Widok
Dr Katarzyna Lenckowska -opinie
Witam,
Ponieważ nie raz, ani nawet nie dwa bardzo mi pomogłyście znowu uderzam po Waszą pomoc:)
Rozważam zmianę ginekologa. Ewentualnie zasięgnięcie 2 opinii. Z różnych przyczyn (lekko małe zainteresowanie moimi problemami,powtarzające się negatywne opinie). Mój obecny dr zawsze jest miły, ale jednak czegoś mi brakuje, a wizyty są coraz krótsze.
W każdym bądź razie polecono mi K. Lenckowską. Zainteresowałam się jej osobą też dlatego że przyjmuje w "mojej przychodni" na Mickiewicza. Czy ktoś mógłby się na jej temat wypowiedzieć?
Byłabym mega wdzięczna.
Ponieważ nie raz, ani nawet nie dwa bardzo mi pomogłyście znowu uderzam po Waszą pomoc:)
Rozważam zmianę ginekologa. Ewentualnie zasięgnięcie 2 opinii. Z różnych przyczyn (lekko małe zainteresowanie moimi problemami,powtarzające się negatywne opinie). Mój obecny dr zawsze jest miły, ale jednak czegoś mi brakuje, a wizyty są coraz krótsze.
W każdym bądź razie polecono mi K. Lenckowską. Zainteresowałam się jej osobą też dlatego że przyjmuje w "mojej przychodni" na Mickiewicza. Czy ktoś mógłby się na jej temat wypowiedzieć?
Byłabym mega wdzięczna.
nie polecam. jesli ma sie problemy w ciązy kobieta ta wogole nie umie zadziałać. ja od początku ciązy mialam plamienia. a w 24 tyg skracala mi sie szyjka kazala mi polegiwac gdyby nie wizyta u innego lekarza nie skonczyło by sie dobrze. bo grozilo mi wczesnym porodem naszczescie udalo sie mnie podszyc. jeszcze kazala przyjsc za miesiac jakbym tak czekala jak mowila to nie dotarłabym juz. wszystkie jej rady i pomoc sie nie przydała a wrecz odwrotnie powodowały problemy. potem wystąpila u mnie cukrzyca i tez nie mialam od niej wiekszej pomocy a powinnam co dwa tyg miec wizyte a nie mialam. nie mialam wszystkich badan morfologie w swoim zakresie robilam bo dawala raz na 3 miesiace wizyta prywatna beznadzejna spozniona bylo opoznienie o godzine jesli przyjmuje sie prywatnie i bierze sie kupe kasy to nie umawia sie pacjentek co 15 min trzeba zrobic wywiad przez telfon i wtedy wie sie mniej wiecej ile czasu potrzebuje. usg krótkie i nie dokladne mało mowi. nie polecam.