Widok

Dr Anna Sass

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzien dobry,
Czy ktoś z państwa chodzi z dzieckiem do pani doktor Anny Sass? Prosze o opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My chodzimy i bardzo polecam :) Zapalenie oskrzeli wyleczyła nam bez antybiotyku, ale co 2 dni kazała przychodzić i osłuchiwała. Poza tym miła, kontaktowa. Przed każdym pacjentem myje i odkaża ręce. Ma fajne podejście do dzieci, a moja córka ogólnie jest zrażona do lekarzy (jest po 3 operacjach i prawie 3 miesięcznym pobycie w szpitalu).
Jeśli lubisz stać w kolejkach to ok chodzę z synkiem od urodzenia jednak ostatnio brak cierpliwości jeszcze nigdy od 7 lat nie udało się wejść bez co najmniej godziny opóźnienia . Wiem doktor uwielbia opowiadać o swoich synach i takie tam a czas leci inni czekają lekarzem jest bardzo dobrym
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przed każdym pacjentem myje i odkaża ręce.

to raczej nie jest jakiś wyczyn, tylko zwyczajny obowiazek lekarza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam - wspaniała doktor:) chodzimy do niej od pięciu lat. Mamy do niej pełne zaufanie. Antybiotyk zaleca, gdy jest konieczność. Trafne diagnozy i leczenie. Pani doktor ma wspaniałe podejście do dzieci:) córka ją uwielbia:) ogromny plus za wspaniały kontakt z rodzicami. Owszem bywają kolejki, ale to dlatego, że Pani doktor jest bardzo dokładna i każdemu poświęca czas. W razie nagłej sytuacji - przyjmie dziecko dodatkowo. Wspaniała pediatra!!!!!!!!!
Ja byłam raz , dzwoniła po 12 i na godz 14 45 miałam wizytę, przyjęła mnie o 14 30 więc godzinnego opóźnienia nie bylo;) Dr zrobiła na mnie pozytywne wrażenie;)
oj nie zawsze
Polcema dobra doktor jednak zawsze do niej są duże kolejki i opóźnienia.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry