Widok

Dwudniowy okres

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam! Zwykle miewam cykl 28-30 dni i miesiączka trwa 5-7 dni. Tym razem cykl trwał 26 dni i miesiaczkę miałam tylko 2 dni. W 13 dniu cyklu było przytulanko? Czy moge byc w ciązy? Proszę poradzcie :)bardzo bym chciała :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 23
Pomyliłaś portale - z takimi pytaniami to do wróżki:)
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pytam czy moge byc w ciązy czy istnieje prawdopodobieństwo a nie czy jestem. Chciałam wiedziec tez może ktoś miał podobny przypadek. Nie wypowiadaj się jeżeli nie masz nic do powiedzenia bo zaśmiecasz mi posta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 13
niestety , bardzo mi przykro muszę cię rozczarować,od samego przytulanka w ciąże nie zachodzi się, w tym celu należy uprawiac seks jak dorośli ludzie- bardziej szczegółowo chyba nie muszę tłumaczyć:)
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 2
O Boże ludzie... przecież to z zartem było że przytulanko oczywiście że uprawialiśmy seks, spójrzcie na inne fora jak piszą, zerżnęłam to słowo z postu "kto się stara o dzidzię", ale wy od razu oczywiście musicie dopiec, no ale cóż są ludzie i ludziska....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 18
Jaki był ten okres? Bardzo obfity? Czy tylko plamienie? Ja miałam ostatnio okres bardzo krótki i bardzo obfity, tak jakby organizm mi się czyścił. Okazało sie ze jestem w ciąży:-)
Moja mama miala okres do 4 miesiąca. Dopiero wtedy dowiedziała się że jest w ciąży:-) Zrób test. Za jakieś dwa trzy tyg albo bete da Ci pewność:-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam 3 dni niby okres, lekkie plamienie , a byłam w ciąży.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zastanawiam się kolejny raz, dlaczego takie pytania zadaje się na forum?? Dlaczego po prostu nie zrobisz testu ciążowego lub badania krwi w laboratorium? Każdy sex bez zabezpieczenia skutkować może ciążą, to chyba oczywiste...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 5
Okres trwał 2 dni i był bardzo obfity. Pierwszego dnia strasznie bolał mnie brzuch a drugiego dnia rano wzięłam nospe i ibuprom i jak reka odjął co nie zdarzało mi sie. W poprzednich okresach 3 dni miałam wyjete z zycia tak bolało. Zrobie test tak za parę dni. Tym bardziej przekonuje mnie fakt że kochalismy sie w 13 dniu cyklu (cału cykl 26dni) więc teoretycznie jest mozliwość zapłodnienia. Dziękuje dziewczynom odpowiadającym na temat w moim poście :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
jeśli zakładasz, ze Twoj cykl trwał teraz 26 dni, to owulke powinnas miec 12 dnia cyklu, a wiec 13 dc juz prawdopodobienstwo zaplodnienia jest mniejsze...ale przeciez cykl moglas miec jak zawsze, a 26 dnia moglo dojsc do implantacji, co byloby bardziej prawdopodobne, jesli kochalas sie 13dc, owulka byla za 2-3 dni (wedlug cykli 28-30), wtedy ok 10 dni na zagniezdzenie...ale co naprawde sie wydarzylo? zrob test.
jagodzianka, dziękuję za wypowiedź :) 10 dc tez kochaliśmy się:) Oczywiście jutro rano zrobię test i dam znać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie ma reguły, mi się owu przesunęła o 9 dni, i ciąże z usg mam młodszą niż z miesiączki
nie masz pewności to zrób test, nikt przez internet ci nie odpowie
Test negatywny :(
Zrób test rano. We wczesnej ciąży test wykonany po południu może jeszcze nie pokazać dwóch kresek.
ok zrobię test ale dopiero w przyszłym tyg, poczekam chwilę, może jakieś objawy będą.... dzięki :)
Powracam...dzis rano wymiotowałam, wiec może jednak...jutro rano zrobię test :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Idź na betę - da ci 100% pewność.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jak kochana jestes w ciazy?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

do góry