Widok
Jaki był ten okres? Bardzo obfity? Czy tylko plamienie? Ja miałam ostatnio okres bardzo krótki i bardzo obfity, tak jakby organizm mi się czyścił. Okazało sie ze jestem w ciąży:-)
Moja mama miala okres do 4 miesiąca. Dopiero wtedy dowiedziała się że jest w ciąży:-) Zrób test. Za jakieś dwa trzy tyg albo bete da Ci pewność:-)
Moja mama miala okres do 4 miesiąca. Dopiero wtedy dowiedziała się że jest w ciąży:-) Zrób test. Za jakieś dwa trzy tyg albo bete da Ci pewność:-)
Okres trwał 2 dni i był bardzo obfity. Pierwszego dnia strasznie bolał mnie brzuch a drugiego dnia rano wzięłam nospe i ibuprom i jak reka odjął co nie zdarzało mi sie. W poprzednich okresach 3 dni miałam wyjete z zycia tak bolało. Zrobie test tak za parę dni. Tym bardziej przekonuje mnie fakt że kochalismy sie w 13 dniu cyklu (cału cykl 26dni) więc teoretycznie jest mozliwość zapłodnienia. Dziękuje dziewczynom odpowiadającym na temat w moim poście :)
jeśli zakładasz, ze Twoj cykl trwał teraz 26 dni, to owulke powinnas miec 12 dnia cyklu, a wiec 13 dc juz prawdopodobienstwo zaplodnienia jest mniejsze...ale przeciez cykl moglas miec jak zawsze, a 26 dnia moglo dojsc do implantacji, co byloby bardziej prawdopodobne, jesli kochalas sie 13dc, owulka byla za 2-3 dni (wedlug cykli 28-30), wtedy ok 10 dni na zagniezdzenie...ale co naprawde sie wydarzylo? zrob test.