Widok

Dr Wyszomirska już nie pracuje

Taka informacja dla zainteresowanych, dr.Wyszomirska już nie przeprowadza badań usg w Solidarności, jest na emeryturze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wielka szkoda...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naprawdę szkoda!!!!! To gdzie teraz isc na USG z niemowlakiem? Dr Wyszomirska robila najlepsze USG przezciemiaczkowe. Szkoda....
dokładnie, w Solidarności polecili mi Wiśniewskiego...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Kosiak, dr Kujawa polecam.
Kosiak? Nigdy w życiu. Z igły robi widły i widzi to czego nie ma.i to nie tylko moja opinia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
U dr.Kosiak robiłam usg jamy brzusznej synkowi i ok. aczkolwiek wylewny nie jest, dr. Kujawa też średnio, był zdziwiony, że badam dziecko profilaktycznie...
Kosiak nie jest wylewny? Mi wszystko dokładnie wytlumaczyl.
Kujawa tez był dokładny ale niezbyt rozmowny.
Kujawa i Kosiak to jedni z najlepszych specjalistów od usg w 3 mieście. Do tego mają świetny, nowoczesny sprzęt. Jak badanie to wg mnie tylko u nich. Chodzę z dzieckiem do Kosiaka i jestem mega zadowolona.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla mnie kujawa tez bardzo rozmowny. Ale rozmowny po usg bo w trakcie badania jest skupiony. I bardzo fajne podejscie do dziecka, puszczam malej filmiki i sam sobie "robił" usg żeby sie mala nie stresowala
Niektórzy lekarze, w tym nasza Doktor odradza u nich na Osowej usg bo podobno wynajdują rzeczy, które potem na kontrolach szpitalnych się nie potwierdzają, a dzieci są bez sensu dalej diagnozowane. Ja sama nie korzystałam, bo nie miałam potrzeby, ale też takie są opnie. Poza tym chyba nie mają specjalizacji radiologicznej.
:-( uwielbiam dr Wyszomirską. Cudowna kobieta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdzie przyjmują kosiak i kujawa?
Diagnoson http://diagnoson.pl/ - Kosiak i Kujawa
Endomed http://endomed.pl/ tylko Kosiak

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

Które imię dla dziewczynki? (46 odpowiedzi)

Wy zawsze jesteście pomocne. Nie możemy dojść do porozumienia z mężem. Jestem ciekawa, które...

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...

do góry