Widok
Doda dla debili !!!!
A to co powiedziala Niejaka kretynka Doda na temat Nory Jones.
<
Doda bez ogródek wyraziła się na temat wizerunku gwiazdy festiwalu, Norah Jones. - Jak zobaczyłam Norah Jones z kucykiem, w bluzce w kropki... Ja tak chodzę po bułki do sklepu. Załamałam się po prostu. Zero makijażu, wągry. Rozczapirzone włosy, dziwny strój. Totalna olewka. Coś takiego strasznie mnie wkurza - mówiła piosenkarka.
>
Jak dalej takie zero jak Doda bedzie wielka gwazdą?
Tak gwiazdą dla debili !!!!
<
Doda bez ogródek wyraziła się na temat wizerunku gwiazdy festiwalu, Norah Jones. - Jak zobaczyłam Norah Jones z kucykiem, w bluzce w kropki... Ja tak chodzę po bułki do sklepu. Załamałam się po prostu. Zero makijażu, wągry. Rozczapirzone włosy, dziwny strój. Totalna olewka. Coś takiego strasznie mnie wkurza - mówiła piosenkarka.
>
Jak dalej takie zero jak Doda bedzie wielka gwazdą?
Tak gwiazdą dla debili !!!!
Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
ja tam Dode lubie barwna zabawna osoba jak sie w Polsce choc ktos bardziej rozbierze lub ma inne zdanie niz wiekszosc to juz wielkie halo czy wszystko musi byc tylko biale i czarne nie moze byc kolorowo??moze tak pokrytykujcie inne piosenkarki aktorki zagraniczne znajdzie sie ich troche tedik jestem ciekawa co myslisz o nie jakim Szymonie M.
A Ostrowska ,Rodowicz??nie mowiac czasami o Steczkowskiej Kaji itd mnie sie tam styl Dody podoba przynajmniej ma co pokazac
eee...
Wygląd jest najważniejszy?
Dziewczyna na luzie, sympatyczna, ma takie samo prawo do swojej bluzeczki w groszki i dźinsów jak Doda do cycków na wierzchu...
Nie ma dziewczyn wyglądających gorzej niż panny zrobione od stóp do głów, w okropnych tipsach i ciuchach z bazarku, jedna podobna do drugiej jak dwie krople wody.
Wygląd jest najważniejszy?
Dziewczyna na luzie, sympatyczna, ma takie samo prawo do swojej bluzeczki w groszki i dźinsów jak Doda do cycków na wierzchu...
Nie ma dziewczyn wyglądających gorzej niż panny zrobione od stóp do głów, w okropnych tipsach i ciuchach z bazarku, jedna podobna do drugiej jak dwie krople wody.
misia_b
podobała mi się ta wypowiedź:)
jak zobaczyłam Norę w TV to się trochę zdziwiłam, że stara się być niewidzialna,
ale robi wrażenie szarej myszki, która najchętniej prezentowałaby swój głos i nic więcej :)
Może nie nadaję się na gwiazdę i tego rodzaju stylizację...
Ważne, że w przeciwieństwie do Mandryny czy Dody nie było przerostu formy nad treścią
podobała mi się ta wypowiedź:)
jak zobaczyłam Norę w TV to się trochę zdziwiłam, że stara się być niewidzialna,
ale robi wrażenie szarej myszki, która najchętniej prezentowałaby swój głos i nic więcej :)
Może nie nadaję się na gwiazdę i tego rodzaju stylizację...
Ważne, że w przeciwieństwie do Mandryny czy Dody nie było przerostu formy nad treścią
ale zes pojechala Mandaryna i Doda :) to zem sie usmiala a czy ty wiesz ze Mandarynie slon na ucho wlazl
kazda ma swoje zdanie sadze ze ten watek bedzie tylko jednym wielkim polem bitwy slownej jedna lubi taki styl a druga inny dobrze ze nikt nie wspomni o Tonie Turner :)
maja nie podniecaj sie tak po za szybko urodzisz:)
maja111 napisał(a):
> Misia-b to moze pokaż jak Ty "gwiazdo " wygladasz
oj maja, maja ...
gwiazda nigdy nie byłam i nie będę, śpiewac nie potrafię i w życiu na estradzie nie stałam, ale wiem jak się ubrać, żeby wyglądać stosownie do sytuacji ....
hmmm, myślę, że mój wygląd nie ma tu nic do rzeczy ... nie pokażę ci fotki, bo z zasady nie ujawniam się w sieci ... ale moje komentarze odnośnie Norah nie ma żadnego związku z kompleksami, jesli temu miała służyć twoja wypowiedź
rozmiar 38 oraz wzrost ponad 170 cm, 3 x w tygodniu siłownia i elegancja na codzień pozwala mi na obiektywne spojrzenie na ludzi, którzy również powinni o siebie zadbać ...
> HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH Prostota nie zna granic zeby sie podniecac
> z powodu czyjegos wygladu,
no cóż, w stan podniecenia jednak wprawiają mnie inne aspekty życia, niż jakieś baby widziane w TV....
> z tego co mi wiadomo to masz sluchac
> jej spiewu a nie patrzec ze ma kołtuny na jej wlosach
no więc, ja nic NIE MUSZĘ,
po drugie, dopuki słuchałam jej w radiu, było si, teraz zmieniam zdanie ....
pozdrawiam.... i kończę dyskusję z Tobą...
> Misia-b to moze pokaż jak Ty "gwiazdo " wygladasz
oj maja, maja ...
gwiazda nigdy nie byłam i nie będę, śpiewac nie potrafię i w życiu na estradzie nie stałam, ale wiem jak się ubrać, żeby wyglądać stosownie do sytuacji ....
hmmm, myślę, że mój wygląd nie ma tu nic do rzeczy ... nie pokażę ci fotki, bo z zasady nie ujawniam się w sieci ... ale moje komentarze odnośnie Norah nie ma żadnego związku z kompleksami, jesli temu miała służyć twoja wypowiedź
rozmiar 38 oraz wzrost ponad 170 cm, 3 x w tygodniu siłownia i elegancja na codzień pozwala mi na obiektywne spojrzenie na ludzi, którzy również powinni o siebie zadbać ...
> HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH Prostota nie zna granic zeby sie podniecac
> z powodu czyjegos wygladu,
no cóż, w stan podniecenia jednak wprawiają mnie inne aspekty życia, niż jakieś baby widziane w TV....
> z tego co mi wiadomo to masz sluchac
> jej spiewu a nie patrzec ze ma kołtuny na jej wlosach
no więc, ja nic NIE MUSZĘ,
po drugie, dopuki słuchałam jej w radiu, było si, teraz zmieniam zdanie ....
pozdrawiam.... i kończę dyskusję z Tobą...
ci co kochają norę mają gdzieś to jak ona wygląda:))a koncerty red hotów, gunsów??albo woodstock??czy tam ktoś jest wylansowany i wymuskany??nie!!!!dlatego, że ta konkretna grupa odbiorców nie potrzebuje patrzeć, a jedynie słuchać i się bawić
jeżeli danego wykonawcę cenisz za to co robi to nawet ci do głowy nie przyjdzie patrzeć czy ma uczesane włosy i makijaż, bo kogo to obchodzi!!!
a doda musi się ubrać i wywalić cyce, bo inaczej nikt by na nią nie zwrócił uwagi:))
jeżeli danego wykonawcę cenisz za to co robi to nawet ci do głowy nie przyjdzie patrzeć czy ma uczesane włosy i makijaż, bo kogo to obchodzi!!!
a doda musi się ubrać i wywalić cyce, bo inaczej nikt by na nią nie zwrócił uwagi:))
zbyt przecietnie wyglada np Flinta ale jest tez uczesana by najmniej:) laski sadze ze strasznie by bylo jak by wszystki wygladaly by jak szare myszki bo jakas czesc polek ma kompleksy zwiazane z eksponowaniem swojej seksualnosci .Doda kiedys nie ubierala sie tak i jakims codem ktos ja jednak zauwazyl i wypromowal
Gwiada to nie jest ta ktora pokazuje cycki na lewo i prawo tylko po to aby banda debilnych dresiarzy wychwalala ja pod niebiosa ,ze fajna z niej d....a.
Wazniejsze jest to co prezentuje dana osoba anie to ze ma smiech jak swini kaszel.
I wlasnie widac jakie gusta maja polacy ktorym wystarcza aby laka pokazala to czy tamto i najlepije przy ogladaniu wypic kufel piwa i zjesc golone.
Wazniejsze jest to co prezentuje dana osoba anie to ze ma smiech jak swini kaszel.
I wlasnie widac jakie gusta maja polacy ktorym wystarcza aby laka pokazala to czy tamto i najlepije przy ogladaniu wypic kufel piwa i zjesc golone.
Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Najbardziej w Norah lubię właśnie to, że jest naturalna, niczego nie udaje
O jej koncercie:
" Drobniutka, niepozorna, ubrana w zwykłe jeansy i bluzkę, jakby trochę zagubiona. Ale z bliska jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach czy w telewizji. Trudno uwierzyć, że z gardła tej filigranowej postaci może wydobywać się tak potężny głos!
Takie poczucie utrzymało się podczas właściwego koncertu. Jones, z towarzyszeniem kwartetu muzyków (wśród nich był jej narzeczony Lee Alexander), udowodniła swoją wszechstronność. Śpiewała z niezwykłą gracją i zmysłowością, pokazując, że śpiew jest dla niej czymś równie naturalnym jak oddychanie. "
Czy ktoś kiedyś opisał tak koncert Dody?
"Organizatorom należą się jednak brawa. Postawili na artystkę, którą mimo wysokich nakładów jej płyt trudno uznać za jednoznacznie masową. W całej historii imprezy, z jej wszystkimi wzlotami i upadkami, nie było chyba dotąd wieczoru tak pięknie nieoczywistego. I jednocześnie w tak dobitny sposób uświadamiającego nam, ile lat świetlnych dzieli jeszcze polskich wykonawców od zagranicznych."
Cóż, jak można sie z tym nie zgodzić..?
;)
pozdrowienia dla fanów norah i dody;)
Na szczęście każdy sam wybiera czego chce słuchać/oglądac;)
O jej koncercie:
" Drobniutka, niepozorna, ubrana w zwykłe jeansy i bluzkę, jakby trochę zagubiona. Ale z bliska jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach czy w telewizji. Trudno uwierzyć, że z gardła tej filigranowej postaci może wydobywać się tak potężny głos!
Takie poczucie utrzymało się podczas właściwego koncertu. Jones, z towarzyszeniem kwartetu muzyków (wśród nich był jej narzeczony Lee Alexander), udowodniła swoją wszechstronność. Śpiewała z niezwykłą gracją i zmysłowością, pokazując, że śpiew jest dla niej czymś równie naturalnym jak oddychanie. "
Czy ktoś kiedyś opisał tak koncert Dody?
"Organizatorom należą się jednak brawa. Postawili na artystkę, którą mimo wysokich nakładów jej płyt trudno uznać za jednoznacznie masową. W całej historii imprezy, z jej wszystkimi wzlotami i upadkami, nie było chyba dotąd wieczoru tak pięknie nieoczywistego. I jednocześnie w tak dobitny sposób uświadamiającego nam, ile lat świetlnych dzieli jeszcze polskich wykonawców od zagranicznych."
Cóż, jak można sie z tym nie zgodzić..?
;)
pozdrowienia dla fanów norah i dody;)
Na szczęście każdy sam wybiera czego chce słuchać/oglądac;)
Kaya tez juz chyba zaczyna podupadac jak ona sie ubiera fujjjjjjjjj:)
a Village People w tych opcislych spodniach skorzanych a panowie wiek juz swoj maja:)
Polacy sa chorzy jak sie ktos wybije to od razu jest gej dziwka i wogle o to najlepszy przyklad http://muzyka.wp.pl/g,0,id,707,piotr_rubik,artysta.html
He he ale plują jadem:) Norah jest fajna ale faktycznie mogła bardziej sie ogarnąć..jak widać na zdjęciach z konferencji to nie takie trudne. A Doda jest kontrowersyjną postacią ale uważam, że głosu odmówic jej nie można, mimo że macha tyłkiem kiedy śpiewa o starej szmacie zamist drzwi;) Tylko, że nazywanie kogos dziwka i tirówką dlatego, że ma krótka spódniczke i tipsy jest co najmniej niesmaczne:/