Widok

Dr Sharma

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was wie gdzie przyjmuje dr Sharma prywatnie? Poprosiłabym też o nr telefonu. Byłam u niego na wizycie na NFZ, udało mi się wyjątkowo dostać i byłam bardzo zadowolona. Chciałabym kontynuować u niego leczenie i zależy mi na czasie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej
ja byłam u niego prywatnie i nie jestem zadowolona.w każdym razie invicta to miejsce,gdzie przyjmuje prywatnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A u endokrynologa Obołończyka któras z Was się leczyła?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
.....
Sharma przyjmuje w InVicta w Madisonie. Ja też byłam u Sharmy prywatnie i bardzo się zawiodłam. Dziwne, bo z reguły u lekarzy jest odwrotnie. Niestety nie dość, że mi nie pomógł to jeszcze był arogancki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A kogo polecasz?
Ja chodzę do Ewy Gross-Tyrkin i mogę powiedzieć, że choć na pewno nie jest idealna to moja tarczyca wreszcie daje mi żyć jak człowiek. Dodam, że byłam wcześniej leczona wiele lat przez dr Lewczuk (bardzo się pogorszyła odkąd przeszła do InVicty - kobieta nie do poznania).
Dr Gross przyjmuje bardzo blisko InVicty. Wychodzisz z Madisona na kościół i alejką po prawej dochodzisz wprost do poradni Non-Nocere. Terminy są krótkie, a w nagłych przypadkach można przyjść bez umawiania. Wizyta kosztuje 100zł i jest w niej USG, które doktor wykonuje za każdym razem. USG jest osobno płatne tylko, gdy dostajesz do ręki wydruk. Ja płaciłam tylko dwa razy. Przy pierwszej wizycie i jak dostałam wydruk do leczenia radiojodem. USG kosztowało 70zł, a teraz chyba 90zł. Nie polecam jedynie ich laboratorium, bo lepiej jest przejechać się do szpitala na Klinicznej i tam iść do punktu pobrań Akademii Medycznej. Przykładowo B12 w akademii kosztuje 10zł, a wszędzie indziej 35-60zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dr Obołończyk chyba jeszcze nie ma specjalizacji z endokrynologii (jeśli ma, to ma napisane na pieczątce "endokrynolog" czy "specjalista endokrynologii" - sprawdź (ale na pewno pracuje w Klinice Endokrynologii)
A dr Sharma ... cóż, ma na pieczątce "endokrynolog"
Obołończyk jako jedyny z tych, których szukałam ma wolny termin. Nie wiem, co robić, wszyscy polecani tutaj lekarze mają odległe terminy na wizyty prywatne. A mnie na czasie zależy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co do polecania: poszukaj w rubryce "zdrowie i uroda" na trójmiejskim forum, poszukaj na "znany lekarz", poszukaj polecanych lekarzy na " forum Hashimoto" - masz tam mnóstwo opinii o lekarzach z Trójmiasta (i nie tylko), nietrudno wybrać, trudniej się dostać, nawet prywatnie, do tych polecanych (i nic dziwnego)
Czy poza Invictą i Polmedem dr Sharma jeszcze gdzieś przyjmuje?
Jeśli masz nieustabilizowaną tarczycę lub skończyły Ci się leki, czy dzieje się coś, co wymaga pilnej wizyty to zrób świeże badania TSH i fT4 i zadzwoń, że potrzebujesz pilnie pomocy. U dr Gross w Non-Nocere nie będą robić problemów. Tylko zadzwoń i zapytaj kiedy masz przyjść. Jeśli nie ma czasu na robienie badań to możesz przyjechać na czczo i tam Ci zrobią co trzeba, a z doktor umówicie się na telefon jak przyjdą wyniki. Ja tak wysłałam moją szwagierkę z Hashimoto bez leków i następnego dnia o 7 rano była już na wizycie. Wróciła bardzo zadowolona, z lekami i spokojna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Sharma jest okropnym lekarzem który wogóle nie zna się na tym co robi !!!!!!!Właśnie wróciłam z kolejnej wizyty już piątej no i wyniki śpadły spowrotem do tych co miałam 6 miesięcy temu jak zaczełam do niego chodzić!!!!!!!!!! tragedia jestem nerwowa i non stop rycze i nie wiem co robić!!! A pan dr. zapisał mi leki które kiedyś brałam i na mnie nie działająąą!!!!!!! najpierw opowiadał że tyję od tarczycy a dziś oświadczył że powinnam chudnąć!!!!! Dr jest debilem a nie lekarzem po 6miesiącach leczenia i zainkasowaniu 120 zł za każdą wizyte próbuje leczyć mnie lekami które na mnie nie działają i doprowadza mnie do nerwicy swoim durnym gadanie!!!
a ja chodze do niego już ponad 3 lata i jestem super zadowolona, tarczycę wyprowadził na prostą, czuję się rewelacyjnie. Jak dla mnie Sharma, to najlepszy lekarz.
image
image
Ooo...widzę mój wątek odkopany :) a ja już z rozwiązanym problemem. Chodzę do dra Sharmy na NFZ i mimo tego jestem super zadowolona. Chociaż rozumiem, że pan dr może wzbudzać różne emocje.
a gdzie chodzisz do niego na nfz? jak wyglądają zapisy - długo się czeka? ja byłam u niego prywatnie - invicta i byłam zadowolona, leki mi ustawił prawidłowo, wyniki się poprawiły.
hophop
Sharma? Chyba w restauracji?

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Hej Fiolka.
Dr Sharma przyjmuje w Polmedzie przy ul. Startowej na Zaspie.
U mnie sprawa była pilna, więc zapisywana byłam na szybki termin, który wyznaczył lekarz. Teraz prowadzone są zapisy na styczeń, luty.
wielkie dziękuję;))
bylam dzisiaj w akademi specjalnie wzilam nazwisko lekarza arogancki!, nie mily 4 godziny czekalam na informacje pod drzwiami. MAsakra. PRZYJMOWAL NA KOR

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ortopeda Gdansk szpital kolejowy (21 odpowiedzi)

hej. ma moze z Was nr do przychodni w szpitalu kolejowym?? i jeszcze prywatnie do dr Pawlaka??

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

do góry