Widok

Do paulina123

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyno,obserwuje twoje wypowiedzi i powiem tak.. Nie mam ciuszków dla twoich dzieci,bo córa ma 9 lat a Syn 5 m-cy,ale chętnie oddam ci jakieś szpargały typu kosmetyki,bluzki z krótkim rękawem dla ciebie,jeśli nosisz 38. W piwnicy poszperam coś z zabawek.

Czytałam że jesteście na zasiłku,przykro mi.. Sama przez to przechodziłam,ale ja jakoś daję radę :)

Zagubiłaś mi się w tamtym wątku,dlatego piszę tu:)) aby i tobie uśmiech zagościł na buzi :))

Mam siostrę,mieszka też w Gdańsku także jak tylko pojadę ją odwiedzić,biorę dla ciebie kilka rzeczy :)

Może ja kiedyś będę bez kasy,w potrzebie?
Paulo Coelho

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ewa juz do Ciebie pisze miło mi niezmiernie
paulinko w środe po 15 odbieram rzeczy dla ciebie od dziewczyn , takze zanim zjade z Gdyni to bylabym u ciebie pewnie ok 17.

jak mozesz to podaj mi adres to zajade pod dom, nie bedziesz przeciez tego dźwigala.
juz pisze na prv
kobritta
bardzo dziekuje za wszystkie dobra masz złote serduszko niech Bóg wam w dzieciaczkach wynagrodzi podziekuj również rodzince swojej pozdrawiam
Paula mam paczuszki ze słodyczami dla Twoich maluchow zapraszam w poniedzialek po poludniu:)
Paula nic nie odp wiec trudno mnie nie bedzie
hejka przegapilam watek eh napisalam na prv

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry