Widok
jak przeczytalam tytul to chcialam zaraz napisac lubuski :) /chociaz do fanow tego trunku nie naleze, a lubuski ponoc nie jest dobry ;)/, w temacie ginekologa to za bardzo nie pomoge, bo sama szukam teraz -- wczesniej chodzilam do Pilarskiej (w Gdyni), naprawde mila babka, ale jak dla mnie troszke za malo konkretna
Czyzby doktor P , słynny rzeźnik z Nowego Portu, co na dzień dobry młodym dziewczynom w ciąży proponuje "bezbolesne, szybkie przywrócenie miesiączki" nie odpowiadał??? :) uśmiecham się , ale wku..w mnie trzaska jak pomyslę o tym partaczu, Bóg jeden wie ile jest ofiar jego nieudolności ( o celowym działaniu priv gabinetu nie wspomnę)...
Ja zdecydowanie odradzam Skórę, moim zdaniem ma jeszcze takie "komunistyczne" podejście do pacjentek choć w przychodni na Karwinach przyjmuje Skóra i Pawłowski, ten drugi to już kompletna tragedia, jedna z najbardziej dla mnie traumatycznych wizyt dzięki temu Panu, także z dwojga złego to lepszy już Skóra ;-) choc może prywatnie jest milszy ;-), prywatnie u niego nie byłam.
a ja znam Wąsewicza, kilka lat temu chodzilam do niego dluzszy czas, ma swoj prywatny gabinet i przyjmuje tez w Medica Polska - jest mily, spokojny, podejscie wspolczesne ale nie przekonuje mnie do konca - lubi namawiac na wizyty w prywatnym gabinecie i jeszcze to co mnie zastanowilo to, ze przepisujac moje pierwsze w zyciu pigulki nie zlecil mi zadnych badan;) nie bylam u niego juz kilka lat. ostatnio byla u niego kolezanka, ktora jest we wczesnej ciazy i powiedziala, ze jej wogole nie przekonal i znalalza inna lekarke.
to tyle co moge powiedziec:)mysle ze sa gorsi
to tyle co moge powiedziec:)mysle ze sa gorsi
Widzę, że do dr P w Nowym Porcie wiele z was chodziło.No ja oczywiście odradzam w 100% .przed ciążą wszystko ok ale w ciąży ani jednego usg mi nie zrobił i mówił że wszystko ok, że mały rośnie zgonie z tygodniem a tu sie okazało, że mały nie przybierał na wadze od 35 tygodnia i nie było miedzy nami przepływów i mało wód płodowych.dlatego pod koniec poszłam do innego ginekologa.W temacie nie pomogę ale poszukaj dobrze :) niech ma dobre opinie i niech bedzie dobry.