Widok

Dobrego męża się nie zostawia...

...tak powiedziała mi kiedyś koleżąnka z pracy i niestety muszę przyznać jej rację - kiedys w ramach obnizenia lotów postanowilam spotykac sie z rozwodnikami i niestety jestem na nie. Kazdy z nich okazal sie malo konkretnym facetem, ot tacy z cyklu co to i chcieliby i boja sie albo wiecznie sie zastanawiaja czy "wejsc" w dana relacje czy nie. Nigdy od zadego faceta nie oczekiwalam ze oswiadczy sie na drugiej randce ale jesli spotykamy sie powiedzmy kilkanascie tygodni to fajnie byloby zeby jakos sie okreslil. Na pocieszenie dodam ze kawalerowie tez nie sa idealni, zreszta ja pewnie tez nie ;)
nie ma miłości bez naiwności
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 16
Kobiety!!! Pokój, miłość... Napisałem co napisałem, ale z perspektywy "nie rozwodnika" więc jestem potencjalnym "dobrym mężem, którego się nie zostawia", a to w żaden sposób nie kłóci się z pochwaleniem mojego posta przez panią "Nika", czy "FF" co za różnica... a że jestem facetem, to jestem próżny i każde słowo uznania wypowiedziane przez kobietę łechcze mnie za uchem :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
fk... już widzę, mam takie sam nr IP jak autorka tematu, ale czasem tak się zdarza :p ale to zbieg okoliczności :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
fk..., że niby ja mam być FF? Niestety pomyliłeś się, ale nie będę przekonywać na siłę, bo nie widzę takiej potrzeby. Powiedziałam co myślę na temat postu Pawelskiego, a to, że myślisz że jestem kimś innym i oceniasz mnie przez pryzmat innej osoby, to już Twoja sprawa :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
FF, dziwnym jest pisać "długo nie przeczytałam tak prawdziwego postu" zakładając taki temat...
Narzekasz pierwsza na facetów, a jak facet napisze, że żalu do was kobiet nie ma - "jaki prawdziwy post! ojejciu!!"...proszę.

..wiemy, że to Ty FF.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
zbaczamy z tematu głównego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pawelski ... już długo nie przeczytałam tak prawdziwego postu :) bo życie nie składa się tylko z złych chwil, albo samych dobrych tylko miesza nam te je żebyśmy poznali różne smaki :) Tak samo jest z ludźmi, poznajemy czasem niewłaściwe osoby tylko po to, żeby jak przyjedzie moment docenić tą właściwą :D pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zastanawia mnie dlaczego tyle żalu i goryczy jest w naszych "forumowych" kobietach? Spotkałem w swoim życiu kobiety złe, złe w różnym aspekcie i nie generalizuję teraz, że jak się parę razy przejechałem to wszystkie kobiety są feee, może mam w sobie za dużo optymizmu, może jakąś głupia wiarę w to, że spotkam tą jedyną, ale wolę tak myśleć niż uznać, że jestem skazany na samotność bo każda kobieta czeka tylko żeby mnie skrzywdzić. Mam 27 lat kilka związków za sobą, jeden miał się skończyć ślubem, ale się nie skończył, niektóre z kobiet wspominam z uśmiechem, sa też takie o których nie wspominam bo nie chcę się denerwować i dalej wierzę, że żyć warto we dwoje, że chcę zestarzeć się z tą jedną jedyną. Zabrzmiałem teraz jak jakiś bujający w chmurach romantyk i ideał, ale tak nie jest, są kobiety, które mogą miec do mnie żal i tyle, co tu roztrząsać... Żyje, poznaję, popełniam błędy, jestem ofiara błędów innych, dalej żyję i dalej poznaję...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej nie miec męża wtedy nie ma na co narzekać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
~juto

raczej na odwrót to babki maja nas w sobie :)
Kochana z mężczyznami to jest tak; jak już poznasz to albo próbują zawładnąć Tobą albo maja Cię w d*pie. Dwa typy. Ot cała filozofia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja dobrego "męża" trzymam przy sobie i nie zamierzam go wyganiać.
Prawdziwy jednokomórkowiec...i do tego chyba jeszcze po butaprenie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
bo ich nie stać na prostetutki bo długofalowo taniej wychodzi randkowa ladacznica.
Ale to i tak nic kobiety z odzysku to jest jazda!
Nie dość że szukają rozrywki po taniości to często na wstępie są zdecydowane tylko na krotki układ seksualny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
"facet musiał być menda, ze nie dało rady z nim żyć."->

nie wchodziłam wcześniej w dyskusję, ale po przeczytaniu twojego komentarza to w 100% się zgadzam !

Wiadomo, że są różne przypadki i nie zawsze facet jest winny ale z mojego doświadczenia to nie ważne czyja była wina ... moja czy twoja.... po co żalić, płakać nad sobą w "nowych" związkach. Zamykajmy kartę a otwórz ją na innego ! I nie pytaj, nie żal się... co to da.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
My nie mamy z tym żadnego problemu...uwierz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, nikt nie jest doskonały. ale zazwyczaj panowie maja z tym problem. musi byc tak ja oni chcą. są mało elastyczni, nie mają zdolności adaptacyjnych.
Nikt nie jest doskonały.
:))
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Tylko trochę -ale zawsze
"Cross czepiasz się ;)"

Tylko trochę. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
>mimi, dobrze napisane :D

Cross czepiasz się ;)
"Gdyby Ewa nie skosztowała jabłka, cóż ciekawego zdarzyłoby się przez miliony lat? Nic." - Paulo Coelho

Inne tematy z forum Towarzyskie

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (59 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry