Widok

Dobry ginekolog - niepłodność

Poszukuję ginekologa w okolicach Trójmiasta, który specjalizuję się w problemach niepłodności. Może być w klinice, już mi wszystko jedno. Staramy się z mężem 5 lat i nasi lekarze, do których chodzimy prywatnie rozkładają ręce – poszukuję prawdziwego specjalisty!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć polecam Ci dr Ewę Żmudzińską. Prowadzi prywatną praktykę w Żukowie i ma multum pacjentek. Pracuje też w Invicta w Gdańsku i Szpitalu na Klinicznej. Gdy zaszłam w drugą ciążę okazało się, że to puste jajo, trzecia ciąża zatrzymała się na około 6 tyg. Więc jak tylko test w kolejnej wypadł pozytywny to miałam przyjść na wizytę i zapisała mi leki od początku. Gdyby nie to teraz bym nie miała pewnie synka. Bardzo dobra pani doktor, polecam. A dodam, że badania wszystkie robione genetyczne i nie wiadomo dlaczego te dwie ciąże były nieudane. A i żeby było śmieszniej pierwsza ciąża była całkowicie bezproblemowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

do góry