Widok

Dobry dermatolog w Gdyni

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny szukam dobrego dermatologa w Gdyni, mam już swoje lata a jednak ciągle walczę z jakimiś dziwactwami na twarzy. Może polecicie kogoś, z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o profesora Placka to ma wiedzę i jest dobrym lekarzem, ale drogi. Znalazłam innego lekarza na fundusz z taka sama wiedzą. Dawno to było bo ponad 4 lata temu
Ta pani lekarz jest ordynatorem oddziału dermatologii w Wejherowie.
Ja polecam moja pania dr Anne Omernik wielokrotnie mi pomogla !
Dr Izabela Żelazny, świetny specjalista. Pani oferuje bardzo fachową i skuteczną pomoc, stały kontakt telefoniczny 58/ 661 61 92 i mailowy kontakt@drderma.pl
Adres i wskazówki dojazdu na stronie internetowej http://www.drderma.pl
nie polecam PLACKA 10 lat temu usówał mi kurzajkę z palca i tak ją usunął ze dodziś dnia niemam paznokcia cały mi zszedł i nie odrósł-inny lekarz pozniej stwierdził ze doktor PLACEK zepsuł mi macierz paznokcia-dziekuje doktorze
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Karolinka 29 napisał(a):

> Ja polecam Dr. Rotter - świetny dermatolog, mi bardzo pomógł
> kilka lat temu i od tej pory nie mam żadnych problemów.
>
>

A mogłabyś podać namiary do tego doktora - słyszałam o nim sporo dobrego i chciałabym się wybrać.
daruj sobie oszustko- sama siebie reklamujesz-oj nieładnia nieładnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na cerę - rewelacyjny zabieg mikrodermabrazji, jeden za 100 zł, najlepiej wziąć 3 w odstępach ok. 10 dni, a potem raz w roku przez następne lata, schodzi cała kasza pod skórą, drobne wypryski, efekt o niebo lepszy niż po tradycyjnym oczyszczaniu z algami, zamykaniem porów itd. czy po kwasach owocowych. REWELACJA!!! Ja sama męczę się od 10 lat z drobnymi wypryskami, wit. B kompleks i A+E, które brałam, jedynie zaleczały problem. Teraz mogę wyjść bez makijażu... Ja robię u pani Marty Malickiej w Wejherowie, najtaniej, szybko i naprawdę profesjonalnie, tel. 513-005-969 w g. 10-18.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Pewnie, że masz rację
(głupie pytanie) :-))))
Dzięki
To zależy od stanu twojej cery, każdy przecież jest indywidualnością;) dobra kosmetyczka ci doradzi i zdiagnozuje.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
A jakie zabiegi proponujesz?
Mamka, poleciłabym również wizytę u dobrej kosmetyczki.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dzięki:)
Gin-endo dr Turek - Muczyńska

Endokrynolog (chodzę do niej w sprawie tarczycy) dr Gross - Mizan
dr Olszański z Gdyni

Ja polecam Dr. Rotter - świetny dermatolog, mi bardzo pomógł kilka lat temu i od tej pory nie mam żadnych problemów.

Dzięki za namiary na dr.Placka
Agatha,czy możesz mi powiedzieć u jakiego endokrynologa byłaś?jak rozumiem pomógł.
No właśnie w pierwszej ciąży,cera rzeczywiście była lepsza, może to najlepsze lekarstwo ;-)))
O antybiotykach słyszałam, są silnei dobre, ale ja zawsze musze brać pod uwagę swoje plany z dzidzią........
Możliwe, że ciąża całkowicie poprzestawia Twoje hormony i będziesz mieć lepszą cerę... Podobno tak czasem jest... W każdym razie - życzę Ci tego :)

Pewnie, że jest wiele sposobów leczenia trądziku... Różne też są jego rodzaje i różne przyczyny powstawania... Np. mój brat jest teraz leczony silnym antybiotykiem...

Tylko dobry lekarz Ci odpowie fachowo na te wszystkie pytania :)
Czyli to tabletki antykoncepcyjne?
Ale chyba nie zawsze taki się leczy? Ja chcę zajść w ciążę, także jeśli to jedyny sposób leczenia to sobie odpuszczę, bo na tym mi zależy.
Oł dżizys! Zaczyna się temat-rzeka...

Jedni chudną, inni tyją...

Niektóre dziewczyny się "oczyszczają" po tych tabletkach przed ciążą, chociaż jak je biorą, to uważają je za "bezpieczne, nowoczesne i naturalne".

W ciąży nie można, bo to zazwyczaj zwykłe tabletki antykoncepcyjne :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry