Widok

Do osób zarejestrowanych w Urzędzie pracy

Rodzina i dziecko Praca Temat dostępny też na forum:
Czy będąc zarejestrowanym w urzędzie pracy wlicza się to do emerytury?Chodzicie na podpis i co ile?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje Kasiu,uspokoiłaś mnie :)nie mam pracy a chcialabym dzidziusia....to juz u mnie ostatani dzwonek....ale to nie na ten wątek :)
Agusua i Kasia nie wiem u jakiej jestescie babeczki ,ja trafiłam raz do takiej wysokiej po lewej stronie w pokoju z takim facetem siedziałą /nie za szklanymi /i to dopiero był jest babsztyl!! mówiłam na nią baba drewno ! kiedy poprosiłam ja aby wezwanie mi dała na konkretna godzine bo syn do szkoły na taka i taką a 2 dni w tygodniu córka zejęcia od 10 to myslałąm ze spadne z krzesłą jak sie na mnie wydarła.ze ja tu nie przychodze stawiac im warunków!!i dałą mi na piatek na 8 rano ja niestety nie mogłąm bo na 8 syn do szkły a córka na zajęcia na 10 i byłam ok.11 i nie pzryjełąm mnie na wezwanie tylko kazałą czekac w kolejce nie odebrałam dzieci na czas,tego dnia nie mioałąm nic na koncie w tel. i płacz dzieci gdzie mama! syn w szkole do swietlicy a mnałą siedziałą 20 min w szatni po zajeciach,niby nic ale mozna osiwiec?!
to chyba moja babka,taka w ciemnych krótkich wlosach..
ja nie chcę tutaj pisać jak wygląda ta "moja" ;) na wszelki wypadek - żeby nie miała jakiś nieprzyjemności :]
ciemnie krutkie wysoka ,cicho mówi,w pokoju po lewej stronie biurko po lewej ,chyba ma okulary ale chyba:) teraz juz do niej nie naleze:):)uff i dobrze nie mogłam sie z nią dogadac:) moze złagodniała albo popija :):) /soorki/
Dokładnie, ja też nie będę pisać :) Ale bardzo fajna pani :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
hop,
mam pytanie, czy probowala ktoras z Was przelozyc spotkanie z posrednikiem, wyznaczone wczesniej. i czy sie udalo? jakich argumentow uzylyscie? czy trzeba przyniesc jakies zaswiadczenie, zeby sie usprawiedliwic?
jedynym powodem przelozenia wizyty w urzedzie moze byc tylko choroba a do urzedu musisz dostarczyc w ciagu 7 dni chyba L4
moja pośredniczka mówiła, że można przyjść dzień lub dwa wcześniej jeśli termin Ci nie odpowiada.

kiedyś tak zrobiłam, bo termin wizyty pokrywał się z wizytą u neurologa - więc dla mnie wybór był prosty ;) zresztą właśnie jak pośredniczka wyznaczała mi termin to mówiła, że nie jestem pewna czy to nie ten dzień wizyty u lekarza :] a akurat nie miałam swojego kalendarza w torebce :]
i właśnie wtedy powiedziała, żeby w takim razie przyjść dzień lub dwa szybciej :]
Z pośrednikiem czyli z taką osobą co bierze podpis? Jeżeli tak to znam taką osobę. Usprawiedliwieniem był wyjazd do Egiptu, wszyscy parsknęli śmiechem, ale przełożyli.
image
To chyba zalezy od posrednika. Moja kolezanka nie mogla sie staiwc na wyznaczony termin przez babke i tlumaczy jej ze w tym czasie wyjezdza w sprawach rodzinnych a ta na nia z geba, zaczela sie drzec ze to kpiny jakies... Ale ta babka wogole byla jakas walnieta. Nie pamietam w koncu czy przelozyla czy nie ale to nieistotne bo kumpela juz sie tam nie stawila.
heja, a czy pod urzędem pracy w Gdansku jest jakis konkretny parking, lub w poblizu, czy lepiej wybrac sie autobusem i dojsc?? prosze o pilna podpowiedz, z gory dziekuje
w Gdańsku jak zawsze cyrki z zaparkowaniem lepeij jechac autobusem
Jest parking płatny 4zł za godzinę - chyba, że coś się zmieniło. Wczoraj akurat pojechałam autobusem ;)
czasem trzeba chwilę zaczekać na wolne miejsce ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

Urlop niani (65 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

Problem z usypianiem dziecka- może ktoś miał podobny? (37 odpowiedzi)

Czy któraś z Was miała taki problem: Od kilku tygodni mam problem z kładzeniem małej spać...

do góry