Widok

Dobry Gin. ???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam pytanko apropos kilku Panów a w żadnym wątku ich nie odnalazłam...
lek. Krzysztof Wąsewicz
lek. Dariusz Szczypek
lek. Mirosław Skóra

Czy któraś z was miała przyjemność bądź nieprzyjemność u nich bywać. Proszę o opinie... i z góry dziękuję!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt nie podpowie który ginekolog lepszy???

Sprawa w miarę pilna więc proszę o pomoc...

oni w gdyni przyjmują i ostatni Skóra na karwinach jak tam to tego ostatniego koleżanki narzekąły ja ossobiście nie byłam

nie dam rady pomóc.. nie mam lekarza w trójmieście, tylko w moim mieście..
mam nadzieję wildchild, że ktoś się jeszcze odezwie

jak przeczytalam tytul to chcialam zaraz napisac lubuski :) /chociaz do fanow tego trunku nie naleze, a lubuski ponoc nie jest dobry ;)/, w temacie ginekologa to za bardzo nie pomoge, bo sama szukam teraz -- wczesniej chodzilam do Pilarskiej (w Gdyni), naprawde mila babka, ale jak dla mnie troszke za malo konkretna
Ja mogę jedynie odradzać ginekologów z Nowego Portu...

Czyzby doktor P , słynny rzeźnik z Nowego Portu, co na dzień dobry młodym dziewczynom w ciąży proponuje "bezbolesne, szybkie przywrócenie miesiączki" nie odpowiadał??? :) uśmiecham się , ale wku..w mnie trzaska jak pomyslę o tym partaczu, Bóg jeden wie ile jest ofiar jego nieudolności ( o celowym działaniu priv gabinetu nie wspomnę)...
W Nowym Porcie jest dwóch ginekologów... Byłam u obu panów, żadnej krzywdy mi nie zrobili, ale fakt faktem - obaj nie umieli poradzić sobie z moim problemem zbyt częstych miesiączek:) Może lepiej idzie im w drugą stronę:P

Dr Szczypek Jest bardzo dobrym lekarzem.
znam wszystkich i najbardziej pasuje mi dr.szczypek. najlepszy lekarz jakiego znam. na chwarznie teraz przyjmuje
nie znam zadnego z tych lekarzy ale jesli chodzi o kobiete-ginekologa to polecam dr Czuprynska.
ja znam tylko dr Szczypka i jego moge polecic - nie tylko zresztą ja ale tez moje koleżanki!!!

Polecam Wąsewicza - jest super miły i spokojny, wszystko wyjaśni
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli to ten sam Skóra który miał gabinet w gdyni koło Hotelu Gdynia to odradzam!!!!! Szczypek konkretny i miły gin. Ja osobiście odradzam Pilarską natomiast polecam w 100% dr. Kiełkowskiego z Gdyni, jest lek. tez w szpitalu w Wejherowie
Ja zdecydowanie odradzam Skórę, moim zdaniem ma jeszcze takie "komunistyczne" podejście do pacjentek choć w przychodni na Karwinach przyjmuje Skóra i Pawłowski, ten drugi to już kompletna tragedia, jedna z najbardziej dla mnie traumatycznych wizyt dzięki temu Panu, także z dwojga złego to lepszy już Skóra ;-) choc może prywatnie jest milszy ;-), prywatnie u niego nie byłam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Matko, nie wiedzialam że Dr. P. jest tak sławny (z niesławy) że aż na forum sie pojawił - a mówią, że Nowy Port taka zapomniana dzielnica...
a ja znam Wąsewicza, kilka lat temu chodzilam do niego dluzszy czas, ma swoj prywatny gabinet i przyjmuje tez w Medica Polska - jest mily, spokojny, podejscie wspolczesne ale nie przekonuje mnie do konca - lubi namawiac na wizyty w prywatnym gabinecie i jeszcze to co mnie zastanowilo to, ze przepisujac moje pierwsze w zyciu pigulki nie zlecil mi zadnych badan;) nie bylam u niego juz kilka lat. ostatnio byla u niego kolezanka, ktora jest we wczesnej ciazy i powiedziala, ze jej wogole nie przekonal i znalalza inna lekarke.
to tyle co moge powiedziec:)mysle ze sa gorsi
ja odradzam skore.o wszystko go trzeba prosic i ciagnac za jezyk.jak ja do niego chodzilam to czulam sie jak material do badan a nie jak pacjetka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widzę, że do dr P w Nowym Porcie wiele z was chodziło.No ja oczywiście odradzam w 100% .przed ciążą wszystko ok ale w ciąży ani jednego usg mi nie zrobił i mówił że wszystko ok, że mały rośnie zgonie z tygodniem a tu sie okazało, że mały nie przybierał na wadze od 35 tygodnia i nie było miedzy nami przepływów i mało wód płodowych.dlatego pod koniec poszłam do innego ginekologa.W temacie nie pomogę ale poszukaj dobrze :) niech ma dobre opinie i niech bedzie dobry.
ja odradzam wąsewicza, nie wie co to cukrzyca, za kazdym razem musialam tlumaczyc od nowa ze nie potrzebuje kolejego badania krwi na poziom cukru, nigdy nie pamieta pacjentki, ale akurat skerowanie na badania dostalam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry