Widok
Dobry podkład-poradźcie
Hej,
mam cerę mieszną, miejscami skłonną do przetłuszczania się, szukam fajnego podkładu.
Używałam różnych od Erisa, Max Factora, Maybelline, Loreal'a,Avonu i Clinique.
Szukam takiego, który na długo matuje i pozostawia pudrowe wykończenie. Nie chcę zbyt drogiego najlepiej w granicach 100 zł.
Może ktoś poradzi????
mam cerę mieszną, miejscami skłonną do przetłuszczania się, szukam fajnego podkładu.
Używałam różnych od Erisa, Max Factora, Maybelline, Loreal'a,Avonu i Clinique.
Szukam takiego, który na długo matuje i pozostawia pudrowe wykończenie. Nie chcę zbyt drogiego najlepiej w granicach 100 zł.
Może ktoś poradzi????
wypróbowałam kilka rodzajów: własnie ten colorstay, colorstay z softflex, colorstay dry skin i jeszcze jeden, ale nie pamiętam-taki z "pompką". Dla mnie najlepszy jest ten zwykły colorstay, ale tak jak mówię zamówiłam przez allegro i chyba jest średni:((zawsze w zakręcanym słoiczku kupuję. Cena 69pln lub 72, zależy który:))na allegro około 40-50zł z przesyłką
Dobrze, ze watek jeszcze nie zaginal, bo wlasnie wyprobowalam podklad i jestem zniesmaczona. Mammka - jezeli masz cere mieszana, to nie polecam Dermablend VICHY!
Wczoraj nalozylam przed 7.00 na buzke i efekt super:) No mowie sobie, fajnie jestem zadowolona, znalazlam super fluid. Pojechalam do pracy, ok. 9.00 patrze w lusterko i jestem w szoku - swiece sie jakbym sie oliwka wysmarowala a jak zaczelam do buzi przykladac bibulki matujace to caly podklad zostal na bibulkach. BEZNADZIEJNY!
Zeby tego bylo malo strasznie brudzi ubranie! Juz dawno nie spotkalam sie z takim ohydnym podkladem. Wiem, ze to kwestia skory, dla innej dziewczyny ten fluid bedzie dobry, ja go nie polecam dla dziewczyn z cera tlusta i mieszana!
Moge za to z pelnym przekonaniem polecic Lancome Maqui Mat, jest rewelka!
Wczoraj nalozylam przed 7.00 na buzke i efekt super:) No mowie sobie, fajnie jestem zadowolona, znalazlam super fluid. Pojechalam do pracy, ok. 9.00 patrze w lusterko i jestem w szoku - swiece sie jakbym sie oliwka wysmarowala a jak zaczelam do buzi przykladac bibulki matujace to caly podklad zostal na bibulkach. BEZNADZIEJNY!
Zeby tego bylo malo strasznie brudzi ubranie! Juz dawno nie spotkalam sie z takim ohydnym podkladem. Wiem, ze to kwestia skory, dla innej dziewczyny ten fluid bedzie dobry, ja go nie polecam dla dziewczyn z cera tlusta i mieszana!
Moge za to z pelnym przekonaniem polecic Lancome Maqui Mat, jest rewelka!
Vichy ma próbki w aptekach
A la roche - mają takie w pojemniczkach, nie każdy je jednak oddaje! Co uważam za głupie :) Ale wiem, że z odpowiednim podejściem można dostać próbkę podkładu la roche :) Ma ona większą pojemność niż te w saszetkach, więc starcza na więcej niż jedno nałożenie i mozna się dobrze zorientować, czy pasuje nam czy nie.
A la roche - mają takie w pojemniczkach, nie każdy je jednak oddaje! Co uważam za głupie :) Ale wiem, że z odpowiednim podejściem można dostać próbkę podkładu la roche :) Ma ona większą pojemność niż te w saszetkach, więc starcza na więcej niż jedno nałożenie i mozna się dobrze zorientować, czy pasuje nam czy nie.
ja polecam doublewear jest rewelacyjny ostatnio w piatek byłam na weselu i babeczka z sephory mi zrobiła makijaz trzymał sie matowiutki do 1:38 od 13:)rewelacja musze koniecznie kupic:)....no na codzien to uzywam unifiance fluidu bo jest megalekki nie obciaza skóry ,nie zatyka porów i jest na maxa naturalnie wygladajacy:)jak sobie mazne nim twarzyczke to nikt nie zauwaza ze mam podkład i tylko wciaz slysze pytanie jak ja to robie ze mam tak jednolita i gładka zdrowa skóre:)a nie mam:)bo mam lekko naczynkowa mieszana ze zdolnoscia do błyszczenia sie i powstawania czasami wyprysków(pojedynczych ale zawsze)