Widok
Dr Arkadiusz Kulpa - poelcam serdecznie. Przyjmuje w LuxMed w Gdyni
Zobacz http://tragediadonbasu.pl/polecana-poradnia-specjalistyczna/ szczerze polecam.
Dr Dawicki zawsze z największym szacunkiem podchodzi do prywatności i intymności swoich pacjentek. Poczucie dyskrecji i zaufania jest dla mnie kluczowe podczas wizyt u ginekologa, a w gabinecie dr Dawickiego czułam, że jestem w dobrych rękach. To zdecydowanie lekarz, któremu mogę zaufać i do którego chętnie wracam. Polecam
Ja również nie mam niestety zbyt miłych wspomnień jeśli chodzi o wizytę u pani doktor Elizy Przybylskiej. Odreagowywanie na pacjentkach swojego złego samopoczucia jest skrajnie nieprofesjonalną postawą. A z tym niestety się spotkałam. Pani doktor Przybylska jest bardzo humorzasta, niecierpliwi się bez powodu, poza tym jest nie delikatna w trakcie badania - traktuje pacjentki bardzo taśmowo, byle szybko i następna proszę. Jak masz jakiekolwiek pytania to jest przewracanie oczami i niegrzeczny ton głosu. A przecież jako pacjentka nie musisz wszystkiego rozumieć czy wiedzieć i wydawało mi się, że m.in. lekarz jest taką osobą, której można zapytać. Niestety nie dr Przybylska, dla tej pani zadawanie pytań jest chyba tylko marnowaniem jej cennego czasu... Żenada.