Widok
Do paulina123
Dziewczyno,obserwuje twoje wypowiedzi i powiem tak.. Nie mam ciuszków dla twoich dzieci,bo córa ma 9 lat a Syn 5 m-cy,ale chętnie oddam ci jakieś szpargały typu kosmetyki,bluzki z krótkim rękawem dla ciebie,jeśli nosisz 38. W piwnicy poszperam coś z zabawek.
Czytałam że jesteście na zasiłku,przykro mi.. Sama przez to przechodziłam,ale ja jakoś daję radę :)
Zagubiłaś mi się w tamtym wątku,dlatego piszę tu:)) aby i tobie uśmiech zagościł na buzi :))
Mam siostrę,mieszka też w Gdańsku także jak tylko pojadę ją odwiedzić,biorę dla ciebie kilka rzeczy :)
Może ja kiedyś będę bez kasy,w potrzebie?
Czytałam że jesteście na zasiłku,przykro mi.. Sama przez to przechodziłam,ale ja jakoś daję radę :)
Zagubiłaś mi się w tamtym wątku,dlatego piszę tu:)) aby i tobie uśmiech zagościł na buzi :))
Mam siostrę,mieszka też w Gdańsku także jak tylko pojadę ją odwiedzić,biorę dla ciebie kilka rzeczy :)
Może ja kiedyś będę bez kasy,w potrzebie?
Paulo Coelho
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
he dobre ja mam 168 cm ale do rzeczy bardzo dziekuje za dobre slowa wiecie co mnie wkurza ze mamy 504 zl a sam czynsz ma 390zl i nie mam za co placic a i tak tu jestem w tym mieszkaniu do momentu gdzie nie dostane socjalu dluga historia ale jak na moj wiek to juz sporo przezylam mam dopiero 25 wiem wczesnie mam dzieci ale bardzo ich pragnelam nigdy nie mialam rodziny mama moja zalozyla sobie nowa mnie zostawila w mieszkaniu na maxa zadluzonym nie mowiac mi o tym a tata wlasciwie go nie znam bo jak mialam 8 lat powiesil sie ale teraz jestem szczsliwa ze dzieci zdrowie sa
dla mnie najwieksza pomoca sa cieple slowa powoduja usmiech na twarzy a ostanio malo niestety taka jest moja historia ale takich osob jak ja jest wiecej dlatego jak mam cos do oddania to oddania to oddam lubie pomagac a bardzo glupio mi prosic o pomoc musze isc dzieci polozyc wroce w krotce na maile odpisane dziekuje z calego serca nie wiem czego wam zyczyc chyba dostatku bo to najwazniejsze