Widok

Dobry ginekolog w Gdańsku - pilne !!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie mamy i przyszłe mamy :)
Poszukuję dobrej Pani ginekolog w Gdańsku - jestem w ciaży :))))))) 9 tydz.
Chodze do swiss med, ale nie mam 100% przekonania do mojej Pani dr - dla mnie jest za zimna i za mało mówna - fachowości wiedzy też nie potrafię ocenić, ale nie chcę ryzykować zdrowia mojego maleństwa
Prosze o namiary na dobrych lekarzy
Dziękuję za pomoc :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Stefanowicz-Kujawa, dr Klassa tel. 305-79-72

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
A dr Stefanowicz-Kujawa to nie pediatra???
JA polecam dr Sylwię Łapińską Szumczyk. Przyjmuje na Beniowskiego w oliwie. Bardzo sympatyczna i ciepła. Prowadziła moją ciążę.
Witam ja polecam dr.Marte Sokołowską przyjmuje prywatnie ul.Jankiela 5 Gdansk tel.302 -29 -61 prowadzi moją ciąze i jestem bardzo zadowolona:)
ja polecam lekarzy z medicovera, sama chodze do dr kijucia i jestem zadowolona, ale jezeli chodzi ci o pania dr to przyjmuja tam dwie i slyszalam ze sa bardzo dobre

tylko nie kijuc!!! na szczescie szukasz kobietki a nie faceta, wiec szczerze polecam z medicovera pania monike chwastek lub pania malgorzate niedzwiecka; najpierw trafilam do kijucia ale szybko sie zmylam i cala ciaze prowadzi pani chwastek (jestem juz na finiszu), podczas jej nieobecnosci bylam tez u pani niedzwieckiej; obie sa bardzo kompetentne i maja ludzkie podejscie do pacjentki, nie mam im nic do zarzucenia, polecam i pozdrawiam:)
Ja polecam moją leakrkę dr Stachowiak,przyjmuje w Luxmedzie-prowadzi moją podwójną ciążę i jest bardzo sympatyczna:)

Ja bardzo polecam ginekolog, która prowadziła moją ciążę. Bardzo sympatyczna, dokładna i kompetentna- dr Barbara Frankowska-Konopa www.doktorbasia.pl. Na każdą wizytę trzeba się teraz umawiać telefonicznie ok tygodnia wcześniej ale jeżeli była taka potrzeba to zawsze znalazła dla mnie czas. Ja i mój mąż byliśmy bardzo zadowoleni.
nie pediatra.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Eos, ile kosztuje wizyta u Twojej dr?

myślę, że nie ma różnicy cenowej jeżeli chodzi o to czy kobieta ciężarna czy nie - ja płacę u tej lekarki 60 zł - w tej cenie jest usg
Witam, widzę że zdania podzielone?
Zastanawiałam się nad doktor Klasa - Mazurkiewicz, bądź też Mincewicz - Narloch, czy ktoś może polecić ktoraś z tych Pań w 100 %?

kizia... powiedz co jest nie tak z kijuciem? masz jakies przykre doswiadczenia? bo ja chodze do niego cala ciaze i niczym mi sie nie narazil... a nawet jestem zadowolona, jak dla mnie koles jest spoko

to moja druga ciaza wiec moze inaczej patrze na lekarzy, wedlug mnie on traktuje pacjentki przedmiotowo, bylam u niego wprawdzie raz ale to mi wystarczylo - odnioslam wlasnie takie wrazenie; inna sprawa - ta ciaze przechodzilam od poczatku niezbyt dobrze (poprzednia cala przepracowalam i bylo ok) i jak trafilam do niego ledwo stojac na nogach zupelnie sie nie wzruszyl i pognal mnie do roboty... poza tym poczytalam tez o nim troche opinii , jak np.:

http://www.trojmiasto.pl/ob.php?id_ob=16427&akcja=wyniki

nie zniechecam cie, tylko wyrazam swoje zdanie, pozdrawiam:)
>> JA polecam dr Sylwię Łapińską Szumczyk

mam pytanko, czy polecana ta Pni doktor - pracuje w którymś z 3miejskich szpitali ??
Mogę polecić dr Klasę Mazurkiewicz

doczytałam, że w Instytucie Położnictwa i Chorób Kobiecych AM w Gdańsku a czy przyjmuje gdzieś w ramach NFZ czy tylko prywatnie ??
no mi tez po pierwszej wizycie wydawal sie jakis taki niewzruszony, ale teraz... na prawde spoko koles, nie krzywi sie jak zadaje mu tysiace pytan, wszystko mi tlumaczy... w porownaniu do pani flis do ktorej kiedys chodzilam to niebo a ziemia (moze dlatego, ze ona po prostu jest na maxa po je bana)

ale ogolnie polecam medicovera, miedzy innymi dlatego, ze usg robi zawsze inny lekarz, wiec nie jest sie pod opieka tylko jednego lekarza!!

Pracuje na Klinicznej. W ramach NFZ przyjmuje w Sopocie w ABC Family Med na Małopolskiej. Tuż przy skm Sopot Kamienny Potok. Niestety bardzo długo się czeka na termin. Nawet do 2 miesięcy. Ale warto poczekać. A jak się spieszy to prywatnie w Oliwie na Beniowskiego. Cena przystępna 60 zl.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry