Widok
Witam,
byłam pacjentką Dr Fiutkowskiego z Sopotu i uważam ,że to bardzo miły i dobry lekarz, miałm też przyjemność korzystać z usług dr Bierzyńskiego który przyjmuje koło Klifu ul. Jodłowa, bardzo miły, udzielił mi wyczerpujących informacji, wykonał pełne badania - usg,cytologia, wymaz. Wszystkie zalecenia kazał mi notować co później było przydatne, ceny bardzo przystępne - lekarz z powołaniem. NIe polecam Pani dr Grzybowskiej ani dr Skóra przyjmują w Gdyni przy ulicy Legionów przychodnia Wzgórze... zrezygnwałam z ich usług na początku ciąży, niemili, nieuczynni i okropnie to wspominam, mąż nie mógł być podczas pierwszego Usg u dr Grzybowskiej ja chciałam nagrać to co będzie widać na monitorze a na to usłyszałam że sobie nie życzy- brak słów!
byłam pacjentką Dr Fiutkowskiego z Sopotu i uważam ,że to bardzo miły i dobry lekarz, miałm też przyjemność korzystać z usług dr Bierzyńskiego który przyjmuje koło Klifu ul. Jodłowa, bardzo miły, udzielił mi wyczerpujących informacji, wykonał pełne badania - usg,cytologia, wymaz. Wszystkie zalecenia kazał mi notować co później było przydatne, ceny bardzo przystępne - lekarz z powołaniem. NIe polecam Pani dr Grzybowskiej ani dr Skóra przyjmują w Gdyni przy ulicy Legionów przychodnia Wzgórze... zrezygnwałam z ich usług na początku ciąży, niemili, nieuczynni i okropnie to wspominam, mąż nie mógł być podczas pierwszego Usg u dr Grzybowskiej ja chciałam nagrać to co będzie widać na monitorze a na to usłyszałam że sobie nie życzy- brak słów!
Zgadzam się z Twoją opinią o doktorze Piotrze Zygmuntowiczu ze Szpitala Wojewódzkiego im. Mikołaja Kopernika . Jest Ordynatorem Oddziału Położniczego , to człowiek ANIOŁ ! ! ! Smiało mozna tak stwierdzić , bo to naprawdę wyjątkowy lekarz ginekolog-położnik . Jest ciepły , miły , serdeczny , doda otuchy kiedy trzeba , ponadto pod względem swojej specjalnosci jest doskonały .Ja rodziłam 3 lata temu synka w tym szpitalu i z opieki doktora Piotra Zygmuntowicza przed i po porodzie byłam bardzo zadowolona i myślę że nie tylko ja mogę o nim powiedzieć dobre słowo , ale mam nadzieje że każda kobieta , która trafiła pod jego opiekę miała okazję się przekonać jakim jest dobrym człowiekiem . Jak dla mnie CUD lekarz !!! ponadto mogę także polecić DR. WIESŁAWA KIJUCIA ,Prowadził moja ciąże od początku do końca i byłam z jego opieki naprawdę zadowolona , Przyjmował wcześniej jak do niego uczęszczałam w przychodni na Stryjewskiego - na Stogach i bardzo ubolewam ,że juz Jego tam nie ma ,bo byłam naprawdę bardzo zadowolona z jego opieki , i powiem nawet że specjalnie jeżdziłam do niego z Pruszcza GD. Podobno ma dyżury w szpitalu na Zaspie , a teraz przyjmuje ponoć w SWISSMEDZIE na Wileńskiej ( pewna nie jestem ) .Szkoda trochę że prywatnie ,bo z chęcią bym w dalszym ciągu poddała się jego opiece lekarskiej , bo lekarzem jest bardzo dobrym , jednak niestety nie każdego stać na prywatną wizytę :(ubolewam więc że nie mogę chodzić do niego na kasę chorych.Chociaż niektóre Kobiety mają opinie o tym lekarzu sprzeczna do mojej to ja jednak swoją podtrzymuję ,że jest bardzo dobrym lekarzem , świetnie prowadził moja ciążę zlecał wszelkie potrzebne badania ( mam wrodzoną niedoczynność tarczycy ) i naprawdę nie mogę narzekać na nic , bo opieka Prenatalna podczas mojej Ciąży była Fachowa i z całego serca za to Dziekuję Doktorowi Wiesławowi Kijuciowi , Pozdrawiam :)
co osoba to opinia....
ja niestety nie jestem zadowolona z Ciepluch, ordynator z miejskiego, w ubiegłym roku miałam u niego wykonywany zabieg, u niego znaczy najpierw wizyta w prywatnym gabinecie i szybki termin operacji!!!
Miałam torbiel na jajniku i "doktor" widzi tylko jedno usuwanie i to jak najwięcej usunął mi torbiel z całym jajnikiem, to nic że chciałabym mieć dzieci, najważniejsze, żeby on miał czyste ręce, żeby mi nic nie odrosło i żebym nie miała pretensji, że za mało wycięte. NIE POLECAM, z moich obserwacji jak leżałam na oddziale. jak najwięcej wyciąć mieć jak najmniej problemu!!! oczywiście komuś to może odpowiadać ale ja mam wielki żal i niestety tylko to mi teraz pozostaje
ja niestety nie jestem zadowolona z Ciepluch, ordynator z miejskiego, w ubiegłym roku miałam u niego wykonywany zabieg, u niego znaczy najpierw wizyta w prywatnym gabinecie i szybki termin operacji!!!
Miałam torbiel na jajniku i "doktor" widzi tylko jedno usuwanie i to jak najwięcej usunął mi torbiel z całym jajnikiem, to nic że chciałabym mieć dzieci, najważniejsze, żeby on miał czyste ręce, żeby mi nic nie odrosło i żebym nie miała pretensji, że za mało wycięte. NIE POLECAM, z moich obserwacji jak leżałam na oddziale. jak najwięcej wyciąć mieć jak najmniej problemu!!! oczywiście komuś to może odpowiadać ale ja mam wielki żal i niestety tylko to mi teraz pozostaje
co pacjent to opinia:) biorac pod uwage fachowosc, a nie uprzejmosc, zdecydowanie polecam dr Szymule, pomogl bardzo szybko zdiagnozowac przyczyne nieplodnosci, jesli chodzi o Pania dr Makowska, chociaz podejrzewala u mnie endometrioze, nie zlecila prostego badania CA 125, ktore rozwialoby watpliwosci. Zalecila abysmy jeszcze przez rok starali sie z mezem o dziecko. Tak wiec, nie trudno sie domyslic, ale to byl rok dla nas stracony.
Staralismy sie o dziecko 3 lata. Prze ten czas, trafilismy do kilku lekarzy specjalizujacych sie w tematyce nieplodnosci.
Z calego serca polecam dr Wydre. Profesjonalizm na najwyzszm poziomie oraz szacunek do pacjenta, to to co wyroznia Pana dr Wydre. A sam fakt, ze w drodze jest drugi dzidzius mowi sam za siebie:)
Staralismy sie o dziecko 3 lata. Prze ten czas, trafilismy do kilku lekarzy specjalizujacych sie w tematyce nieplodnosci.
Z calego serca polecam dr Wydre. Profesjonalizm na najwyzszm poziomie oraz szacunek do pacjenta, to to co wyroznia Pana dr Wydre. A sam fakt, ze w drodze jest drugi dzidzius mowi sam za siebie:)
NIE POLECAM dr malgorzaty januszewskiej ktora przyjmuje w Gdansku i w Gdyni .
Gdy trafilam do tej pani powiedzialam, iz bylo u mnie podejrzenie guza na jajniku, ale po badaniu stwierdzila ze nic takiego tam nie ma. Leczylam sie u niej przez rok i lekarka caly czas nie wiedziala skad mam ciagle plamienia, faszerowala mnie roznego rodzaju tabletkami antykoncepcyjnymi kotre nie przynosily zadnych efektow. Po roku udala sie do endokrynologa ktory odrazu wyczul guz i skierowal mnei na badanie USG. Okazalo sie ze mam guz wielkosci 4cm na 5cm, ktory trzeba bezzwlocznego usunac operacyjnie....... Guz przez caly rok sobie rosl a ona przy zadnym z wielu badan go nie wyczula. Takim lekarzom powinno sie zabierac zezwolenie na wykonywanie zawodu. Do dzis zaluje ze nie wrocilam jej o tym powiedziec.
Gdy trafilam do tej pani powiedzialam, iz bylo u mnie podejrzenie guza na jajniku, ale po badaniu stwierdzila ze nic takiego tam nie ma. Leczylam sie u niej przez rok i lekarka caly czas nie wiedziala skad mam ciagle plamienia, faszerowala mnie roznego rodzaju tabletkami antykoncepcyjnymi kotre nie przynosily zadnych efektow. Po roku udala sie do endokrynologa ktory odrazu wyczul guz i skierowal mnei na badanie USG. Okazalo sie ze mam guz wielkosci 4cm na 5cm, ktory trzeba bezzwlocznego usunac operacyjnie....... Guz przez caly rok sobie rosl a ona przy zadnym z wielu badan go nie wyczula. Takim lekarzom powinno sie zabierac zezwolenie na wykonywanie zawodu. Do dzis zaluje ze nie wrocilam jej o tym powiedziec.
Ja polecam dr Grzybowska z Gdyni, prowadzila moja ciaze i zadnych negatywnych stron nie zauwazylam. Chodze do niej od 9-10 lat. Prywatnie przyjmuje w przychodni na Dabrowie, koszt wizyty to 80zl (albo 90zl, chodze raz do roku kontrolnie i zapomnialam ;) ), w tym cytologia, usg waginalne i badanie ginekologiczne.
Polecam Panią dr Małgorzatę Januszewską. Bardzo dobry specjalista, prowadziła moją ciążę - jestem z jej opieki bardzo zadowolona. Człowiek konkretny, jako lekarz ginekolog delikatny, dokładny, cierpliwy. Na wszystkie pytania zawsze uzyskiwałam konkretne i wyczerpujące odpowiedzi. Bardzo dobry sprzęt do USG. Ogólnie wielki POZYTYW
witam, a ja mam ciagle ten sam problem, nadal poszukuje dobrego prywatnego ginekologa-kobiete w Gdansku do prowadzenia ciązy, jak na razie trafiam na swietnych ale biorą 150 zł za wizyte z usg a stracilam płynnosc finansowa i nie moge sobie na taka sume juz pozwolic :/ wiem ze są super lekarze za 80-100 zł z usg! moze polecicie kogos? morena, wrzeszcz, chełm... wiem ze bylo mnostwo wątkow o lekarzach ale ja pytam konkretnie o cene wizyty ... a w przychodniach gdanskich trudno trafic na kobiete-polecanego lekarza - nie czytalam na forum o takim. bardzo prosze o porady,
najlepszy ginekolog to dr. Januszewska
byłam u niej kilka dni temu w przychodzni na Ujeścisku - nogdy wcześniej nie spotkałam się z taką profesjonalistką
Pani doktor rewelacyjna, wszytskim polecam
!
jest delikatna, potrafi doradzić i wydaje słuszne opinie
po dłuzszej przerwie chciałam wrócić po tabletki antykoncepcyjne - brałam Yasminelle i byłam z nich zadowolona
Pani Januszewska jest pierwszą panią dr. która kazała wykonać próbę wątrobową i krzepnięcia kwri - nikt wczesniej nie zalecił takiego badania!
super - bardzo dziękuję za rzetelność - POLECAM WSZYSTKIM PANIOM!
byłam u niej kilka dni temu w przychodzni na Ujeścisku - nogdy wcześniej nie spotkałam się z taką profesjonalistką
Pani doktor rewelacyjna, wszytskim polecam
!
jest delikatna, potrafi doradzić i wydaje słuszne opinie
po dłuzszej przerwie chciałam wrócić po tabletki antykoncepcyjne - brałam Yasminelle i byłam z nich zadowolona
Pani Januszewska jest pierwszą panią dr. która kazała wykonać próbę wątrobową i krzepnięcia kwri - nikt wczesniej nie zalecił takiego badania!
super - bardzo dziękuję za rzetelność - POLECAM WSZYSTKIM PANIOM!
Bardzo polecm dr Ewę Wszelaki-Lass, jest to przesympatyczna starsza pani doktor, z ogromnym doświadczeniem (wcześniej przez bardzo wiele lat pracowała na Klinicznej). Ciepła, serdeczna, uśmiechnięta i słuchająca. Przyjmuje w prywatnej przychodni na grunwaldzkiej (między jaśkową a sobótki w połowie wysokości). Cudowny lekarz, takich naprawdę jest już niewielu.