Widok

Dr Anna Legan

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś korzystał z usług tej dokor? dzięki za opinie

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja byłam ale tylko na jednej wizycie kontrolnej, nie związanej z ciążą, nie wiem jak to świadczy o lekarzu, ale pani doktor próbowała mi zasugerować rodzaj antykoncepcji choć ją o to nie prosiłam, bez żadnych badań. Dodam tylko że miałam wtedy 23 lata i nie byłam jakąś tam małolatą, której potrzebne byłyby takie rady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
moja pierwsza ginekologiczna wizyta odbyła się właśnie u tej pani doktor, wtedy jeszcze na służbę zdrowia w przychodni swissmed
nie byłam już jakąś małolatką, ale na pierwszej w życiu wizycie chciała mnie umówić na zabieg wypalania nadżerki, mimo, że nie rodziłam jeszcze
nie wysłała mnie na dodatkowe badania

poszłam potem na konsultacje do innego lekarza, który stwierdził, że jest niewielka, nie warto jej ruszać, póki nie urodzę
trafiłam do niej jeszcze później przypadkiem i nawet słowem o tym nie wspomniała

ogólnie mam do niej mieszane uczucia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
odradzam!!!!!! Nie mam czasu i checi rozpisywac sie na jej temat! Jedno jest pewne-nie byloby w mojej wypowiedzi nawet 1 dobrego slowa!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez ją odradzam nie sympatyczna i duzo by pisac o niej .
Dzięki dziewczyny za opinie. Ja mam również mieszane uczucia i zastawnawiam się nad zmianą lekarza ... jeszcze raz dzieki i pozdrawiam

zdecydowanie odradzam dr. Legan - niesympatyczna
Również odradzam, byłam u niej po receptę na NFZ za którą kasuje 10 zł, na pytanie dlaczego pobiera opłatę odpowiedziała ... jak ci się nie podoba to mogę wcale jej nie wypisywać...;/ Zgroza!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie polecam, jeszcze nigdy nie miałam tak nieprzyjemnej wizyty!
Jak w tej samej przychodni chciałam iść do ginekologa, to mnie babka zapytała, czy może być dr Legan, bo mogę od razu. Ja ostro zaprotestowałam, to się recepcjonistka zaśmiała ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez byłam Jej pacjentką - KOSZMAR...chyba u gorszego lekarza w swoim życiu nie byłam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodzililam do niej 8 lat temu i byla calkiem inna kobieta (lekarzem) teraz to chyba sodowa jej walnela a szkoda :(
Ja też nie polecam, był u niej gdy byłam w ciąży z moją córeczkę. Bardzo źle się czułam i chciałam zwolnienie na parę dni, poinformowała mnie że ciąża to nie choroba i mam nie wymuszać zwolnienia.
Hmm widze że co osoba to inna opinia:-)

Ja przez cały okres ciąży chodziłam do tej Pani Doktor na USG,zawsze bardzo miła,profesjonalnie odpowiadała mi na wszystkie pytania i wątlpliwości,nawet ząrtowała sobie z mężem:) Byłam bardzo zadowolona z jej opieki. Przy kolejnym dziecku również USG będę wykonywać u niej.
Nie wiem być może to dlatego,że prywatnie:) Ale nie mam żadnych zastrzeżeń.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja jestem zadowolnona z wizyt u Pani doktor. Prowadzi moją ciążę od początku, zwolnienie też otrzymałam jak poprosiłam.

Na dwa USg brałam ze sobą męża, oboje nas przyjmowała... nie mam się do czego przyczepić.

Gdyby nie była dobrym lekarzem to pewnie nie przyjmowała by w Swiss medzie czy Invikcie.... ja tam polecam.

No chyba, ze oczekujecie od lekarza długich rozmów, ciepłych słów i pocieszenia :) Pani Anna jest raczej osobą rzeczową i konkretną.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
generalnie odradzam.
Wolę nie pisać, dlaczego. Znajdź kogoś innego.
nie polecam !!!! niesympatyczna, niewyrozumiała...wszystko na NIE !!!
byłam raz...dziękuję :/
a swoja droga nie chciałabym być dr Legan...i czytac o sobie takich rzeczy...powinna sie zastanowic :/
niestety, na tę opinię pracowała trochę...
Dziewczyny, polecam Wam stronę znanylekarz.pl
Tu są dobre informacje...
DR LEGAN MOWIMY NIE! bylam u niej kilka lat temu, to byl pierwszy ginekolog u jakiego bylam - bardzo brzydko mnie potraktowala pewnie dlatego ze wizyta byla na kase chorych. Z tego co wiem prywatnie jest przemila.. ale tylko jesli sie zaplaci.. moja kolezanka poszla do niej po recepte, Legan powiedziala jej ze najpierw musi zaplacic za wizyte inaczej nic jej nie wystawi. ODRADZAM!!! tak wrednych, niemilych ludzi lepiej unikac..
szkoda, że dopiero czytam opinie o tej pani. byłam u niej raz na nfz w inviccie. kiedyś chodziłam do invicty prywatnie i lekarze byli mili, rzeczowi, zachowywali się profesjonalnie, ale ta lekarka okazała się wstrętną babą - wywiad lekarski, przebieranie, fotel i ubieranie to 5 minut! żadnych wyjaśnień, informacji. prosiłam o kontrolne usg, to powiedziała, że na następnej wizycie. żałuję, że straciłam u niej czas.

zaraz poszukam na stronie invicty miejsca gdzie można jej "podziękować". a pani dr życzę szybkiej emerytury, bo do pracy z pacjentkami to niestety się już nie nadaje!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry