Widok

'DZIKIE WINO' restauracja w Redzie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos wie kiedy otwieraja naprawde ta restauracje? i jak mozna sie skontaktowac z wlascicielem? to pilne bo chcialabym zorganizowac slub tam w 2009r wiec czasu nie za wiele, a te dwa nr co podali na wiszacej reklamie-nikt nie odbiera :( niemal wszystkie sale sa zrezerwowane juz od dawna w okolicach Wejherowa i nie mam za bardzo wyboru :( DZIKIE WINO wyglada bardzo adnie, ale jak mam tam zrobic wesele skoro nie da sie z nimi skontaktowac? :( prosze o pomoc jesli ktos znimi rozmawial, ma do nich kontakt, albo cos o tej restauracji slyszal :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
Czy może ktoś mi przesłać fotki z Dzikiego Wina, i skomentować jak tam sale na ślub??
Witam
Czy może ktoś mi przesłać fotki z Dzikiego Wina, i skomentować jak tam sale na ślub??
pomylilam!!!!!!!!!! tak jakby mne bylo wpisu;-)
a ja nie-mają tam niezle humorki-nigdy nie wiadomo czego sie spodziewac
z chęcią poszłabym tam do pracy:-)
..o..ciekawe..jakoś nigdy nie spotkały mnie takie sytuację a znam i pracuje z tymi ludzmi od jakiegos czasu..wręcz sa normlni i bardzo spoko!
zgadzam się,to raz,a dwa forum dotyczyło KIEDY ZOSTANIE OTWARTA RESTAURACJA a nie jak są traktowani pracownicy?? bardzo brzydko,prywatne sprawy załatwia się w prywatnych miejscach!!!!!!!
"niesłowni hamscy nowobogatcy"...niestety zgadzam się z tym stwierdzeniem. przykre, ale prawdziwe
...a ja z tą opinią się nie zgadzam.pracuje w tej firmie już od 10 lat i nigdy nie miałam problemu z uzyskaniem wynagrodzenia.szefostwo wymagające,ale to normalne, a
komu się nie chce pracować to zawsze znajdzie jakiś problem!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgodze sie z tą opinią i szczerze odradzam jakichkolwiek interesów z tym Państwem.Pracowników traktują jak niewolników (360 h miesiecznie ) i trzeba uważac bo z wynagrodzeniem są problemy.Odradzam prace tam oraz organizacje czegokolwiek.niesłowni hamscy nowobogatcy.
mysle,ze"szefowa"!!! ani właściciel!!! nie pomogą w tym temacie!!!!!!!!!!!! tylko osoby upoważnione,które pracują w Restauracji Dzikie Wino.podaje nr kontaktowy 0 512 413 412 lub 0 512 413 408.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam bardzo serdecznie:)) Tak samo jak Ty miałam problem ze skontaktowaniem się z szefową!!! Więc pojechałam tam osobiście i... na szczęście zastałam ją:)) Tak więc radzę pojechać tam osobiście i spytać sie jakiegoś pracownika o szefową!!! Życzę POWODZENIA:))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jakie te "do czynienia" byly???jakis przyklad?? tak radzic trzymac sie z daleka ??hmmmm...jakis komentarz przydalby sie tutaj,bo z tego co wiem to i miejsce i ludzie sa ok,a to ze czasem ktos telefonow nie odbiera???pewnie jest jakis wazny powod.osobiscie goraco polecam ta restauracje
nie polecam miałem z nimi do czynienia i radze każdemu jak najdalej od nich. choćby po wcześniejszych komentarzach widać jakie maja podejście do ludzi
albo jeszcze jeden numer do Pani Joanny : 512413408
tu się uda !!!!!!
witam
tu mozna się dodzwonić : 512413410
pozdrawiam
My mieliśmy tam wesele w październiku i mogę powiedzieć że gdybym mieła jeszcze raz wybierać to wybrałabym to miejsce jeszcze raz (mówię o górnej sali, bo dolną dopiero robili). Mimo ciężkiego kontaktu z właścicielką. Jedzenie super, ładnie podane. A obsługa - rewelacja, bardzo pomocni i mili. Wszystko na najwyższym poziomie.
hmm..
moze i organizatorka nie bedzie mila, jeden duzy minus, ale pytanie czy wesele bedzie udane, jedzenie, obsluga? i czy wesele na dolnej sali nie bedzie tam kolidowac z weselem na gornej sali. nie mam pojecia jak tam naprawde wesele wyjdzie..

kto mial tam wesele albo byl to prosze o opinie

Ps. o Muracie to slyszalam niezbyt pozytywnie, wiec napewno odpada
tak to jest ten sam własciciel mialem z nimi do czynienia w sasinie jekis czas temu kuchnia dobra ale organizatorka malo profesjonalna masakra jakas . ci ludzie mysla ze my jestesmy dla nich a nie oni dla nas nie polecam nikomu wolałbym impreze zrobic w muracie niz u nich.
Właścicielem tej Restauracji jest ten sam co ma Pałac w Sasinie nr do tego Pałacu 058 676 33 13 676 33 90 e-mail: pałacsasino@home.pl
prawdopodobnie będzie otwarta już za 3- tygodnie
pozdrawiam
do góry