Widok

'DZIKIE WINO' restauracja w Redzie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos wie kiedy otwieraja naprawde ta restauracje? i jak mozna sie skontaktowac z wlascicielem? to pilne bo chcialabym zorganizowac slub tam w 2009r wiec czasu nie za wiele, a te dwa nr co podali na wiszacej reklamie-nikt nie odbiera :( niemal wszystkie sale sa zrezerwowane juz od dawna w okolicach Wejherowa i nie mam za bardzo wyboru :( DZIKIE WINO wyglada bardzo adnie, ale jak mam tam zrobic wesele skoro nie da sie z nimi skontaktowac? :( prosze o pomoc jesli ktos znimi rozmawial, ma do nich kontakt, albo cos o tej restauracji slyszal :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moj e-mail : tekiela@wp.pl
Witam, my też planujemy tam wesele, wczoraj byliśmy oglądać salę i zdecydowaliśmy się na górna, ze względu na liczbę gości.. Mam pytanie, czy mogłabym otrzymać jakieś foto z dekoracjami górnej sali? byłabym bardzo wdzięczna :)

image
tam sa dwie sale - kryształowa na dole i regionalna na górze - przy niej jest kilka stolkikow(czasami sa tam przyjecia komunijne), ale jak jest wesele na gornej sali to te stoilki sa do dyspozycji gosci. nie widzialam, zeby cos sie dzialo w restauracji, jak sa wesele, chociaz bylismy kilka razy. nasze wesele było profesjonalnie przygotowane, posiłki sprawnie podane , smakowały gościom. po weseleu zostało dużo jedzenia, które nam spakowano, pozyczylismy skrzynki, aby przewiezc soki i wina. bez problemu oddalismy je kilka dni pozniej. polecamy:)
A my polecamy w 100%. Obsługa niesmowita - niewidoczna, pelna taktu i chęci do pomocy.

Piekny wystroj, wszystko tak jak chcielismy, po weselu wszystko pieknie spakowane i przygotowane do odbioru.

Polecamy :))
Pomyłka nie ten wątek sorry.
Widocznie coś z tobą było nie tak!A to już zostawiam do przemyślenia...
moj brat tam mial wesele i bylo tez wesele pietro wyzej i ani razu gosci z górnej sali ine widzialam, a nawet jakbybyli przed wejsciem do restauracji to chyba nie ugryzą.

Nie wiem gdzie trzeca sala na dole? chyba nie mowa o restauracji? która jest później zamknięta?

Brak klimy faktycznie niektorym doskwierał chociaz ja tam sie bawilam non stop a drzwi były otwarte na taras więc bylo super.

Dzikie wino to restauracja a nie hotel wiec pokoi nie ma.

Brak ogrodu? hmm, jak kto woli mi tam taras wystarczył. jesli szukasz ogrodu to zrob wesele w pałacu albo na hipodromie.

Chyba za duzo wymagan masz. W faltomie tez nie ma ogrodu ... ale maja klime i pokoj :) cos za cos.

Ja polecam dzikie wino
a ja miałam tam wesele , w sali kryształowej i jestem baaardzo zadowolona, goście również
My planowaliśmy tam wesele bo bardzo podobała nam sie kryształowa sala ta na dole. Niestety po spotkaniu z pracownikiem tej restauracji entuzjazm nam opadł bo : jest tez górna sala i jeszcze jedna mała na dole tak wiec mogą w sumie być 3 wesela na raz!! mimo ze dolna sala i górna maja osobne wejscie i łazienke to nikt nam nie zagwarantuje ze goście nie badą chodzić wszedzie po lokalu. Niestety nie ma klimatyzacji - sa tylko nawiewy tzn wtłaczanie powietrza z zewnątrz do środka - tak wiec jak na dworze bedzie powyzej 20 paru stopni to takie ciepło bedzie wam dodatkowo jeszcze wpadało na sale .... W ofercie jest pokoj dla Pary Młodej ale niestety nie w tym budynku tylko w innej posiadłości właścicieli!!!!! Brakuje tez jakiego ogrodu bo teren wokół budynku nie nalezy do najatrakcyjniejszych. Po za tym sala przepiekna jedzenie bardzo dobre i obsługa miła na to co zdazylismy zauważyc
hej dziewczyny przeslijcie mi zdjecia udekorowanej malej sali jak mozecie.pozdrawiam.wiki286@wp.pl
http://forum.trojmiasto.pl/dzikie-wino-reda-t175614,1,130.html

my mielismy wesele na poczatku sierpnia , polecam:)))))))))
czy jest ktos kto mila tam wesele w 2010???
Przestrzegam wszystkich przed pracą w tej restauracji , nie otrzymałem zapłaty.
dziendoby czy ta praca jest auktualna w redzie
od kiedy moge tam pracowac ..
Ale przecież ciasta to młodzie zamawiają,a nie ta restauracja z tego co wiem:-)
Witam! Zastanawiam się nad rezerwacja dolnej sali (kryształowej) na wesele . Jeżeli ktos w Was bylby tak miły i wysłał mi jakieś zdjęcia z organizowanego tam wesela (może być kilka osób) byłabym NIEZMIERNIE wdzięczna . Proszę również o Wasze osobiste odczucia co do wszystkiego. Z góry bardzo dziekuje mój e-mail sylwia_k@vp.pl
Zbyszku - odezwij się pilnie Pozdrawiamy - P. Beti.
Witam!Graliśmy tam na weselu w kwietniu 2009 r na sali myśliwskiej,na piętrze.Jedzenie było bardzo dobre ale najbardziej byliśmy zaskoczeni ilością i wyglądem ciast! Dzieła sztuki cukierniczej.Goście robili sobie przy nich zdjęcia.
zgadzam się właściciel nie jest osobą zbyt poważną poza tym kompletnie za nic mają tam swoich pracowników zwalniając ich jak poopadnie i nie wywiązując się z umów.... jak dla mnie to spalony lokal
a mogę też poprosić bo również organizuję wesele na tej sali i jestem ciekawa jak wszytko tobie wyszło mój mail: siarka1@wp.pl
do góry