Widok

Doda dla debili !!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A to co powiedziala Niejaka kretynka Doda na temat Nory Jones.

<
Doda bez ogródek wyraziła się na temat wizerunku gwiazdy festiwalu, Norah Jones. - Jak zobaczyłam Norah Jones z kucykiem, w bluzce w kropki... Ja tak chodzę po bułki do sklepu. Załamałam się po prostu. Zero makijażu, wągry. Rozczapirzone włosy, dziwny strój. Totalna olewka. Coś takiego strasznie mnie wkurza - mówiła piosenkarka.
>

Jak dalej takie zero jak Doda bedzie wielka gwazdą?
Tak gwiazdą dla debili !!!!

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram w 1000% !!!!!
Doda bedzie gwiazda tak dlugo jak dlugo wykladnikiem gwiazdorstwa beda duze cycki i fajny tylek :(:(:(

image
no ok , może i nie powinna się tak wypowiadac o gwieździe światowego formatu, ale poniekąd miała rację ....

image
no, po części racja??? czyli co? norah miała wystąpić z bluzeczce z cyckami niemal na wierzchu i cyrkowym makijażu, jak dodka?

ja tam Dode lubie barwna zabawna osoba jak sie w Polsce choc ktos bardziej rozbierze lub ma inne zdanie niz wiekszosc to juz wielkie halo czy wszystko musi byc tylko biale i czarne nie moze byc kolorowo??moze tak pokrytykujcie inne piosenkarki aktorki zagraniczne znajdzie sie ich troche tedik jestem ciekawa co myslisz o nie jakim Szymonie M.
image

Uploaded with ImageShack.us
nieeee , ale elegancji na scenie nie można jej zarzucić ....
wyglądała raczej tandetne ...

(nie pomyślcie, że jestem jakąś fanką dody, ale po części się zgadzam z jej wypowiedzią)

image
A Ostrowska ,Rodowicz??nie mowiac czasami o Steczkowskiej Kaji itd mnie sie tam styl Dody podoba przynajmniej ma co pokazac
image

trochę mnie zdziwiły jeansy-bo chyba dobrze dojrzałam;)
popatrzcie na "gwiazdę":

występ:
image

konferencja po:
image

mogłaby się chociaz uczesać ....

image
eee...
Wygląd jest najważniejszy?
Dziewczyna na luzie, sympatyczna, ma takie samo prawo do swojej bluzeczki w groszki i dźinsów jak Doda do cycków na wierzchu...
Nie ma dziewczyn wyglądających gorzej niż panny zrobione od stóp do głów, w okropnych tipsach i ciuchach z bazarku, jedna podobna do drugiej jak dwie krople wody.

impreza na światowym, a przynajmniej europejskim pozomie jednak wymaga odrobiny dbałości o wygląd sceniczny ... nikt jej nie kaze pokazywac cycków, ale ubrać się na scenę jak na zakupy?

image
Wygląd sceniczny to sprawa dośc subtelna... w moim osobistym odczuciu wygląd sceniczny to umiejętność bycia indywidualistą\. Każda forma sztuki powinna zachować indywidualność.

misia_b
podobała mi się ta wypowiedź:)
jak zobaczyłam Norę w TV to się trochę zdziwiłam, że stara się być niewidzialna,
ale robi wrażenie szarej myszki, która najchętniej prezentowałaby swój głos i nic więcej :)
Może nie nadaję się na gwiazdę i tego rodzaju stylizację...
Ważne, że w przeciwieństwie do Mandryny czy Dody nie było przerostu formy nad treścią
ale zes pojechala Mandaryna i Doda :) to zem sie usmiala a czy ty wiesz ze Mandarynie slon na ucho wlazl
image

a ja w sumie nie widze nic złego w wyglądzie N.Jones. Doda ma nasrrane równo pod sufitem !!niech ona lepiej idzie tera na jakis kurs na tirowke a ptrzedtem na kurs dobrych manier
Boże, widzisz i nie grzmisz !!

image
kazda ma swoje zdanie sadze ze ten watek bedzie tylko jednym wielkim polem bitwy slownej jedna lubi taki styl a druga inny dobrze ze nikt nie wspomni o Tonie Turner :)
image

mirakula napisał(a):

> ale zes pojechala Mandaryna i Doda :) to zem sie usmiala a czy
> ty wiesz ze Mandarynie slon na ucho wlazl

... i dlatego musi nadrabiać formą, bo treści ma do zaoferowania niewiele.

maja nie podniecaj sie tak po za szybko urodzisz:)
image

i tak uważam ze to forum jest dyskretniejsze niz weselnik, tam to dopiero sie działo:)
Misia-b to moze pokaż jak Ty "gwiazdo " wygladasz HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH Prostota nie zna granic zeby sie podniecac z powodu czyjegos wygladu, z tego co mi wiadomo to masz sluchac jej spiewu a nie patrzec ze ma kołtuny na jej wlosach
maja111 napisał(a):

> Misia-b to moze pokaż jak Ty "gwiazdo " wygladasz

oj maja, maja ...

gwiazda nigdy nie byłam i nie będę, śpiewac nie potrafię i w życiu na estradzie nie stałam, ale wiem jak się ubrać, żeby wyglądać stosownie do sytuacji ....

hmmm, myślę, że mój wygląd nie ma tu nic do rzeczy ... nie pokażę ci fotki, bo z zasady nie ujawniam się w sieci ... ale moje komentarze odnośnie Norah nie ma żadnego związku z kompleksami, jesli temu miała służyć twoja wypowiedź

rozmiar 38 oraz wzrost ponad 170 cm, 3 x w tygodniu siłownia i elegancja na codzień pozwala mi na obiektywne spojrzenie na ludzi, którzy również powinni o siebie zadbać ...

> HAHAHAHAHAHAHAHAAHAH Prostota nie zna granic zeby sie podniecac
> z powodu czyjegos wygladu,

no cóż, w stan podniecenia jednak wprawiają mnie inne aspekty życia, niż jakieś baby widziane w TV....

> z tego co mi wiadomo to masz sluchac
> jej spiewu a nie patrzec ze ma kołtuny na jej wlosach

no więc, ja nic NIE MUSZĘ,
po drugie, dopuki słuchałam jej w radiu, było si, teraz zmieniam zdanie ....

pozdrawiam.... i kończę dyskusję z Tobą...

image
ci co kochają norę mają gdzieś to jak ona wygląda:))a koncerty red hotów, gunsów??albo woodstock??czy tam ktoś jest wylansowany i wymuskany??nie!!!!dlatego, że ta konkretna grupa odbiorców nie potrzebuje patrzeć, a jedynie słuchać i się bawić

jeżeli danego wykonawcę cenisz za to co robi to nawet ci do głowy nie przyjdzie patrzeć czy ma uczesane włosy i makijaż, bo kogo to obchodzi!!!

a doda musi się ubrać i wywalić cyce, bo inaczej nikt by na nią nie zwrócił uwagi:))
fakt, nadrabia wyglądem, bo inaczej byłaby zbyt przeciętna by się wybić ...

image
zbyt przecietnie wyglada np Flinta ale jest tez uczesana by najmniej:) laski sadze ze strasznie by bylo jak by wszystki wygladaly by jak szare myszki bo jakas czesc polek ma kompleksy zwiazane z eksponowaniem swojej seksualnosci .Doda kiedys nie ubierala sie tak i jakims codem ktos ja jednak zauwazyl i wypromowal
image

N. Joens to zupełnie inna liga niż Doda. Choćby Joens przyszła w worku to Doda może jej tylko pozazdrościć.

image
Jones - literówka.

image
Gwiada to nie jest ta ktora pokazuje cycki na lewo i prawo tylko po to aby banda debilnych dresiarzy wychwalala ja pod niebiosa ,ze fajna z niej d....a.
Wazniejsze jest to co prezentuje dana osoba anie to ze ma smiech jak swini kaszel.
I wlasnie widac jakie gusta maja polacy ktorym wystarcza aby laka pokazala to czy tamto i najlepije przy ogladaniu wypic kufel piwa i zjesc golone.

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
neli napisał(a):

> ci co kochają norę mają gdzieś to jak ona wygląda:))

i tu znów się zgadzam, to nie był koncert miłośników Norah, tylko wielkie wydarzenie muzyczne, gdzie Norah była jedną z piosentarek ... pokazując się szerokiej publiczności mogła pokazać kalsę ...

image
Najbardziej w Norah lubię właśnie to, że jest naturalna, niczego nie udaje

O jej koncercie:

" Drobniutka, niepozorna, ubrana w zwykłe jeansy i bluzkę, jakby trochę zagubiona. Ale z bliska jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach czy w telewizji. Trudno uwierzyć, że z gardła tej filigranowej postaci może wydobywać się tak potężny głos!

Takie poczucie utrzymało się podczas właściwego koncertu. Jones, z towarzyszeniem kwartetu muzyków (wśród nich był jej narzeczony Lee Alexander), udowodniła swoją wszechstronność. Śpiewała z niezwykłą gracją i zmysłowością, pokazując, że śpiew jest dla niej czymś równie naturalnym jak oddychanie. "

Czy ktoś kiedyś opisał tak koncert Dody?

"Organizatorom należą się jednak brawa. Postawili na artystkę, którą mimo wysokich nakładów jej płyt trudno uznać za jednoznacznie masową. W całej historii imprezy, z jej wszystkimi wzlotami i upadkami, nie było chyba dotąd wieczoru tak pięknie nieoczywistego. I jednocześnie w tak dobitny sposób uświadamiającego nam, ile lat świetlnych dzieli jeszcze polskich wykonawców od zagranicznych."

Cóż, jak można sie z tym nie zgodzić..?

;)

pozdrowienia dla fanów norah i dody;)
Na szczęście każdy sam wybiera czego chce słuchać/oglądac;)

image
image
:))) dobre porwnanie, ale ja się będe upierać dalej, nikt nie zaprzecza profesjonalizmu, uroku, pięknego głosu i talrntu Norah, ale obiektywnie trzeba na to spojrzeć, wyszłą na scena jak na zakupy, nawet włosów nie uczesała chyba, bo tak przynajmniej wygląda :)

image
a może na zakupy chodzi w worku????? może "to " właśnie była jej elegancja???? odczepcie , nie wyobrażam sobie abym mogła jej przestać słuchać po tym jak w Sopocie pokazała się w groszkach. ...
Kaya tez juz chyba zaczyna podupadac jak ona sie ubiera fujjjjjjjjj:)
image

a Village People w tych opcislych spodniach skorzanych a panowie wiek juz swoj maja:)
image

Polacy sa chorzy jak sie ktos wybije to od razu jest gej dziwka i wogle o to najlepszy przyklad http://muzyka.wp.pl/g,0,id,707,piotr_rubik,artysta.html
image

Doda wyznacznikiem elegancji i stylu... Jakich czasów dożyłam!
heh... I scenicznego wyglądu, dodaj jeszcze Agatho...

Nic tylko w ciąży iść na solarium, uprzednio idąc zrobić sobie jak najdłuższe tipsy a potem na drinka... Ot, tak, żebynie odstawać od reszty...

He he ale plują jadem:) Norah jest fajna ale faktycznie mogła bardziej sie ogarnąć..jak widać na zdjęciach z konferencji to nie takie trudne. A Doda jest kontrowersyjną postacią ale uważam, że głosu odmówic jej nie można, mimo że macha tyłkiem kiedy śpiewa o starej szmacie zamist drzwi;) Tylko, że nazywanie kogos dziwka i tirówką dlatego, że ma krótka spódniczke i tipsy jest co najmniej niesmaczne:/
No tak, ale już wolę popatrzeć na Norah, która sobą COŚ prezentuje, niż na kiczowatą Dodę.

image
No cóż, sama jest sobie winna... Wylatujące silikony, tipsy, spódniczki nie zakrywające tyłka i kilogram makijażu, to właśnie służbowy wygląd prostytutek...
ladnie wygladala.taka fana,mila dziewczyna z wygladu.

Nie przeprasam za bledy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55 odpowiedzi)

Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy niania gotuje obiad,...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

do góry