Widok
nie ma znaczenia tutaj wszystko opisane http://pup.npc.pl/artykuly/266_150_zasady-refundacji-kosztow-opieki-nad-dzieckiem-lub-dziecmi-do-lat-7-lub-osoba-zalezna.html
Będać w MOPS powiedzieli mi,że w tym roku niemają dofinansowania więc niewiem gdzie moglabym się po to zglosić.
Dostaję rodzinnę i zasilek dla samotnej matki....zlozylam juz papiery do przedszkola i może jak się zwolni miejsce w styczniu Amelka pojdzie do przedszkola abym mogla wkoncu iść do pracy , no ale jak wiadomo niewiem czy będzie mnie stać aby zaplacić za to przedszkole bynajmniej w pierwszym m-cu.
Dostaję rodzinnę i zasilek dla samotnej matki....zlozylam juz papiery do przedszkola i może jak się zwolni miejsce w styczniu Amelka pojdzie do przedszkola abym mogla wkoncu iść do pracy , no ale jak wiadomo niewiem czy będzie mnie stać aby zaplacić za to przedszkole bynajmniej w pierwszym m-cu.
http://www.gdynia.pl/wydarzenia/70_66319.html
tydzien temu pojawila sie info o wlnych miejscach w przedszkolach
tydzien temu pojawila sie info o wlnych miejscach w przedszkolach
Hopka do góry :)
Byłam dziś w urzędzie miasta i powiedziano mi,że ośrodek dofinansowania znajduję się w budynku rzemiosła bądź obok -dziewczyny wiecie gdzie to dokładnie?
Dziś już nie miałam czasu pójść i sprawdzić...
Z niepewnego źródla wiem,że najszybciej Niunia pójdzie do przedszkola od września,lecz ja już w sierpniu muszę mieć prace aby zaplacić za to przedszkole tak?Wiecie może czy dofinansowanie może być z wyprzedzeniem?
Ja się kompletnie na tym nie znam , nic a nic
Dzięki:))))
Byłam dziś w urzędzie miasta i powiedziano mi,że ośrodek dofinansowania znajduję się w budynku rzemiosła bądź obok -dziewczyny wiecie gdzie to dokładnie?
Dziś już nie miałam czasu pójść i sprawdzić...
Z niepewnego źródla wiem,że najszybciej Niunia pójdzie do przedszkola od września,lecz ja już w sierpniu muszę mieć prace aby zaplacić za to przedszkole tak?Wiecie może czy dofinansowanie może być z wyprzedzeniem?
Ja się kompletnie na tym nie znam , nic a nic
Dzięki:))))