Widok

Dermatolog dziecięcy na nfz Gdańsk

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam! Wiem, że na Jagiellońskiej jest. Gdzie jeszcze dzwonić? Na Jagiellońskiej termin na 03.08! Czy wszędzie tyle się czeka?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za rynkiem na Przymorzu, za "podkową" (idąc/jadąc Czerwonym Dworem), lekko cofnięte są 2 nowe (zielone czy szaro-zielone?) budynki. W tym pierwszym od rynku(trzeba go lekko obejść) jest przychodnia Der-Med :) chodziliśmy tam na NFZ z naszym Synem :) Byliśmy wpisywani na "listę boczną" - czyli osoby dodatkowo przyjmowane, między pacjentami z normalnymi terminami. Mieliśmy przyjść danego dni i czekać. Zwykle nie trwało to dłużej jak 30 minut. Raczej ciężko się dodzwonić, bo mają "dziwne" godziny pracy i można nie trafić. Lepiej osobiście podjechać i się zarejestrować.

Der-Med ul. W. Kętrzyńskiego 24,
tel. 58 761 79 67

A nie możesz iść do zwykłego dermatologa? My chodzimy do dr Błaszczyńskiej, przyjmuje w przychodni w Szpitalu Kolejowym.

Wajdeloty Gdańsk krótkie terminy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

do góry