Widok
Do paulina123
Dziewczyno,obserwuje twoje wypowiedzi i powiem tak.. Nie mam ciuszków dla twoich dzieci,bo córa ma 9 lat a Syn 5 m-cy,ale chętnie oddam ci jakieś szpargały typu kosmetyki,bluzki z krótkim rękawem dla ciebie,jeśli nosisz 38. W piwnicy poszperam coś z zabawek.
Czytałam że jesteście na zasiłku,przykro mi.. Sama przez to przechodziłam,ale ja jakoś daję radę :)
Zagubiłaś mi się w tamtym wątku,dlatego piszę tu:)) aby i tobie uśmiech zagościł na buzi :))
Mam siostrę,mieszka też w Gdańsku także jak tylko pojadę ją odwiedzić,biorę dla ciebie kilka rzeczy :)
Może ja kiedyś będę bez kasy,w potrzebie?
Czytałam że jesteście na zasiłku,przykro mi.. Sama przez to przechodziłam,ale ja jakoś daję radę :)
Zagubiłaś mi się w tamtym wątku,dlatego piszę tu:)) aby i tobie uśmiech zagościł na buzi :))
Mam siostrę,mieszka też w Gdańsku także jak tylko pojadę ją odwiedzić,biorę dla ciebie kilka rzeczy :)
Może ja kiedyś będę bez kasy,w potrzebie?
Paulo Coelho
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
he dobre ja mam 168 cm ale do rzeczy bardzo dziekuje za dobre slowa wiecie co mnie wkurza ze mamy 504 zl a sam czynsz ma 390zl i nie mam za co placic a i tak tu jestem w tym mieszkaniu do momentu gdzie nie dostane socjalu dluga historia ale jak na moj wiek to juz sporo przezylam mam dopiero 25 wiem wczesnie mam dzieci ale bardzo ich pragnelam nigdy nie mialam rodziny mama moja zalozyla sobie nowa mnie zostawila w mieszkaniu na maxa zadluzonym nie mowiac mi o tym a tata wlasciwie go nie znam bo jak mialam 8 lat powiesil sie ale teraz jestem szczsliwa ze dzieci zdrowie sa
dla mnie najwieksza pomoca sa cieple slowa powoduja usmiech na twarzy a ostanio malo niestety taka jest moja historia ale takich osob jak ja jest wiecej dlatego jak mam cos do oddania to oddania to oddam lubie pomagac a bardzo glupio mi prosic o pomoc musze isc dzieci polozyc wroce w krotce na maile odpisane dziekuje z calego serca nie wiem czego wam zyczyc chyba dostatku bo to najwazniejsze
No ja butów nie mam :) mam jedne takie ze skóry naturalnej,ale są w stanie dobrym,ina płaskiej podeszwie,bo ja długa jestem 173 :D i noszę albo płaskie,albo centymetrowy obcas ;)
Jak chcesz to je też wezmę
Jak chcesz to je też wezmę
Paulo Coelho
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
ja chętnie wezmę jeśli naprawdę nie chcesz,bo do tej pory łudzilam się że wejdę w swoje,miałam 90 w biodrach no i przestałam się łudzić.
Teraz mam więcej,ale to wszystko przez ten brzuch :/ poi dwójce dzieci już nie chce się "wchłonąć" :/
Pora coś zacząć kupować na moje pupsko,bo łażę w jednych spodniach :D
Wiem,wiem :p naiwnie się łudziłam
Teraz mam więcej,ale to wszystko przez ten brzuch :/ poi dwójce dzieci już nie chce się "wchłonąć" :/
Pora coś zacząć kupować na moje pupsko,bo łażę w jednych spodniach :D
Wiem,wiem :p naiwnie się łudziłam
Paulo Coelho
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
Paulina123 ja nie mogę za bardzo zostawić tego u siorki,bo nie wiem kiedy pojedzie rodzić,może na dniach.A ja później raczej nie pojadę do Gda.
Paulo Coelho
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
paulina daj mi nr na e-mail :) zadzwonię i się umówimy co i jak. Ja mieszkam 5 przystanków autobusowych od lotu :)
Zadzwonię jutro,bo syn mi już śpi :) a jak słyszy mój głos to się budzi.
Zadzwonię jutro,bo syn mi już śpi :) a jak słyszy mój głos to się budzi.
Paulo Coelho
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
oj tam :) Jak czegoś nie będziesz chciała,lub ci się nie spodoba,to oddaj komuś :)) Wygrzebię coś jeszcze,ale to już jak Ania urodzi :)
Mi się nie przyda,a tobie może coś się spodoba.
Mi się nie przyda,a tobie może coś się spodoba.
Paulo Coelho
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
hehehe mi jak na mój wiek,nie przystoi nosić bluzek do pępka :P
Stara już jestem :)) i wolę długie swetry :P
Paulina,ja niestety nie mam , przykro mi.. Jedyne rzeczy jakie posiadam po mojej córce to 134-140 :)
Stara już jestem :)) i wolę długie swetry :P
Paulina,ja niestety nie mam , przykro mi.. Jedyne rzeczy jakie posiadam po mojej córce to 134-140 :)
Paulo Coelho
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
Zbieram rzeczy dla pauliny,kto ma coś niepotrzebnego?
Można podrzucać do paulinki bezpośrednio.
Mile widziane,owoce i słodycze z okazji zbliżających się Mikołajek i Świąt Bożego Narodzenia,dla jej dzieci.
Ja wyszperam jakieś zabawki,i ciuchy.
Przydadzą się buty na zimę 39/40 , bo ja nie pamiętam,czy czasem nie wyrzuciłam.
Można podrzucać do paulinki bezpośrednio.
Mile widziane,owoce i słodycze z okazji zbliżających się Mikołajek i Świąt Bożego Narodzenia,dla jej dzieci.
Ja wyszperam jakieś zabawki,i ciuchy.
Przydadzą się buty na zimę 39/40 , bo ja nie pamiętam,czy czasem nie wyrzuciłam.
Paulo Coelho
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
czy chodzi o kombinezon z tego watku?
http://forum.trojmiasto.pl/ODDAM-KOMBINEZON-GRATIS-t140375,1,16.html
jak tak to ja chętnie przyjmę
http://forum.trojmiasto.pl/ODDAM-KOMBINEZON-GRATIS-t140375,1,16.html
jak tak to ja chętnie przyjmę
Paulinko znalazłam takie ogłoszenie http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/kombinezon-jedno-czesciowy-dla-chlopca-rozmiar-116-ogl3193815.html
Paula mam takie napisalam rezerwacja z mysla o Tobie rozmiar 39
sa w stanie bardzo dobrym tylko obcasik zdarlam jeden mniej drugi bardziej bo mam taki 'talent' do tego;)
http://forum.trojmiasto.pl/ODDAM-MUSZKIETERKIkozaki-ROZM-39-t197000,1,16.html
sa w stanie bardzo dobrym tylko obcasik zdarlam jeden mniej drugi bardziej bo mam taki 'talent' do tego;)
http://forum.trojmiasto.pl/ODDAM-MUSZKIETERKIkozaki-ROZM-39-t197000,1,16.html
Paulina odezwij się do mnie, będę miała dla Ciebie i dla dzieci słodycze,owoce i ogólnie jedzenie. Powiem moim siostrom żeby też coś dorzuciły.Rozmawiałam dzisiaj z mężem o zorganizowaniu paczki dla kogoś potrzebującego i pomyślałam o Tobie, nie wiem czy pamiętasz ale kiedyś przywieźliśmy wózek dla Ciebie po tym jak ukradli z klatki.Także teraz już wiem jak trafiić do Ciebie z paczką i będzie mi bardzo miło jak byś zechciala ją przyjąć