Widok

Deska do prasowania bez siatki???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy można jeszcze takie kupić? Wczoraj patrzałam w Auchan ale nie znalazłam...

Ta siatka mnie osobiście nie odpowiada.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
carfur na hali - jak dla mnie te z samej plyty wygladaja tandetnie i sa waskie
Ja też długo szukałam takiej co zamiast siatki ma drewnianą dechę, ale nie znalazłam.
Szkoda, bo takie są najlepsze!
maritiki@op.pl
Taaaa, wiem tylko że ja starej daty chyba jestem ... :p
Ile naszukałam sie takiej deski. I mam, rewelacyjną, firmy Leifheit, czy jak to tam się pisze, ale była strasznie droga...

Do tego jest duża, stabilna, ma dość wysmukły "czubek" i antenkę na kabel.

Były kiedyś w Media Markt, nie wiem jak teraz.
kurza twarz.............3 stówki :/
Ale ma regulowaną płynnie wysokość, można prasować na siedząco. Teść mi kupił :D Ostatnio prasowałam chyba dwa miesiące temu :D "Ale kiedyś się wezmę"...
ja mam z deską zwykła, tania (ok 40 zł) jestem zadowolona. Kupiona pół roku temu w Leclerc:)

image

image
No to muszę i ja się do Teścia uśmiechnąć :p
To nie za bardzo było tak... Jak chcesz moim sposobem to: nie prasuj mężowi koszul, niech jego ojciec nad nim się zlituje... :D
ghehehe....
Dobry pomysł :)
w IKEA chyba taką bez siatki widziałam

Kurcze, a ja ze swojej siatkowanej jestem mega zadawolona, użytuję nonstop juz 4 rok. Mam do tego kupiony dodatkowo metalizujący pokrowiec, żeby lepiej ciepło się odbijało i ułatwiało prasowanie :)

Tych tańszych na desce nie polecam, koleżanka miała i pod wpływem działania ciepła deska się wyginała, no i była niestabilna...
Ale po co ta siatka? Mam też "odbijający" pokrowiec na tej moje ekskluzifffnej desce, i to dopiero odbija... Jak już ją wyciągnę z kąta, to połowa prasuje się sama :)
Agatha chyba muszę pożyczyć od Ciebie tą dechę, nie cierpię prasowania więc jak połowa prasuje się sama rzecz jest warta rozważenia, niestety nie mogę jej kupić sama bo za taką cenę mąż by mnie chciał przy niej widzieć 3 razy dziennie, a dla mnie raz na 3 tygodnie to niepomierny wysiłek ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
To jest myśl, będę ją wypożyczać :) Tylko kto nam będzie prasować tę pierwszą połowę, tę co się nie prasuje sama...
hehe Agatha możesz ja wypożyczać po 5 zł za h, a za to co na niej zarobisz wynajmiesz sobie kobitkę do prasowania ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Ja swoją również katuję już ponad 4 lata :) przyznam, że zdaje egzamin. Kupilam ją tutaj:
http://www.rynekagd.pl/category/prasowanie-deski-do-prasowania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam za dużą deskę do prasowania :) jeśli ktoś ma mniejszą i chciałby się wymienić - to zapraszam ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

do góry