Widok
Dobry ginekolog w Gdańsku - pilne !!!
Witam wszystkie mamy i przyszłe mamy :)
Poszukuję dobrej Pani ginekolog w Gdańsku - jestem w ciaży :))))))) 9 tydz.
Chodze do swiss med, ale nie mam 100% przekonania do mojej Pani dr - dla mnie jest za zimna i za mało mówna - fachowości wiedzy też nie potrafię ocenić, ale nie chcę ryzykować zdrowia mojego maleństwa
Prosze o namiary na dobrych lekarzy
Dziękuję za pomoc :)))
Poszukuję dobrej Pani ginekolog w Gdańsku - jestem w ciaży :))))))) 9 tydz.
Chodze do swiss med, ale nie mam 100% przekonania do mojej Pani dr - dla mnie jest za zimna i za mało mówna - fachowości wiedzy też nie potrafię ocenić, ale nie chcę ryzykować zdrowia mojego maleństwa
Prosze o namiary na dobrych lekarzy
Dziękuję za pomoc :)))
tylko nie kijuc!!! na szczescie szukasz kobietki a nie faceta, wiec szczerze polecam z medicovera pania monike chwastek lub pania malgorzate niedzwiecka; najpierw trafilam do kijucia ale szybko sie zmylam i cala ciaze prowadzi pani chwastek (jestem juz na finiszu), podczas jej nieobecnosci bylam tez u pani niedzwieckiej; obie sa bardzo kompetentne i maja ludzkie podejscie do pacjentki, nie mam im nic do zarzucenia, polecam i pozdrawiam:)
Ja bardzo polecam ginekolog, która prowadziła moją ciążę. Bardzo sympatyczna, dokładna i kompetentna- dr Barbara Frankowska-Konopa www.doktorbasia.pl. Na każdą wizytę trzeba się teraz umawiać telefonicznie ok tygodnia wcześniej ale jeżeli była taka potrzeba to zawsze znalazła dla mnie czas. Ja i mój mąż byliśmy bardzo zadowoleni.
to moja druga ciaza wiec moze inaczej patrze na lekarzy, wedlug mnie on traktuje pacjentki przedmiotowo, bylam u niego wprawdzie raz ale to mi wystarczylo - odnioslam wlasnie takie wrazenie; inna sprawa - ta ciaze przechodzilam od poczatku niezbyt dobrze (poprzednia cala przepracowalam i bylo ok) i jak trafilam do niego ledwo stojac na nogach zupelnie sie nie wzruszyl i pognal mnie do roboty... poza tym poczytalam tez o nim troche opinii , jak np.:
http://www.trojmiasto.pl/ob.php?id_ob=16427&akcja=wyniki
nie zniechecam cie, tylko wyrazam swoje zdanie, pozdrawiam:)
http://www.trojmiasto.pl/ob.php?id_ob=16427&akcja=wyniki
nie zniechecam cie, tylko wyrazam swoje zdanie, pozdrawiam:)