Widok

Do paulina123

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyno,obserwuje twoje wypowiedzi i powiem tak.. Nie mam ciuszków dla twoich dzieci,bo córa ma 9 lat a Syn 5 m-cy,ale chętnie oddam ci jakieś szpargały typu kosmetyki,bluzki z krótkim rękawem dla ciebie,jeśli nosisz 38. W piwnicy poszperam coś z zabawek.

Czytałam że jesteście na zasiłku,przykro mi.. Sama przez to przechodziłam,ale ja jakoś daję radę :)

Zagubiłaś mi się w tamtym wątku,dlatego piszę tu:)) aby i tobie uśmiech zagościł na buzi :))

Mam siostrę,mieszka też w Gdańsku także jak tylko pojadę ją odwiedzić,biorę dla ciebie kilka rzeczy :)

Może ja kiedyś będę bez kasy,w potrzebie?
Paulo Coelho

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pani Agnieszko chetnie przyjme kosmetyki i zabawki moge jakos moge odpracowac moge okna umyc prosze pisz na maila pozdrwiam i dziekuje wszystkim za okazale mi serce
Paulina co z odbiorem?Poczty nie moge odpalic, cos sie nie chce logowac. Dzwonilam dzis ale nei odebralas a potem to juz Borys mi plakal.
paulina123 umówmy się na poniedziałek,jeśli mogę to wypiję tylko kawę u ciebie :)))))
wiesz co w poniedzialek jestem w urzedzie pracy nie wiem ile mi zejdzie a kawe wypic zobaczymy bo u nas troche warunkow nie ma ale moze jakos zorganizuje
mimi podaj mi adresik to podejde wiem ze dzwonilas ale nie zdazylam odebrac a konto zero eh jutro rano ide do up rano to jakos moge podejsc tylko nie mam adresu wyslyj mi sms pozdrawiam
na ktora idziesz do UP?
z rana ok 9 rano
sorki za malo maslane he he gapa ze mnie
Paulina dzownie do Ciebie 3 raz i nie odbierasz? Nie wiem co myslec... chce sie umowic na odbiór jedzenia i ew.rzeczy a Ty nei odbierasz. Nie rozumiem takiej postawy....
paulina123 a z jakiej dzielnicy jesteś może i ja coś znajdę i ci przywiozę jak dam radę.
pozdrawiam
przepraszam nie odbieralam bo nie slyszalam sprzatalam w kuchnii teraz prosze zadzwon
pisze do ciebie wiadomosci z netu ale pisza ze nie mozena wyslac wiadomosci bo cos tam ten numer ma nie aktywne jestem z gdanska ze starowki obok kosciola
Nie obiecuję ale postaram się coś znalezc i podrzucić w wolnej chwili ,mi też wiele osób pomogło ,wiem jak to jest :)
pozdrawiam
paulina123 napisz mi na e-mail coś o twojej sytuacji. Do dziś nie dostałam żadnej odpowiedzi.
pisalam ale napisze jeszcze raz moze cos ze skrzynka
juz napisane pozdrawiam ide lul
paulina 123 napisałam do Ciebie maila, proszę o odp. Pozdrawiam:)
Paulina a jaką stópkę ma Twoja córeczka, bo ja mam adidaski rozm. 22 ale nie wiem czy nie będą za małe?
moja corcia nosi teraz 22 wiec beda dobre na maile odpisalam bardzo dziekuje Pani Moniko naprawde nie wiem co powiedziec dziekuje zycze wszystkiego dobrego
Paulina bylysmy na TY :D

Cieszę się,że mogłam pomóc :)skro jest ktos kto tskiej pom,ocy potrzebuje to serce rośnie jak można pomóc :) Powodzenia :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry