Widok

Depilacja brazylijska

ej dziewczyny,może któraś polecić dobry salon kosmetyczny w Gdyni,w którym wykonują depilację brazylijską?tzw. bikini brazylijskie???????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Świetna kosmetyczka wykonuje bikini na Żabiance, ul. Gdyńska, gorąco polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam sprawdzoną kosmetyczkę, która wykonuje mi regularnie bikini brazlijskie od kilku lat. Właśnie otworzyła nowy super gabinet na Żabiance. Jest tania i robi to narawdę profesjonalnie - no i co najważniejsze boli mniej niż gdzie indziej ;-)))
No i ważne jest to, że obsługuje tylko kobiety, więc nie ma zagrożenia obleśnymi panami ;-))
Ten gabinet jest na Żabiance ul. Gdyńska 5F z tym, że wejśce do gabinetu jest od strony balkonów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja tez poszukuję sprawdzonej kosmetyczki od depilacji bikini! wiem ze jest jeden gabinet w Sopocie który wykonuje ta depilacje cukrem(niby mnie boli), ale nie wiem bo nie byłam tam jeszcze!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm nie kumam ostatniej odpowiedzi to jest normalna depilacja, tez bylabym wdzieczna za wskazaniej salonu kosmetycznego ze sprawdzona Pania kosmetyczka obojetnie gdzie w trojmiescie. Pojade wszedzie jezeli Pani okaze sie dobra i delikatna. Ja mam sprawdzona kosmetyczke zajmujaca sie tym w Warszawie, ale jest mi potrzebna tutaj!
Wielki dzieki za pomoc !!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hej!niezły z Ciebie zwyrol:) depilacja brazylijska to niezły kosmos...sama o tym czasem myślę, ale powiem szczerze, że już depilacja woskiem nóg to niezły hardcore a co dopiero plastry w intymnych miejscach...dobry salon mają w batorym, ale jest drogo <i dobrze>...mam nadzieję, że przeżyjesz:):) pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sklep Valetta.pl opinie (1737 odpowiedzi)

Hej, czy ktoś zamawiał coś ze sklepu internetowego Valetta.pl? Jak z jakością tych rzeczy?...

perfumeria trojmiejska - proszę o opinie (50 odpowiedzi)

prosze o opinie? taka ktora dowozi do klienta

do góry