Widok
Hej byłam tam osostanio na wesel, jedzenie okropne, wszyscy bylismy glodni przyjechalismy i czekalismy ponag godzine na przystawki, ponag godzine na rosół i drugie danie była już po chwili. Nie polecam. Na nastepny dzien mielismy wszyscy wykupione śniadanie a na stole położyli nam chleb z masłem. PORAŻKA
Witam,
mialam okazje byc na weselu w Dworku Nowello - sala cytrynowa, chcialabym wyrazic swoja opinie , tak wiec miejsce ogolnie ładne,na minus :
- jedzenie , nie wiem jaka opcje wybrali Państwo Młodzi ale z tego co wiem to koszt menu za os wynosił 200 zł , za taką cenę stoły były puste,
- kelnerzy nie ogarniali stołów, obiad drugie danie bylo podane w takiej kolejnosci ze najpierw ziemniaki dostalismy i surowki a po 20 min dopiero mięso gdzie juz ziemniaki wystygły
- nawet wody z cytryna brakowalo na stalach nie wspomne o sokach, nie uzupelniali kelnerzy tego na biezaco, wesele bylo male wiec nie wiem skad taki brak organizacji
- zastawa stolowa , nie byla skompletowana , mialo sie wrazenie ze nie maja nawet odpowiednich naczyn do podania potraw, kazdy z innej parafii,
- toalety ....nie jestem wymagajaca ale nie sa zachecajace , mikroskopijne, no i po 1 toalecie dla kobiet i mężczyzn
- niemiłym zaskoczeniem był znaleziony w kawałku ciasta długi czarny włos ....bleee
sama niedlugo wychodzę za mąż i szczerze powiedziawszy wolalabym zorganizowac impreze w innym miejscu , najwidoczniej osoba zajmujaca sie organizacją takich uroczystosci nie potrafi zajmowac sie takimi sprawami ,
mialam okazje byc na weselu w Dworku Nowello - sala cytrynowa, chcialabym wyrazic swoja opinie , tak wiec miejsce ogolnie ładne,na minus :
- jedzenie , nie wiem jaka opcje wybrali Państwo Młodzi ale z tego co wiem to koszt menu za os wynosił 200 zł , za taką cenę stoły były puste,
- kelnerzy nie ogarniali stołów, obiad drugie danie bylo podane w takiej kolejnosci ze najpierw ziemniaki dostalismy i surowki a po 20 min dopiero mięso gdzie juz ziemniaki wystygły
- nawet wody z cytryna brakowalo na stalach nie wspomne o sokach, nie uzupelniali kelnerzy tego na biezaco, wesele bylo male wiec nie wiem skad taki brak organizacji
- zastawa stolowa , nie byla skompletowana , mialo sie wrazenie ze nie maja nawet odpowiednich naczyn do podania potraw, kazdy z innej parafii,
- toalety ....nie jestem wymagajaca ale nie sa zachecajace , mikroskopijne, no i po 1 toalecie dla kobiet i mężczyzn
- niemiłym zaskoczeniem był znaleziony w kawałku ciasta długi czarny włos ....bleee
sama niedlugo wychodzę za mąż i szczerze powiedziawszy wolalabym zorganizowac impreze w innym miejscu , najwidoczniej osoba zajmujaca sie organizacją takich uroczystosci nie potrafi zajmowac sie takimi sprawami ,
Osoba która zajmuję się organizacją jest bardzo sympatyczna. Zawsze stawia na pierwszym miejscu klientów. Obsługa jest rzetelna. Dania podawane są zawsze w ekspresowym tempie i co najważniejsze gorące. Sale,bar i toalety zawsze są w czyste. Na pewno bedzie pani zadowolona z wesela. A pani Agnieszka na pewno spisze się na medal.
Mieliśmy 25 sierpnia wesele i było cudownie. Jedzenia dużo i bardzo smaczne. Goście zachwyceni i żegnając się chyba każdy powiedział, że było bardzo fajnie i dobrze się bawili. To wiadomo jeszcze zasługa DJa, ale uśmiechnięta i szybka obsługa kelnerska oraz jedzenie również bardzo pomagają w takim dniu. Tak na prawdę nie mieliśmy uwag, a obsługa jeszcze nam doradzała, np. jak DJ robił za długie przerwy.
Robiełem tam zjdęcia jakiś czas temu, z tego co pamiętam był problem z jedzeniem, mianowicie wyszło inaczej niż para młoda miała zapisane z nimi w umowie.
Mam na stronie kilka zdjęć z tamtąd, zapraszam: http://www.fairytaleimages.pl
Mam na stronie kilka zdjęć z tamtąd, zapraszam: http://www.fairytaleimages.pl
IMPREZA KARNAWAŁOWA 18,02,2012 Dracula Night
Start godz: 19:00 Wstęp 70zł/osoba wraz z szampańską zabawą przy dj i upiornym menu w mrocznym klimacie .Po wkroczeniu w progi Dworku Novello wszyscy znajdą się w świecie Strzyg, wampirów i wampirzyc!!
Walentynki w Dworku Nowello wraz z nastrojową muzyką na żywo przy akomaniamencie fortepianu i kolacją przy blasku świec. 49zł/osoba Rezerwacja tel. 508-309-013
Start godz: 19:00 Wstęp 70zł/osoba wraz z szampańską zabawą przy dj i upiornym menu w mrocznym klimacie .Po wkroczeniu w progi Dworku Novello wszyscy znajdą się w świecie Strzyg, wampirów i wampirzyc!!
Walentynki w Dworku Nowello wraz z nastrojową muzyką na żywo przy akomaniamencie fortepianu i kolacją przy blasku świec. 49zł/osoba Rezerwacja tel. 508-309-013
dodaje kilka zdjeć mojej ślicznej sali ocencie sami czy nie jest boska :)
http://foto.recenzja.pl/Forum-album_showpage-pic_id-243393.html
http://foto.recenzja.pl/Forum-album_showpage-pic_id-243394.html
http://foto.recenzja.pl/Forum-album_showpage-pic_id-243393.html
http://foto.recenzja.pl/Forum-album_showpage-pic_id-243394.html
Witam wszystkich. chciała bym równiez wyrazić swoja opinię na forum odnośnie Dworka Novello. Miałam tam zaszczyt wyprawiac wesele w sierpniu tego roku. Jestem niesamowicie zadowolona z całej uroczystości. wszystko było dopiete na ostatni guzik za sprawa Pani Sabiny, super babka. Polecam tamtejsze sale są przepiekne , chyba najpieknijesze jakie widziałam kiedykolwiek. Mozna je dopasowac co do liczby gości. Jedzenie niesamowite, wszyscy moi goście chwalili je bardzo. i chociaz mam w rodzinie ludzi lubiacych duzo zjeśc jedzenia sporo jeszcze zostało. swietna sprawa z mozliwoscia zakupu wódki od nich, bo nie trzeba wyliczas iel goscie wypija tyle ile wypoija tyle zapłacisz i nie masz ani za duzo ani za mało. Płacisz za to co zejdzie rewelacyjne rozwiazanie , a ceny za alkohol i jedzenie niesamowite jak na taki standard lokalu. Bo to wyglada na bardzo drogi i eksluzyny kurort mozna sie przestraszyć na pierwszy rzut oka, ale wieżcie mi ze wcale tak nie jest. Tak jak juz widze ze tu wspominaliscie mozna sie świetnie dogadać w kazdej kwesti, jedzenia , wyboru kelnerów, którzy nawiasem mówiąc sa rewelacyjni i serdecznie ich pozdrawiam. Jesli macie jakies pytania , prosze pytajcie postaram sie odpowiedziec jak naj szybciej. Ale miejsce jest godne polecenia. Naprawdę super :).
Ja oglądałam też to miejsce, pokoje bajeczne, jednak ceny nieco wyższe nawet po targowaniu się, sala taka sobie, fajniejsze wesele by było w pokojach hehe, ale tak sie nie da. Obsługa bardzo miła (w przeciwieństwie do dworku Magnat). wcześniej jednak wybraliśmy salę pod Łabędziem, duża, przestronna, jasna, ma dużo światła. Zwalniamy tam datę 02.06.2012 ponieważ musieliśmy poprzesuwać nasze plany.