Widok

Drugie CC w jakim szpitalu?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie,

Może ktoś ma aktualne informację o trójmiejskich szpitalach?. Czy w którymś zaakceptują fakt nie wyrażenia zgody na próbę porodu naturalnego i zrobią bez problemu CC?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

na Zaspie

Potwierdzam na zaspie

Naprawde? Wszyscy do tej pory odradzali mi Zaspe mowiac ze duzo sie zmienilo i ze napewno beda dazyc do porodu naturalnego.

Podobno są teraz takie procedury, ze nie mogą zmusić kobiety do porodu siłami natury po pierwszym cięciu. Ja podpisałam papier, ze nie zgadzam sie na porod SN. Nikt nie robił żadnych problemów- info z lipca.

Jeżeli mogę wiedzieć do zgłaszałyście się w jakimś wyznaczonym dniu bez rozpoczęcia akcji porodowej? Miałyście ze sobą jakieś skierowanie?

Ja pojechałam jak zaczela sie akcja porodowa, ale słyszałam ze można sie umówić na termin.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55 odpowiedzi)

Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy niania gotuje obiad,...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (176 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry