Widok

Do paulina123

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyno,obserwuje twoje wypowiedzi i powiem tak.. Nie mam ciuszków dla twoich dzieci,bo córa ma 9 lat a Syn 5 m-cy,ale chętnie oddam ci jakieś szpargały typu kosmetyki,bluzki z krótkim rękawem dla ciebie,jeśli nosisz 38. W piwnicy poszperam coś z zabawek.

Czytałam że jesteście na zasiłku,przykro mi.. Sama przez to przechodziłam,ale ja jakoś daję radę :)

Zagubiłaś mi się w tamtym wątku,dlatego piszę tu:)) aby i tobie uśmiech zagościł na buzi :))

Mam siostrę,mieszka też w Gdańsku także jak tylko pojadę ją odwiedzić,biorę dla ciebie kilka rzeczy :)

Może ja kiedyś będę bez kasy,w potrzebie?
Paulo Coelho

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie chcę sprawiać kłopotu ale z miłą chęcią.
powodzenia a moge dla ciebie poszukac ubranka dla coreczki?mam pochowane
Oj coś mi się pomieszało we Wtorek będę a gdybym nie dotrwała to napewno jej przekażę buciki i kilka drobiazgów dla Ciebie ;)
tak? acha u mnie ma byc agnieszka w wtroek bo ja w poniedzialek pup a pozniej umowiona jestem na nowy port
Dobrze to adidaski Ci podrzucę w Poniedziałek, przyjdę z siostrą bo ona już się wcześniej z Tobą umawiała ;)
dziekuje za okazale serduszko jestescie wielkie
Paulinko, życzę Ci żebyś znalazła jak najlepszą dla siebie pracę i żeby Twój mężczyzna też miał dobrze płatne zajęcie. Nie oczekuję żadnego odwdzięczenia się, niech tylko uśmiech gości na Twoje twarzy :-)

Paulina bylysmy na TY :D

Cieszę się,że mogłam pomóc :)skro jest ktos kto tskiej pom,ocy potrzebuje to serce rośnie jak można pomóc :) Powodzenia :)
moja corcia nosi teraz 22 wiec beda dobre na maile odpisalam bardzo dziekuje Pani Moniko naprawde nie wiem co powiedziec dziekuje zycze wszystkiego dobrego
Paulina a jaką stópkę ma Twoja córeczka, bo ja mam adidaski rozm. 22 ale nie wiem czy nie będą za małe?
paulina 123 napisałam do Ciebie maila, proszę o odp. Pozdrawiam:)
juz napisane pozdrawiam ide lul
pisalam ale napisze jeszcze raz moze cos ze skrzynka
paulina123 napisz mi na e-mail coś o twojej sytuacji. Do dziś nie dostałam żadnej odpowiedzi.
Nie obiecuję ale postaram się coś znalezc i podrzucić w wolnej chwili ,mi też wiele osób pomogło ,wiem jak to jest :)
pozdrawiam
pisze do ciebie wiadomosci z netu ale pisza ze nie mozena wyslac wiadomosci bo cos tam ten numer ma nie aktywne jestem z gdanska ze starowki obok kosciola
przepraszam nie odbieralam bo nie slyszalam sprzatalam w kuchnii teraz prosze zadzwon
paulina123 a z jakiej dzielnicy jesteś może i ja coś znajdę i ci przywiozę jak dam radę.
pozdrawiam
Paulina dzownie do Ciebie 3 raz i nie odbierasz? Nie wiem co myslec... chce sie umowic na odbiór jedzenia i ew.rzeczy a Ty nei odbierasz. Nie rozumiem takiej postawy....
sorki za malo maslane he he gapa ze mnie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry