Widok

Dr Bogdan Koprowski .

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z was leczyła się u tego lekarza lub prowadziła ciąże jakie macie opinie ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ortror.Nie pomógł mi i nadal nie wiem co dalej z dziećmi i że mną.Dobrze ,ze ojciec jest nadal przy mnie i jestem zmęczona mimo ,że ciąża to stan wyjatkowy.Nadal nie wiem jak będzie dalej Uważajcie na siebie.PSkudne to czasy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prowadziłam u niego ciążę, drugiej nie mam zamiaru. Powolny, nieogarnięty, cały czas zajada rafaello i gada z pełną buzią .kompletnie nic nie pamięta co mi zalecał na ostatniej wizycie. Bolesne badania, musiałam mu przypominać jakie badania mam zrobić. Co jakiś czas podsuwał mi pod nos swoją wizytówkę z informacją że porażka. ..Pamiętam jak kiedyś włożył mi wziernik i ktoś z personelu wszedł do środka, on tam coś załatwiał a ja leżę z tym wziernikiem... SZOK!!
Dramat !!!! Nie nie nie .
To fakt i do tego pomylił się chyba z powołaniem bo nie potrafi dokładnie zbadać i zero delikatności dziwią mnie pozytywne opinie o tym lekarzu ale cóż każdy ma prawo do swojego zdania moim zdaniem najgorszy lekarz w trójmieście! !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja osobiście już nigdy nie pójdę do Dr. Koprowskiego byłam rok temu na badaniu kontrolnym i lekarz zalecił usg i trakcie badania stwierdził i pokazał na monitorze ze mam miesniaki macicy i po badaniu kazał za pół roku przyjść na badanie katrolne ja poszłam do innego ginekologa na badanie katrolne i okazało się ze nie mam miesniakow macicy i jestem zdrowa i myślałam ze lekarz żarty sobie robi ze mnie NIE POLECAM DOKTORA KOPROWSKIEGO! !!!!!! powolny nie potrafi przeprowadzić wywiadu w trakcie badania jak macie możliwość to icie do innego ginekologa a badania robiłeś W Gdyni ul.Żwirki I Wigury
Nie polecam tego lekarza. Po pierwsze siostra się u niego leczyła i dzięki jego niekompetencji nie rozpoznał choroby, przez co znacznie jej stan się pogorszył. Ja byłam u niego w przychodni tylko raz i o jeden raz za dużo. Niestety spotkałam go na porodówce na zaspie, tak głupiego lekarza to ja nie znam, badanie na porodówce bardzo bolesne, bo kto robi usg w czasie skurczu i jeszcze będzie na mnie krzyczał że przecież mnie to wcale nie boli, tak jakby wiedział jak wygląda skurcz porodowy. na szczęście jak mój mąż na niego huknął podkulił ogon i zmienił ton. Nie rozumiem takiego zachowania, rozumiem że kobieta w czasie porodu jest bezradna ale żeby to wykorzystywać i się na niej wyżywać tego nie rozumiem. W dodatku szycie po porodzie w jego wykonaniu to istna katorga. Radzę unikać tego lekarza, dla własnego dobra.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Koprowski prowadził Moją ciąże 4 lata temu,wszystko przebiegało bez zastrzeżeń. Minusem jest ten fakt ,że czasami czekałam po 3 godziny w poczekalni,ale dr Koprowski jest lekarzem również w gda w szpitalu i dlatego były opóźnienia.
Dzięki dr Koprowskiemu nie zachorowałam na inwazyjnego raka szyjki macicy,zlecił mi odpowiednie badania,kiedy dostałam wyniki ,dał skierowanie do szpitala i wszystko przebiegło pomyślnie.
Co do prywatnych wizyt ,to ja czekała kilka dni :)
Jak zobaczylam 2 kreseczki na teście pobieglam do dr koprowskiego zeby potwierdzic. Zabralam ze soba dokumentacje poprzedniej ciazy bo byly tam wazne informacje.
Pan doktor zbadal mnie opowiadajac o swoich zakupach itd. Byl tak nierozgarniety ze nie podal mi terminu porodu ani nie zlecil badan i nie przepisal hormonow na podtrzymanie ciazy (w poprzedniej ciazy mialam d*phaston i dzieki temu mam corke). Nastepna wizyta za miesiac -tyle sie dowiedzialam. Nastepnej wizyty nie bylo bo plod obumarl w 5 tyg. O czym sie dowiedzialam w 8 tyg u prywatnego lekarza ginekologa. Czekam na farmakologiczna indukcje poronienia.
Pozdrawiam Panie doktorze mam nadzieję że pan dobrze sypia. Wie pan jak sie spi z martwym plodem w brzuchu przez 3 tyg.
Łatwo jest byc ginekologiem jak kobieta jest zdrowa - taka ciaze moze prowadzic i psychiatra . Trudniej jest gdy kobiety maja trudnosci w donoszeniu upragnionej ciazy- a gdy się uda to znaczy ze jest to naprawdę dobry specjalista :) . Pan doktor Koprowski do specjalistow nie należy.
Poczekalnia pełna bo jest powolny i zawsze ma opuznienie na żwirki i wigury kiedy po południami jest ten lekarz korytarz jest pusty i każdy kto nie zdąży się do kogoś zapisać idzie do niego bo zawsze ma terminy wolne znam wiele takich przypadków
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej jest samej ocenić. daj też znać co myślisz.
Idę juz jestem umówioną więc sama sprawdze ale na wszelki wypadek zarejestrowalam sie jeszcze u dwóch innych lekarzy ;)
idź ,zobacz i oceń sama. ja też przez dłuższy czas chodziłam do Koprowskiego na Obłużu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ilu ludzi tyle opinii. W mojej przychodni na Obłużu Koprowski ma dobrą opinię i zawsze pełną poczekalnię. U mnie ten doktor prowadził dwie zagrożone ciąże, dwa razy przyjmował na oddział na Zaspie. W szpitalu miał opinię bardzo dobrego diagnosty. Nie załamuj się :)
Kurczy troche sie zalamalam bo dopiero sie przeprowadziłam do Gdyni i pierwsza przychodnia na jaka trafiłam i zapisałem sie na wizytę to właśnie dr.koprowski ;/ jestem w 10 tyg ciąży ale pomyślałam sobie ze na ważniejsze wizyty i usg bede chodziła prywatnie a na zwykle wazenie i mierzenie panstwowo ale jeżeli słyszę takie opinie to troche mnie to załamuje ....który doktor jest więc według was godny polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
chodziłam do niego jak byłam młodsza. ciąży u niego raczej bym nie prowadziła. gdybym prowadziła swoje ciąże, z którymi miałam tyle problemu pewnie bym już wąchała kwiatki. nie wiem jak jest teraz także ciężko mi się wypowiedzieć. ale wrócić do niego wcale bym nie chciała.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś jeszcze wie coś na ten temat ?
U Mnie były bardzo podobne problemy z tym lekarzem , nigdy do niego nie pójdę i nikomu nie radze :))
Mialam watpliwa przyjemnosc spotkac tego pana na IP na Zaspie kiedy to zglosilam sie na cc.
Jego badanie to byly istne tortury, nie przesadzam. Badal mnie ponad pol godziny i nie bardzo wiedzial co robi chyba. Nie mogl zrobic glupiego pomiaru glowki dziecka i to nie wina sprzetu bo lekarz na nastepnej zmianie zrobil to w pol minuty.
Samo badanie usg bylo cholernie bolesne.
Na moje lzy i powtarzanie ze mnie boli i czy moglby delikatniej odpowiedzial ze to nie mozliwe zeby mnie tak bolalo.
Jest tak powolny ze na wejscie do gabinetu czekalam ponad 4 h.
Po wszystkim odeslal mnie do domu.
Wrocilam wieczorem bo badanie szanownego doktorka wywolalo u mnie skurcze.
Sila by mnie nie zaciagneli to tego konowala.
Mam nadzieje . Jednak gdybym teraz zaszła w ciąże nigdy już bym do niego nie poszła .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a juz myslalam ze ma problem ze wzrokiem:) to moze jednak dowiem sie jeszcze zanim urodze!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry