Widok
Ja mam wózek 3w1 dokładnie model Aspena Adamex i sądzę, że to dobry wybór, my jesteśmy bardzo zadowoleni. Wózek jest lekki, ma dobrze wyważone koła, jest zwrotny, nie napotkałam podczas jego użytkowania nigdy żadnych problemów, służy mi już od roku i w ogóle nie widać zużycia, uszyty bardzo estetycznie. Warto podkreślić, że gondola jest większa, niż w standardowych wózkach.
co do trojkolowca to ja jakos nie narzekam, mamy tez quinny buzza i wszystkie podjazdy bez problemu, podbijam wozek i zjezdzam badz wlezdzam... Mi to roznicy nie robi, ale chyba zalezy od wozka, jaki jest ciezki...
Jesli mialabym polecic fajna duza spacerowke to casualplay s6(mamy go) nie jest na pompowanych kolach co prawda, ale wozek nie dosc ze mi sie podoba to jest funkcjonalny i bardzo wygodny w prowadzeniu, jest tez wersja z pompowanymi kolami ale trojkolowiec s4.
Jesli mialabym polecic fajna duza spacerowke to casualplay s6(mamy go) nie jest na pompowanych kolach co prawda, ale wozek nie dosc ze mi sie podoba to jest funkcjonalny i bardzo wygodny w prowadzeniu, jest tez wersja z pompowanymi kolami ale trojkolowiec s4.