Widok

Do Wojtek

Focha Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wydajesz się być osobą otwartą i odważną a jednak kolejny raz "biuro detektywistyczne tego forum" odkryło że ściemniasz. Co powoduje że nie potrafisz napisać kim naprawdę jesteś? Może masz rozdwojenie jaźni? A może jesteś znudzoną starą panną która chce się podbudować? Cokolwiek Tobą kieruje jest co najmniej dziwne.

Przytoczę tu wypowiedź forumki:

Ktoś tu bardzo ściemnia...

cyt.wypowiedż Ary:
Ja tam w ciąży wolałam dmuchać na chłodne i nie piłam żadnego alkoholu, jak również napojów typu pepsi oraz również innych gówien gazowanych a także kawy.

A Ara to niby zona Wojtusia,a Wojtus podobno dzieci nie ma i nie jest na to gotowy :D

http://forum.trojmiasto.pl/Do-zon-marynarzy-sa-tu-takie-t250672,1,130.html

To co będziesz miał/a odwagę czy znikniesz i pojawisz się pod innym nickiem? :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapewne już nie będzie taki odważny :P
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nascimento myślę że moja żona i jej ciąża to nie jest temat który chciałbym poruszyć na tym forum. Dodam tylko, że jak braliśmy ślub to żona miała 2 letnią córcię, którą obecnie kocham jak swoją własną i czuję się w pełni jej tatą, dlatego nie mam ciśnienia na kolejne dziecko. Pozdrawiam wszystkich detektywów, trochę przykre to co napisałaś, ale ok.
wiedziałam, że taka może być odpowiedź
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ciągnąc temat dlaczego piszesz że żona jest "sama jak palec", "sama i nieszczęśliwa" skoro ma dziecko. To taka znowu sama nie jest.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Daria_982 i co, lepiej jest Ci teraz z tym? Ech nie chce mi się już wchodzić na to forum, miałem nadzieję że babki to jednak mądrzejszy naród, a Wy jak zwykle knujecie i szukacie taniej sensacji. Przykre to i nie zamierzam więcej pisać na forum o swoim życiu osobistym, bo to nie czas i miejsce na to. Pozdrawiam Was wszystkie i dzięki za wspólne pośmianie się w wątku o Hexusi. Pozdrawiam i spadam;D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Daria_982 sama wierzysz w to co piszesz czy tylko udajesz? Myślisz że samej kobiecie z dzieckiem jest łatwo podczas gdy mąż jest kilka miesięcy poza domem? Sama sobie odpowiedz na to pytanie, a mi nie zawracaj głowy takimi głupotami, bo nie mam zamiaru się przed Wami tłumaczyć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widzisz Wojtek mnie nie znasz a też osądziłęś że szuakam taniej sensacji a wierz mi że taką osobą nie jestem. Nikt nie chce Cię urazić, tylko trochę nie fair bo wiele dziewczyn myślę że jakieś 90% tutaj właśnie chce się wygadać, pisze o sobie i swoim życiu-czasami drobne szczegóły a czasami ważniejsze sprawy dotyczące ich życia, są w tym szczere i liczą też na szczerość innych. Ty zacząłeś się udzielać i te osoby które Cię "poznały" widać że Cię polubiły-stąd pytanie kim naprawdę jesteś. Czy to Cię uraziło?
Aaa jeszcze jedno nie chcę byś wywlekał na forum swoje prywatne sprawy...to Twoje życie i nie mam zamiaru wchodzić w nie z butami :) przytoczyłam watek znaleziony przez forumkę co Cię w tym zabolało...nie wiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nascimento trochę przykro mi się zrobiło, bo nie czułem się jeszcze na tyle mocno na tym forum, żeby pisać o swojej żonie i córce, która nie jest moim biologicznym dzieckiem, a zostałem postawiony w podbramkowej sytuacji i trochę żałuję, że w ogóle o tym napisałem, mogłem olać ten post i więcej tu nie zaglądać. Ech, uciekam pograć na konsoli, bo jakoś humor na dziś już mam zrypany :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
dodam, że ja wszedłem na to forum po to, żeby z Wami pożartować i fajnie się bawić, a nie z zamiarem zwierzania się ze swojego życia osobistego. Ale widocznie z kobietami się tak nie da, bo intrygi za naszymi plecami to niestety Wasze drugie imię :( Pozdrawiam i uciekam, ciao!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy uważasz że ja knuję coś za Twoimi plecami? Nic nie knuję za plecami innych. Widać to chyba po tytule wątku. Aj strzeliłes focha jak baba a ja chciałam tylko wiedzieć kim naprawdę jesteś. Popsuł ci się humor? możemy to zaraz naprawić, skoro już wiadomo że jesteś Wojtkiem. W resztę nie wnikam, czy zadałam jakieś pytanie które mogło Cię urazić? Czy wywlokłam jakies Twoje prywatne sprawy na forum? Nie wydaje mi się. Więc nie fochuj i wracaj :)
Mamo Szymona i Bartka Ty lepiej się za ta laskę weź i daj sobie spokój z forum...

Proste pytanie kim jesteś...a tak zabolało?
No to ja ci też dołożę swoje :P

Szczerze mówiąc myślałam, że jesteś weekendowym trollem, który wszedł się trochę powygłupiać, bo nie ma co w weekend ze sobą zrobić.

Na marginesie "jeśli wszedłeś między wrony......" :P
image
No nie i mój mąż polubi to forum jak się dowie co tu każą robić :)))
image
mamo szymusia i bartusia i kogo tam jeszcze
daruj sobie te teksty

GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI
No i nie można, no nie można szczerze i wprost o nic zapytać bo zaraz foch i znajdą się zwolennicy obłudy widać to po wypowiedzi-dość płytkiej Mamy Szymona i Bartka...
Wojtek nie miałam zamiaru Cie obrażać ani Ci dokładać, ale skoro już o swoim prywatnym życiu piszesz, chcesz rady, a w kazdym wątku piszesz co innego tak, że rozbieżności widać na pierwszy rzut oka to nie dziw sie, że poczułyśmy sie oszukane. Nie ładnie tak sie bawić cudzym kosztem. Suma sumarum i tak nie wiadomo jak to z Tobą jest.
z resztą sam chyba zaczałeś sie gubić we własnych "zeznaniach" i teraz nie wiesz jak wybrnąć to najlepiej nas zaatakować, nawyzywać i zniknąć
No własnie nie tylko mnie interesowało kim naprawdę jest Wojtek... :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Impreza urodzinowa dla mamy na 50tke, gdzie zrobić ?????????? na szybko (14 odpowiedzi)

Hej moja mama w kwietniu obchodzi 50 urodziny. Ogólnie impreza była zaplanowana na 17 marca Pod...

jakie perfumy polecacie? (78 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

do góry