Widok

Dobry dermatolog w Gdyni

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny szukam dobrego dermatologa w Gdyni, mam już swoje lata a jednak ciągle walczę z jakimiś dziwactwami na twarzy. Może polecicie kogoś, z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jasię przyłączam.Czy ktoś ma namiary np. na słynnego doktora Placka?
A on jest z Gdyni? I czemu taki dobry?
WSZYSCY MÓWIĄ,ŻE ŚWIETNY,TYLKO NIE WIEM,GDZIE PRZYJMUJE.ZNALAZŁAM JEGO NR TEL.W PANORAMIE FIRM,ALE TAM NIKT NIE ODBIERA.GDZIEŚ NA FORUM O NIM BYŁO,ALE SZUKAM,SZUKAM I NIC.
nie jestem na 100% czy aktualny ale mozna sprawdzic

Placek Waldemar, prof. dr hab. med. Spec. dermatolog wenerolog, patomorfolog, immunolog
0 58 661 61 92
81-366 Gdynia, 10 Lutego 11 lok.82
pow.m. Gdynia, woj.pomorskie

w.placek@poczta.wp.pl

ostatnio po zmianie biura jets masakra z terminami, zapisuje na miesiac, dwa do przodu i i tak ma przesunięcia i przyjmuje pacjentów np do 24

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sama kiedyś byłam u niego w gabinecie ok. godziny 24 :) A za mną jeszcze było kilka osób... Jeszcze jak przyjmował w Sopocie na Skarpowej. Genialny z niego specjalista, to fakt.
To może warto się wybrać, nigdy nie miałam odwagi iść do lekarza a z twarzą już się trochę męczę (nie jest taka tragiczna, ale wkurzają mnie te ciągłe wypryski), czy któraś miała podobny problem?
Prof. Placek po obejrzeniu krostek na twarzy i wywiadzie zalecił mi konsultację u ginekologa-endokrynologa. I rzeczywiście leczenie hormonami zadziałało.
Po moich krostkach zostają czasami ciemniejsze plamy, a długo się leczy coś takiego?
Placek przyjmuje w BATORYM...

Pewnie u każdego inaczej... U mnie wystarczyło kilka miesięcy przyjmowania tabletek, po odstawieniu jeszcze sobie skóra zaszalała przez chwilę, a potem znów nastąpiło polepszenie, tym razem na dobre (ale jakiś tam jeden pryszcz to mi czasem wyskoczy). Plamki też mi szybko znikają, bo moja skóra szybko się regeneruje...
A czy leczenie hormonami nie powoduje tycia? No i czy moża przyjmować takowe leki w ciąży lub przed planowaną,.....???
Oł dżizys! Zaczyna się temat-rzeka...

Jedni chudną, inni tyją...

Niektóre dziewczyny się "oczyszczają" po tych tabletkach przed ciążą, chociaż jak je biorą, to uważają je za "bezpieczne, nowoczesne i naturalne".

W ciąży nie można, bo to zazwyczaj zwykłe tabletki antykoncepcyjne :)
Czyli to tabletki antykoncepcyjne?
Ale chyba nie zawsze taki się leczy? Ja chcę zajść w ciążę, także jeśli to jedyny sposób leczenia to sobie odpuszczę, bo na tym mi zależy.
Możliwe, że ciąża całkowicie poprzestawia Twoje hormony i będziesz mieć lepszą cerę... Podobno tak czasem jest... W każdym razie - życzę Ci tego :)

Pewnie, że jest wiele sposobów leczenia trądziku... Różne też są jego rodzaje i różne przyczyny powstawania... Np. mój brat jest teraz leczony silnym antybiotykiem...

Tylko dobry lekarz Ci odpowie fachowo na te wszystkie pytania :)
No właśnie w pierwszej ciąży,cera rzeczywiście była lepsza, może to najlepsze lekarstwo ;-)))
O antybiotykach słyszałam, są silnei dobre, ale ja zawsze musze brać pod uwagę swoje plany z dzidzią........
Dzięki za namiary na dr.Placka
Agatha,czy możesz mi powiedzieć u jakiego endokrynologa byłaś?jak rozumiem pomógł.
Ja polecam Dr. Rotter - świetny dermatolog, mi bardzo pomógł kilka lat temu i od tej pory nie mam żadnych problemów.

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
dr Olszański z Gdyni

image
image
Gin-endo dr Turek - Muczyńska

Endokrynolog (chodzę do niej w sprawie tarczycy) dr Gross - Mizan
Dzięki:)
Karolinka 29 napisał(a):

> Ja polecam Dr. Rotter - świetny dermatolog, mi bardzo pomógł
> kilka lat temu i od tej pory nie mam żadnych problemów.
>
>

A mogłabyś podać namiary do tego doktora - słyszałam o nim sporo dobrego i chciałabym się wybrać.
Jeśli chodzi o profesora Placka to ma wiedzę i jest dobrym lekarzem, ale drogi. Znalazłam innego lekarza na fundusz z taka sama wiedzą. Dawno to było bo ponad 4 lata temu
Ta pani lekarz jest ordynatorem oddziału dermatologii w Wejherowie.
nie polecam PLACKA 10 lat temu usówał mi kurzajkę z palca i tak ją usunął ze dodziś dnia niemam paznokcia cały mi zszedł i nie odrósł-inny lekarz pozniej stwierdził ze doktor PLACEK zepsuł mi macierz paznokcia-dziekuje doktorze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mamka, poleciłabym również wizytę u dobrej kosmetyczki.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jakie zabiegi proponujesz?
To zależy od stanu twojej cery, każdy przecież jest indywidualnością;) dobra kosmetyczka ci doradzi i zdiagnozuje.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Pewnie, że masz rację
(głupie pytanie) :-))))
Dzięki
Na cerę - rewelacyjny zabieg mikrodermabrazji, jeden za 100 zł, najlepiej wziąć 3 w odstępach ok. 10 dni, a potem raz w roku przez następne lata, schodzi cała kasza pod skórą, drobne wypryski, efekt o niebo lepszy niż po tradycyjnym oczyszczaniu z algami, zamykaniem porów itd. czy po kwasach owocowych. REWELACJA!!! Ja sama męczę się od 10 lat z drobnymi wypryskami, wit. B kompleks i A+E, które brałam, jedynie zaleczały problem. Teraz mogę wyjść bez makijażu... Ja robię u pani Marty Malickiej w Wejherowie, najtaniej, szybko i naprawdę profesjonalnie, tel. 513-005-969 w g. 10-18.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
daruj sobie oszustko- sama siebie reklamujesz-oj nieładnia nieładnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Izabela Żelazny, świetny specjalista. Pani oferuje bardzo fachową i skuteczną pomoc, stały kontakt telefoniczny 58/ 661 61 92 i mailowy kontakt@drderma.pl
Adres i wskazówki dojazdu na stronie internetowej http://www.drderma.pl
Ja polecam moja pania dr Anne Omernik wielokrotnie mi pomogla !

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (118 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry