Widok
Ja byłam ale tylko na jednej wizycie kontrolnej, nie związanej z ciążą, nie wiem jak to świadczy o lekarzu, ale pani doktor próbowała mi zasugerować rodzaj antykoncepcji choć ją o to nie prosiłam, bez żadnych badań. Dodam tylko że miałam wtedy 23 lata i nie byłam jakąś tam małolatą, której potrzebne byłyby takie rady.
moja pierwsza ginekologiczna wizyta odbyła się właśnie u tej pani doktor, wtedy jeszcze na służbę zdrowia w przychodni swissmed
nie byłam już jakąś małolatką, ale na pierwszej w życiu wizycie chciała mnie umówić na zabieg wypalania nadżerki, mimo, że nie rodziłam jeszcze
nie wysłała mnie na dodatkowe badania
poszłam potem na konsultacje do innego lekarza, który stwierdził, że jest niewielka, nie warto jej ruszać, póki nie urodzę
trafiłam do niej jeszcze później przypadkiem i nawet słowem o tym nie wspomniała
ogólnie mam do niej mieszane uczucia
nie byłam już jakąś małolatką, ale na pierwszej w życiu wizycie chciała mnie umówić na zabieg wypalania nadżerki, mimo, że nie rodziłam jeszcze
nie wysłała mnie na dodatkowe badania
poszłam potem na konsultacje do innego lekarza, który stwierdził, że jest niewielka, nie warto jej ruszać, póki nie urodzę
trafiłam do niej jeszcze później przypadkiem i nawet słowem o tym nie wspomniała
ogólnie mam do niej mieszane uczucia
Hmm widze że co osoba to inna opinia:-)
Ja przez cały okres ciąży chodziłam do tej Pani Doktor na USG,zawsze bardzo miła,profesjonalnie odpowiadała mi na wszystkie pytania i wątlpliwości,nawet ząrtowała sobie z mężem:) Byłam bardzo zadowolona z jej opieki. Przy kolejnym dziecku również USG będę wykonywać u niej.
Nie wiem być może to dlatego,że prywatnie:) Ale nie mam żadnych zastrzeżeń.
Ja przez cały okres ciąży chodziłam do tej Pani Doktor na USG,zawsze bardzo miła,profesjonalnie odpowiadała mi na wszystkie pytania i wątlpliwości,nawet ząrtowała sobie z mężem:) Byłam bardzo zadowolona z jej opieki. Przy kolejnym dziecku również USG będę wykonywać u niej.
Nie wiem być może to dlatego,że prywatnie:) Ale nie mam żadnych zastrzeżeń.
A ja jestem zadowolnona z wizyt u Pani doktor. Prowadzi moją ciążę od początku, zwolnienie też otrzymałam jak poprosiłam.
Na dwa USg brałam ze sobą męża, oboje nas przyjmowała... nie mam się do czego przyczepić.
Gdyby nie była dobrym lekarzem to pewnie nie przyjmowała by w Swiss medzie czy Invikcie.... ja tam polecam.
No chyba, ze oczekujecie od lekarza długich rozmów, ciepłych słów i pocieszenia :) Pani Anna jest raczej osobą rzeczową i konkretną.
Na dwa USg brałam ze sobą męża, oboje nas przyjmowała... nie mam się do czego przyczepić.
Gdyby nie była dobrym lekarzem to pewnie nie przyjmowała by w Swiss medzie czy Invikcie.... ja tam polecam.
No chyba, ze oczekujecie od lekarza długich rozmów, ciepłych słów i pocieszenia :) Pani Anna jest raczej osobą rzeczową i konkretną.
DR LEGAN MOWIMY NIE! bylam u niej kilka lat temu, to byl pierwszy ginekolog u jakiego bylam - bardzo brzydko mnie potraktowala pewnie dlatego ze wizyta byla na kase chorych. Z tego co wiem prywatnie jest przemila.. ale tylko jesli sie zaplaci.. moja kolezanka poszla do niej po recepte, Legan powiedziala jej ze najpierw musi zaplacic za wizyte inaczej nic jej nie wystawi. ODRADZAM!!! tak wrednych, niemilych ludzi lepiej unikac..
szkoda, że dopiero czytam opinie o tej pani. byłam u niej raz na nfz w inviccie. kiedyś chodziłam do invicty prywatnie i lekarze byli mili, rzeczowi, zachowywali się profesjonalnie, ale ta lekarka okazała się wstrętną babą - wywiad lekarski, przebieranie, fotel i ubieranie to 5 minut! żadnych wyjaśnień, informacji. prosiłam o kontrolne usg, to powiedziała, że na następnej wizycie. żałuję, że straciłam u niej czas.
zaraz poszukam na stronie invicty miejsca gdzie można jej "podziękować". a pani dr życzę szybkiej emerytury, bo do pracy z pacjentkami to niestety się już nie nadaje!!!!
zaraz poszukam na stronie invicty miejsca gdzie można jej "podziękować". a pani dr życzę szybkiej emerytury, bo do pracy z pacjentkami to niestety się już nie nadaje!!!!