Widok
nie jestem na 100% czy aktualny ale mozna sprawdzic
Placek Waldemar, prof. dr hab. med. Spec. dermatolog wenerolog, patomorfolog, immunolog
0 58 661 61 92
81-366 Gdynia, 10 Lutego 11 lok.82
pow.m. Gdynia, woj.pomorskie
w.placek@poczta.wp.pl
ostatnio po zmianie biura jets masakra z terminami, zapisuje na miesiac, dwa do przodu i i tak ma przesunięcia i przyjmuje pacjentów np do 24
Placek Waldemar, prof. dr hab. med. Spec. dermatolog wenerolog, patomorfolog, immunolog
0 58 661 61 92
81-366 Gdynia, 10 Lutego 11 lok.82
pow.m. Gdynia, woj.pomorskie
w.placek@poczta.wp.pl
ostatnio po zmianie biura jets masakra z terminami, zapisuje na miesiac, dwa do przodu i i tak ma przesunięcia i przyjmuje pacjentów np do 24
Pewnie u każdego inaczej... U mnie wystarczyło kilka miesięcy przyjmowania tabletek, po odstawieniu jeszcze sobie skóra zaszalała przez chwilę, a potem znów nastąpiło polepszenie, tym razem na dobre (ale jakiś tam jeden pryszcz to mi czasem wyskoczy). Plamki też mi szybko znikają, bo moja skóra szybko się regeneruje...
Możliwe, że ciąża całkowicie poprzestawia Twoje hormony i będziesz mieć lepszą cerę... Podobno tak czasem jest... W każdym razie - życzę Ci tego :)
Pewnie, że jest wiele sposobów leczenia trądziku... Różne też są jego rodzaje i różne przyczyny powstawania... Np. mój brat jest teraz leczony silnym antybiotykiem...
Tylko dobry lekarz Ci odpowie fachowo na te wszystkie pytania :)
Pewnie, że jest wiele sposobów leczenia trądziku... Różne też są jego rodzaje i różne przyczyny powstawania... Np. mój brat jest teraz leczony silnym antybiotykiem...
Tylko dobry lekarz Ci odpowie fachowo na te wszystkie pytania :)
Na cerę - rewelacyjny zabieg mikrodermabrazji, jeden za 100 zł, najlepiej wziąć 3 w odstępach ok. 10 dni, a potem raz w roku przez następne lata, schodzi cała kasza pod skórą, drobne wypryski, efekt o niebo lepszy niż po tradycyjnym oczyszczaniu z algami, zamykaniem porów itd. czy po kwasach owocowych. REWELACJA!!! Ja sama męczę się od 10 lat z drobnymi wypryskami, wit. B kompleks i A+E, które brałam, jedynie zaleczały problem. Teraz mogę wyjść bez makijażu... Ja robię u pani Marty Malickiej w Wejherowie, najtaniej, szybko i naprawdę profesjonalnie, tel. 513-005-969 w g. 10-18.
Dr Izabela Żelazny, świetny specjalista. Pani oferuje bardzo fachową i skuteczną pomoc, stały kontakt telefoniczny 58/ 661 61 92 i mailowy kontakt@drderma.pl
Adres i wskazówki dojazdu na stronie internetowej http://www.drderma.pl
Adres i wskazówki dojazdu na stronie internetowej http://www.drderma.pl