Widok

Deweloper

Witam. Rozglądam się nad kupnem bliźniaka. Czy polecacie któregoś z deweloperów który buduje w Bojanie? A którego omijać szerokim łukiem? Mam na oku chociaż jeszcze nie oglądałam blizniak przy Złocistej. Chodzi mi o teren czy nie jest podmokły? Proszę o pomoc.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wszystko zależy od punktu odniesienia .... Polonez też jest limuzyną w porównaniu do Fiata 126...;-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam wyłącznie negatywne doświadczenia związane z deweloperami. Chyba najlepiej kupić z rynku wtórnego, zazwyczaj poprzedni właściciel naprawił to co deweloper zrobił źle.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepiej zbudowac samemu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak się ma do 30 lat i alternatywne finansowanie, np rodziców z gotówką
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam, czy mają Państwo doświadczenia ze współpracy z deweloperem Semar? Aleja Brzozova?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Piękne miejsce osiedla ;-);-) 100 m od S6 ... Cisza, spokój i czyste powietrze .... jak w ich reklamie ;-)

To trzeba wójta się pytać To jego tylko słupa podstawil
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

I nie ma dojazdu z Bojana. Od Koleczkowa droga zamknięta, Czynu Tysiąclecia też zamknięta.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ze
2021-03-12 11:56:20
To trzeba wójta się pytać To jego tylko słupa podstawil
no jeżeli to faktycznie on tym zarządza z tylnego fotela to grozi mu za to bezwzględne więzienie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to? Proszę o więcej informacji.

Maria
2021-03-12 14:57:50
Jak to? Proszę o więcej informacji.
wszystkie dojazdy od strony Bojana zamknięte przez budowę S6, proszę zajrzeć na mapy google, tam jest to pozaznaczane gdzie są zamknięte.

Tak, tak to wiem. Rozumiem, że skoro naprawiają drogi to myszą je tymczasowo zamknąć.

Prosząc o więcej informacji miałam na myśli sprawę wójta i tej inwestycji.

Maria
2021-03-12 20:33:14
Tak, tak to wiem. Rozumiem, że skoro naprawiają drogi to myszą je tymczasowo zamknąć.

Prosząc o więcej informacji miałam na myśli sprawę wójta i tej inwestycji.
to czekamy na wyjaśnienia tego co to napisał

@Kagra a będziesz miała potem czas i siłę na ogarynanie takiej własnej posesji? posiadanie domu i działki to naprawdę dużo czasu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

W zeszłym roku było pisane już o nim On rękę trzyma na wszystkim Tak samo na deweloperce
https://m.trojmiasto.pl/forum/cz-ktos-cos-wie-na-temat-wojta-t936699,4,16.html

Najlepszy deweloper na pomorzu to semar, uczciwosc gwarantowana.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Słabe bliźniaki, patodeweloper MB oszczędza na wszystkim, ściany pojedyncze, akustyka żadna, projekt do bani. Strony świata to sprawa abstrakcyjna (salon od północy)... Byle kupić i się odwrócić... Wyciął w pień mnóstwo drzew, żeby upchnąć jak najwięcej bliźniaków...

Ja polecam Prawdziwy Dom i Pana Ryszarda Bobkowskiego. Mieszkam w bliźniaku od tego developera i naprawdę wszystko w porządku. Dobrze zbudowany, ciepły dom, na etapie realizacji można się dogadać tak więc ja naprawdę jestem zadowolony.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Też szukam dewelopera i pytałam się dwa trzy miesiące temu ludzi mieszkających w już niby skończonych. Z zewnątrz tego nie widać ale ile ci ludzie mają nerwów przez nich to się mija z celem. Albo powodzie w ogródkach, albo zacieki na ścianach, w jednym parapety odpadają albo deweloper nie robi zgodnie z projektem.

Ktory deweloper konkretnie? Jesli te na derdowskiego to dziwne bo sam bylem tez sie pytac ludzi i byli zadowoleni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Bojano

Do licznych włascicieli psów (28 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Zaklęta nora (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś wpadnie na pomysł poszukiwania nieruchomości na ul. Kruszyńskiego to niech się...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry