje?
z gory dzieki za info :)
Kasik a jakie menu wybralas? bo z tego co widze na stronie jest do wyboru za 130/160/180 zl. zalezy mi by byla to bardzo dobra jakosc, ale tez nie za ogromna kase, zastanawiam sie czy jest to roznica w menu ogromna czy nieznaczna..
Aha! czy sa tam jakies pokoje?
z gory dzieki za info :)