Widok
Dobre krzesełko do karmienia
Czy możecie polecić jakieś dobre i funkcjonalne krzesełko do karmienia, takie żeby nie było całe plastikowe i "chińskie".
Zastanawiam się nad Chicco I-sit albo Peg Perego Siesta?
Może macie jakieś doświadczenie z tymi krzesełkami i możecie opowiedzieć o ich zaletach i wadach :)
Zastanawiam się nad Chicco I-sit albo Peg Perego Siesta?
Może macie jakieś doświadczenie z tymi krzesełkami i możecie opowiedzieć o ich zaletach i wadach :)
Ja mam takie i polecam. Jest dużo tańsze od polly proste bez zbędnych bajerów które nie są do niczego potrzebne a się za nie płaci i co najważniejsze leciutkie więc łatwo przenosić po mieszkaniu czy gdzieś ze sobą zabrać w podróż.
http://www.chiccopolska.pl/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/2454/art/07079024320000/Default.aspx
http://www.chiccopolska.pl/ProdottiChicco/SchedaProdotto/tabid/2454/art/07079024320000/Default.aspx
Ja tez mam Peg Perego papa diner. Czyszczenie tego fotelika jest masakryczne, przy dziecku które próbuje jeść samo, jedzenie jest wszędzie. Krzesełko ma mnóstwo zakamarków, które cieżko doczyscić bez rozkrecania. W sklepie nie przyszłoby mi do głowy, że w takich miejscach mogę znaleźć resztki jedzenia! Generalnie jestem zadowolona z tego krzesełka ale jak przychodzi czas czyszczenia to żałuje, ze nie mam takiegomzwyklego z ikei;)
mam peg perego siesta... Polecam w 100% !!! Zdecydowanie wart swojej ceny. Pojechałam do sklepu z myślą o kupnie Chicco Polly albo Polly Magic a wyjechaliśmy z Siestą :) Nie chciałam przeznaczać takiej kwoty pieniędzy na niby zwykłe krzesełko ale po zestawieniu tych trzech obok siebie wygrała SIESTA !!!!
Syn miał 5 miesięcy gdy je kupiliśmy. Mogłam kłaść go w pozycji półleżącej - gdy samodzienie nie siedział. Dzięki temu, że krzesełko bez problemu można przemieszcać po całym mieszkaniu mogłam zabierać go ze sobą do kuchni - i z wysokości oglądał co robię w kuchni.
Teraz syn ma 1,5 roku i krzesełko obniżone jest maksymalnie - syn sam na nie już wchodzi i siada - pełni rolę krzesełka do siedzenia w pokoju :)
To jedna z niewielu rzeczy, które posidam i z których jestem zadowolona w 100% :)
Syn miał 5 miesięcy gdy je kupiliśmy. Mogłam kłaść go w pozycji półleżącej - gdy samodzienie nie siedział. Dzięki temu, że krzesełko bez problemu można przemieszcać po całym mieszkaniu mogłam zabierać go ze sobą do kuchni - i z wysokości oglądał co robię w kuchni.
Teraz syn ma 1,5 roku i krzesełko obniżone jest maksymalnie - syn sam na nie już wchodzi i siada - pełni rolę krzesełka do siedzenia w pokoju :)
To jedna z niewielu rzeczy, które posidam i z których jestem zadowolona w 100% :)
ja też polecam to zwykłe z ikea - zresztą bardzo dużo fizkoterapełtów i rehabilitantów wypowiadało się, że to krzesełko jest mega zdrowe dla dziecka.
myje się łatwo, szczególnie, że przy katastrofie można je po prostu włożyć pod prysznic i wypłukać.
krzesełko też łatwo się składa
no i cena jest na plus 65 zł razem z tacką :)
myje się łatwo, szczególnie, że przy katastrofie można je po prostu włożyć pod prysznic i wypłukać.
krzesełko też łatwo się składa
no i cena jest na plus 65 zł razem z tacką :)
Jeżeli szukasz najlepszego krzesełka do karmienia lub ktokolwiek szuka czegoś dla dziecka proponuje skorzystać z rankingu opartego o opinie doświadczonych rodziców https://www.babythings.pl