Widok

Do Lidla z wozkiem?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanie czy do Lidla mozna wejsc z wozkiem? Chodzi mi o duzy wozek z gondola, nie pamietam czy tam jest takie obrotowe wejscie czy nie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
spokojnie mozesz wejsc z wozkiem,juz nie ma tego obrotowego wejscia(przynajmniej w Lidlu na Oruni):)
image
image
a mnie do szalu w takich sklepach doprowdzaja te wiszace plastikowe coski, ktore tluka o wozek. jak chce sie malca posadzic do wozka sklepowego to mozna dopiero jak sie wjedzie do sklepu, idiotyczne to jest
Do jakiego Lidla?
Na morenie na pewno można. Ale ponieważ nie ma koszyków na zakupy do trzymania w ręku, robienie większych zakupów jest utrudnione. A trzymam wszystko w rekach i nie mam jak pchać wózka:-( No można też wziąć siatkę i pakować od razu do siatki, ale tez zależy jak dużo rzeczy chcesz kupić.
Chodzi mi o Lidl na Witominie. A myslicie ze mozna po prostu wsadzic fotelik samochodowy do wozka lidlowego?
no pewnie ze możesz wsadzić fotelik d wózka sklepowego
imageimage
wózkiem też wjedziesz, tym wjazdem dla ich wózków, tylko tam są te plastikowe "frędzle":))), mam nadzieję że na wysokość się zmieścisz:)
image
Na Witominie to nie wiem, ale w naszym jakiś czas temu zlikwidowali te barierki i zrobili normalne wejście. Inna sprawa, że nie można przejść między regałami. W każdej alejce zawsze stoją ze 2 palety z towarami i jak przechodzę z gondolą (albo nawet z wózkiem sklepowym), to nikt już nie przejdzie obok więc muszę pędzić do przodu. I zawsze zapomnę czegoś kupić;)
ok dziekuje Wam, chyba po prostu wsadze fotelik samochodowy do wozka sklepowego, bo z dwoma wozkami sie nie ogarne;)
Wejdziesz
jak idziesz do lidla po pampersy to na witominie po 11tej 4 już nie było... ale może dołożą
Zawsze, nawet jeśli jest obrotowe wejście dla ludzi, to jest też bramka dla wózków sklepowych, nawet jeśli są "frędzle", to znajduje sie ktoś chetny, aby je przytrzymać nad maluszkiem, samodzielnie też można dać radę. Oprócz tego, zawsze można poprosić obsługę o pomoc, jeżeli normalne wejście jest niewygodne, to zawsze mają jakieś wejście dla osób niepełnosprawnych na wózkach, choćby przez kasy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja dziś weszłam z ichnim wózkiem, wsadziłam fotelik samochodowy przed lidlem do wózka i nikt mi nie zwracał uwagi. Na Chełmie ok 11 były wszystkie rozmiary, ale najmniej 4
w lidlu na oruni ok14 bylo sporo 4:)
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

macierzyński a likwidacja firmy (4 odpowiedzi)

Witam, Mam nadzieję, że jakaś obeznana osoba w kwestiach pracowniczo-zusowskich wesprze mnie...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (104 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry