Widok

Dr. Lecter

.......to niebylo bezposrednio do Ciebie...ale widze ze musisz miec cosik na sumieniu....skoro sie odezwales....ale moze to lepiej..przynajmneij widze ze to co pisze ktos czyta...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"..."

..........Czlowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te które w innych budzi.....

SAMOTNA...

...ale Ty potrafisz...zadziwiać(ale mnie nie przestraszysz!)
Nie tak łatwo mnie zniechęcić(i na pewno nie o to chodzi, co było w tych bredniach Wer napisane)
Gdybyś nie była wrażliwa...Twój wybór cytatów , które piszesz- byłby inny...
Trzymaj się ciepło!
Pa !
Ps. ...i czekaj na nową wiadomość (...w tamtym rodzaju pliku...Ty wiesz o co mi chodzi , prawda ? )

LATYNOSKA...

.
...sposób na nudę ?!

Przecież to proste!-napisz coś więcej(i pisz częściej) na te stronkę- przez niektórych nazywaną ŚMIETNIKIEM(przez mą obecność :) ), lub ODDZIAŁEM P, lub też tylko HYDEPARKIEMTRÓJMIASTO...
Wybierz sobie opcje i klikaj do woli...a poznasz nowych PRZYJACIÓŁ , może i wrogów, obojetnych lub po prostu ŻYCZLIWYCH Ci userów...
Powodzenia!
Jednego zainteresowanego Twą obecnością juz masz-to tylko ja...

No to do dzieła!
Ja również kocham Trójmiasto(widzisz i juz mamy cos wspólnego!)
pa
.

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

a to na rano ;) (346 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

do góry