Widok
Do Wojtek
Wydajesz się być osobą otwartą i odważną a jednak kolejny raz "biuro detektywistyczne tego forum" odkryło że ściemniasz. Co powoduje że nie potrafisz napisać kim naprawdę jesteś? Może masz rozdwojenie jaźni? A może jesteś znudzoną starą panną która chce się podbudować? Cokolwiek Tobą kieruje jest co najmniej dziwne.
Przytoczę tu wypowiedź forumki:
Ktoś tu bardzo ściemnia...
cyt.wypowiedż Ary:
Ja tam w ciąży wolałam dmuchać na chłodne i nie piłam żadnego alkoholu, jak również napojów typu pepsi oraz również innych gówien gazowanych a także kawy.
A Ara to niby zona Wojtusia,a Wojtus podobno dzieci nie ma i nie jest na to gotowy :D
http://forum.trojmiasto.pl/Do-zon-marynarzy-sa-tu-takie-t250672,1,130.html
To co będziesz miał/a odwagę czy znikniesz i pojawisz się pod innym nickiem? :)
Przytoczę tu wypowiedź forumki:
Ktoś tu bardzo ściemnia...
cyt.wypowiedż Ary:
Ja tam w ciąży wolałam dmuchać na chłodne i nie piłam żadnego alkoholu, jak również napojów typu pepsi oraz również innych gówien gazowanych a także kawy.
A Ara to niby zona Wojtusia,a Wojtus podobno dzieci nie ma i nie jest na to gotowy :D
http://forum.trojmiasto.pl/Do-zon-marynarzy-sa-tu-takie-t250672,1,130.html
To co będziesz miał/a odwagę czy znikniesz i pojawisz się pod innym nickiem? :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
nascimento myślę że moja żona i jej ciąża to nie jest temat który chciałbym poruszyć na tym forum. Dodam tylko, że jak braliśmy ślub to żona miała 2 letnią córcię, którą obecnie kocham jak swoją własną i czuję się w pełni jej tatą, dlatego nie mam ciśnienia na kolejne dziecko. Pozdrawiam wszystkich detektywów, trochę przykre to co napisałaś, ale ok.
Daria_982 i co, lepiej jest Ci teraz z tym? Ech nie chce mi się już wchodzić na to forum, miałem nadzieję że babki to jednak mądrzejszy naród, a Wy jak zwykle knujecie i szukacie taniej sensacji. Przykre to i nie zamierzam więcej pisać na forum o swoim życiu osobistym, bo to nie czas i miejsce na to. Pozdrawiam Was wszystkie i dzięki za wspólne pośmianie się w wątku o Hexusi. Pozdrawiam i spadam;D
Widzisz Wojtek mnie nie znasz a też osądziłęś że szuakam taniej sensacji a wierz mi że taką osobą nie jestem. Nikt nie chce Cię urazić, tylko trochę nie fair bo wiele dziewczyn myślę że jakieś 90% tutaj właśnie chce się wygadać, pisze o sobie i swoim życiu-czasami drobne szczegóły a czasami ważniejsze sprawy dotyczące ich życia, są w tym szczere i liczą też na szczerość innych. Ty zacząłeś się udzielać i te osoby które Cię "poznały" widać że Cię polubiły-stąd pytanie kim naprawdę jesteś. Czy to Cię uraziło?
nascimento trochę przykro mi się zrobiło, bo nie czułem się jeszcze na tyle mocno na tym forum, żeby pisać o swojej żonie i córce, która nie jest moim biologicznym dzieckiem, a zostałem postawiony w podbramkowej sytuacji i trochę żałuję, że w ogóle o tym napisałem, mogłem olać ten post i więcej tu nie zaglądać. Ech, uciekam pograć na konsoli, bo jakoś humor na dziś już mam zrypany :(
Czy uważasz że ja knuję coś za Twoimi plecami? Nic nie knuję za plecami innych. Widać to chyba po tytule wątku. Aj strzeliłes focha jak baba a ja chciałam tylko wiedzieć kim naprawdę jesteś. Popsuł ci się humor? możemy to zaraz naprawić, skoro już wiadomo że jesteś Wojtkiem. W resztę nie wnikam, czy zadałam jakieś pytanie które mogło Cię urazić? Czy wywlokłam jakies Twoje prywatne sprawy na forum? Nie wydaje mi się. Więc nie fochuj i wracaj :)
Wojtek nie miałam zamiaru Cie obrażać ani Ci dokładać, ale skoro już o swoim prywatnym życiu piszesz, chcesz rady, a w kazdym wątku piszesz co innego tak, że rozbieżności widać na pierwszy rzut oka to nie dziw sie, że poczułyśmy sie oszukane. Nie ładnie tak sie bawić cudzym kosztem. Suma sumarum i tak nie wiadomo jak to z Tobą jest.