Widok

Dobry ginekolog!

Ginekolodzy Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Zna ktoś jakiegoś dobrego ginekologa-położnika w Gdańsku?Może być gabinet prywatny.

;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Arkadiusz Kulpa - poelcam serdecznie. Przyjmuje w LuxMed w Gdyni

Dr Dawicki. Wizyty są zawsze rzeczowe, a lekarz poświęca czas, aby wszystko dokładnie wytłumaczyć. Zawsze mogę liczyć na pełną informację.
Zobacz http://tragediadonbasu.pl/polecana-poradnia-specjalistyczna/ szczerze polecam.

We Wrocławiu polecam dra Michała Witkowskiego. To najlepszy lekarz u którego byłam, ma rewelacyjne podejście do pacjentek.

Dr Dawicki zawsze z największym szacunkiem podchodzi do prywatności i intymności swoich pacjentek. Poczucie dyskrecji i zaufania jest dla mnie kluczowe podczas wizyt u ginekologa, a w gabinecie dr Dawickiego czułam, że jestem w dobrych rękach. To zdecydowanie lekarz, któremu mogę zaufać i do którego chętnie wracam. Polecam

Tutaj mogę się podpisać pod poprzednim komentarzem co do doktora Dawickiego. Świetny specjalista. Polecany był mi przez wiele koleżanek, prowadził moją ciążę i wszystko było w porządku.

osoba ta podszywa sie pod rozne imiona ale ma ten sam ID 89.65.254.* - uwaga opinia od tej samej osoby

A czy w Gdańsku, najlepiej w okolicy starego miasta lub w południowych dzielnicach, znajdzie się jakiś ginekolog położnik przyjmujący na NFZ, który będzie godny polecenia?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam dr Marka Dawickiego. Bardzo profesjonalny i odpowiedzialny lekarz.

Ja i mój mąż otrzymaliśmy wyczerpujace odpowiedzi na wszystkie nasze pytania. Panią dr mamy z polecenia od kilku naszych przyjaciół i właśnie to że wszystko tłumaczy, nawet w swoim wolnym czasie i poza wizytą bardzo dziewczyny do niej przekonuje.

Ja ostatnio zacząłam chodzić do Dr Swaczyny, fajna mloda milo i bede kontynuowala wizyty u niej z pewnoscią.
tylko ze Ona w Gdyni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak jak wyżej - dr Dawicki. Świetny lekarz! Troszczy się o stan zdrowia - jeśli potrzeba wypisuje skierowania na badania, dokładnie prowadzi w trakcie leczenia.

Cieszę się że trafiłam na doktora Dawickiego. To świetny specjalista z dobrym podejściem do pacjentek. W pełni profesjonalnie prowadził moją ciążę, otrzymywałam skierowania na potrzebne badania i wszystko było pod kontrolą dzięki czemu byłam spokojna

Ogolnie moge polecic dr. Marka Dawickiego, przyjmuje w Starogardzie Gdanskim, dojezdzalam tez kawalek do niego. Wspomniala mi o nim znajoma, sprawdzilam i moge szczerze powiedziec ze dawno nie mialam do czynienia z tak dobrym lekarzem. Wyjasnil mi wszystkie niepokojace mnie tematy.

Zgadzam się, doktor Dawicki jest bardzo dobrym lekarzem. Ja nawet teraz mieszkając w Trójmieście, chodzę na kontrole właśnie do niego.

W Gdańsku nie wiem akurat, bo ja za namową siostry poszłam do doktora Dawickiego w Starogardzie. Ma on bardzo dobre opinie. Bardzo kompetentny i budzący zaufanie lekarz. Pełen profesjonalizm. Prowadził moją ciążę i też nie było żadnych problemów.

W Starogardzie Gdańskim przyjmuje doktor Dawicki i jego mogę polecić. Świetny specjalista!

Ja również nie mam niestety zbyt miłych wspomnień jeśli chodzi o wizytę u pani doktor Elizy Przybylskiej. Odreagowywanie na pacjentkach swojego złego samopoczucia jest skrajnie nieprofesjonalną postawą. A z tym niestety się spotkałam. Pani doktor Przybylska jest bardzo humorzasta, niecierpliwi się bez powodu, poza tym jest nie delikatna w trakcie badania - traktuje pacjentki bardzo taśmowo, byle szybko i następna proszę. Jak masz jakiekolwiek pytania to jest przewracanie oczami i niegrzeczny ton głosu. A przecież jako pacjentka nie musisz wszystkiego rozumieć czy wiedzieć i wydawało mi się, że m.in. lekarz jest taką osobą, której można zapytać. Niestety nie dr Przybylska, dla tej pani zadawanie pytań jest chyba tylko marnowaniem jej cennego czasu... Żenada.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Przecież pani wyraźnie napisała, że wyniki badania cytologicznego przeprowadzonego w tym dniu miała czyste, więc nie ma żadnej nadżerki - to po co doktorka podczas pobrania jej wmówiła, że coś widzi? Żeby nastraszyć pacjentkę?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nadzerka to nadzerka większość kobiet ją ma ważne żeby nie było raka. chyba dobrze że ktoś Ci o tym powiedział. A czepianie się min .. Serio?? A z tym grzybem to jakaś kpina chyba to jakiś pochwojad mutant skoro tak szybko po badaniu się uaktywnił
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry