Widok
doslownie wczoraj dostalam zamowiony na allegro wozek spacerowke na pompowanych fajnych malych kolach.
jestem zadowolona.wozeczek jest bardzo ladny i zgrabny.
lekki nie jest ,ale dla mnie akurat najwazniejsze byly pompowane kola,a nie waga,bo nie musze go targac po schodach.
tu masz linka:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=913790459
jestem zadowolona.wozeczek jest bardzo ladny i zgrabny.
lekki nie jest ,ale dla mnie akurat najwazniejsze byly pompowane kola,a nie waga,bo nie musze go targac po schodach.
tu masz linka:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=913790459
Dziewczyny powiedźcie czy 3 stopniowa regulacja oparcia jest taka istotna w spacerówce? Chcę kupić małemu na wiosnę nowy wózek, ale ma tylko 2 stopniową regulację i tak się zastanawiam, bo teraz reguluje oparcie jak mały zasypia w wózku i od razu na płasko. Ten środkowej regulacji w ogóle nie używam.
a ja polecam wszystkie wózki marki emmaljunga , są duże wygodne dla dziecka po rozłożeniu spacerówki dzieciaczek ma miejsca prawie jak w łóżeczku hihi ,oparcie rozkłada się do leżącego. niestety ta marka ma dwie wady - jest droga, ale za to niezawodna przez lata no i niektóre modele są dość ciężkie. Ja mam city cross na aluminiowej podstawie i jest bardzo przyjazna , nie jest lekka "jak piórko" ale myślę że wagowo wypada pośrodku. Najważniejsze jest to, że dziecku jest w nich wygodnie - a o to przecież chodzi. Tym których stać polecam serdecznie.
szczerze to niewiem.chodząc po sklepach wogole ciezko bylo znalesc wozek z pompowanymi kolami.
ja sie przekonalam do kupowania wozkow na allegro.
pierwszy kupilam tez na allegro i bylam mega zadowolona.teraz tez.
moge szczerze polecic Ci zakup wlasnie tam.wozek jest calkowicie nowy,ładny,dokladnie taki jak na zdjeciu.na przesylke czekasz tylko 1 dzien:)np dzis zamawiasz,jutro go masz.
chyba,ze zamowisz wieczorem to wtedy mozesz dostac mac dwa dni po zakupie.
ja sie przekonalam do kupowania wozkow na allegro.
pierwszy kupilam tez na allegro i bylam mega zadowolona.teraz tez.
moge szczerze polecic Ci zakup wlasnie tam.wozek jest calkowicie nowy,ładny,dokladnie taki jak na zdjeciu.na przesylke czekasz tylko 1 dzien:)np dzis zamawiasz,jutro go masz.
chyba,ze zamowisz wieczorem to wtedy mozesz dostac mac dwa dni po zakupie.