Widok
Lola ale nie tylko
Kiedyś marynarz to był gość z przywilejami, bonami Baltony i możliwością
wybicia się w tym kraju (albo nawet bez TEGO kraju). A teraz??? Ma do
wyboru: albo będzie zapier... jak mrówka na wygodnych banderach, albo w
polskich spółkach, za psie pieniądze, odpęka do starości. O ile wcześniej nie
sprawdzi o czym mówią ryby na dnie oceanu, prawda Zwierzaku?
Drugi Syn Marynarza, który nie doczekał się emerytury.
wybicia się w tym kraju (albo nawet bez TEGO kraju). A teraz??? Ma do
wyboru: albo będzie zapier... jak mrówka na wygodnych banderach, albo w
polskich spółkach, za psie pieniądze, odpęka do starości. O ile wcześniej nie
sprawdzi o czym mówią ryby na dnie oceanu, prawda Zwierzaku?
Drugi Syn Marynarza, który nie doczekał się emerytury.
Kamena
Skoro się wstydzisz słowa zakochała, to specjalnie dla Ciebie może być z sympatią. 503 Zły, a skąd wiesz? Pogryzł kogoś? Uwaga, zły numer!! To uważaj, bo ten na 601 jest narowisty. B.T.W. Prawidłowy numer do Tomka, to raz w rynnę i trzy razy w parapet. Niestety niewykonalne bez drabiny strażackiej
Kwisatz
Zaliczona na, ..... ??? "bo w tych obliczeniach zlicza się ilość kropek po przecinku, a nie zawartość". ® by Belfer od Mechaniki.
Polej Lecter, bo się ściemnia. Zrobiłeś short circuit i teraz tyle dymu wokół, że klawiatury nie widzę. Czekaj, zrobię Ci takie spięcie, "że proszę wstać. - a dziękuję, posiedzę" ® by Prestigitator i OrientMen.
Polej Lecter, bo się ściemnia. Zrobiłeś short circuit i teraz tyle dymu wokół, że klawiatury nie widzę. Czekaj, zrobię Ci takie spięcie, "że proszę wstać. - a dziękuję, posiedzę" ® by Prestigitator i OrientMen.
Kamena
Nie zgodzę się z Tobą. Czynnik seksualny jest głównym i podstawowym elementem. Reszta w ten czy inny sposób temu służy. Chęć by drugiej osobie było dobrze (nie w sensie seksualnym) jest zapewnieniem sobie partnera. Cały niepokuj i wszystkie emocje związane z zdobywaniem partnera mają na celu zdobycie partnera seksualnego! Poczucie bezpieczeństwa jest konieczne by można było zdecydować się na potmstwo...
yyyy
w moim sercu narodzila sie wspaniala mysl aby wylac swe uczucia wzgledem pewnych osob w pewnym miejscu.
albowiem zatem totez dlatego wiec wybralem tutejszy hydepark.
dlaczego to robie?
bo kafelki w mojej lazience sa czerwone i bardzo nie lubie czerwonych kafelkow i musze w jakis sposob wyladowac swoja frustracje.
wszystkie deski w moim domu maja dziury. po tym jak dorwalem sasiada z wiertarka.
a tak poza tym to wszyscy w rodzinie zdrowi - no moze poza matka - biedna lezy i kwiczy w wannie - to za kafelki
ojciec? - nie wiem chyba juz nie kwiczy...
a poza tym jade do telewizji - uciekajcie sprzed odbiornikow bo bede straszyl!!!
albowiem zatem totez dlatego wiec wybralem tutejszy hydepark.
dlaczego to robie?
bo kafelki w mojej lazience sa czerwone i bardzo nie lubie czerwonych kafelkow i musze w jakis sposob wyladowac swoja frustracje.
wszystkie deski w moim domu maja dziury. po tym jak dorwalem sasiada z wiertarka.
a tak poza tym to wszyscy w rodzinie zdrowi - no moze poza matka - biedna lezy i kwiczy w wannie - to za kafelki
ojciec? - nie wiem chyba juz nie kwiczy...
a poza tym jade do telewizji - uciekajcie sprzed odbiornikow bo bede straszyl!!!
tresc
k****, jest napisane w hyde parku co do k***y nedzy nalezy pisac: "Zapraszamy do zamieszczania swojej wypowiedzi na temat tego co nas w Trójmieście cieszy, denerwuje, przeszkadza, zaskakuje, wkurza, irytuje, zachwyca, dołuje, oburza, frustruje. " Do tego wlasnie zostal on stworzony to nie jest j*****y czat nie piszcie tych pierdol.
Smacznego pączka
Już zjadłam 4 pączki...
Ale mam wredny charakter - dokuczam tym razem Gibsonowi. Chociaż z Werem topór wojenny zakopany - pozdrawiam Wer.
Pozdrawiam też Ifkę, Gosię Gosię, Rozi, Amorka, Jorundzika, Dzidka, Tomexa zagubionego w przestworzach, hmm i wszystkich, których nie wymieniłam, a znam (brzmi jak podziękowanie przy odbieraniu Oscarów ;-))
Całuski specjalne dla Bokelka zapracowanego.
SMACZNEGO PĄCZKA
Ale mam wredny charakter - dokuczam tym razem Gibsonowi. Chociaż z Werem topór wojenny zakopany - pozdrawiam Wer.
Pozdrawiam też Ifkę, Gosię Gosię, Rozi, Amorka, Jorundzika, Dzidka, Tomexa zagubionego w przestworzach, hmm i wszystkich, których nie wymieniłam, a znam (brzmi jak podziękowanie przy odbieraniu Oscarów ;-))
Całuski specjalne dla Bokelka zapracowanego.
SMACZNEGO PĄCZKA
Bokela żona
Czyżbym słyszał o jakimś toporze wojennym, zaraz go wykopie. Ty jesteś wredna to ma być złośliwość? Pomyśl trochę zanim coś stwierdzisz. Po tym co napisałaś to można stwierdzić, że jesteś przesłodzoną grzeczniutką panienką obcmokującą się z każdym seksualnym frustratem którego spotka w życiu codziennym czy na łamach tego intrenetowego szmatławca.Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
...
Było tu fajnie i spokojnie...
Ludziska, odbija WAM ???
"dosrywacie" nam i sobie non-stop
Bywam na HP od początku, gdy jeszcze nie wiedzieliście, że coś takiego istnieje.
Zawsze była tu kulturka i miła atmosfera, teraz powstaje "śmietnik": wyzwiska, wulgaryzmy i złośliwości.
Myślcie - to nie boli !!!!
Pozdrawiam
Ludziska, odbija WAM ???
"dosrywacie" nam i sobie non-stop
Bywam na HP od początku, gdy jeszcze nie wiedzieliście, że coś takiego istnieje.
Zawsze była tu kulturka i miła atmosfera, teraz powstaje "śmietnik": wyzwiska, wulgaryzmy i złośliwości.
Myślcie - to nie boli !!!!
Pozdrawiam
Ifka
Miło i spokojnie całuski w jedną stronę całuski w drugą stronę e-maili do pozdrowień nie macie? Cicho i spokojnie będziecie mieli tam, możecie też wysyłać do całej swojej paczki. Tu można podłączyć się do wszystkiego i wszystkich. Mów co chcesz, Odpiszą tobie lub nie a jak się coś nie podoba to przewinąć, A co może za dużo tekstów tżeba przeskakiwać strony żeby zobaczyć co napisano przedwczoraj?
Ifka
Było tak spokojnie, że można było zasnąc z twarzą na monitorze. Całusy od Ameny dla Wakagi i nazat.Teraz napięcie wahać się będzie pomiędz 24 i 30000 Volt, chyba, że zwierzu przesteruje generator mocy, to będzie kilkudniowa przewa. Potem osobiście wkręcę mocniejsze korki w. Pozdrawiam na 374042 i pół.
zwierzakuuuuuuu
Jak już piszesz, to staraj się nie robić tak rażących błędów ortograficznych...
Dupkiem jesteś ... pewnie gówniarzem 16-to letnim, ale uważaj, bo Ci mama wyciągmnie kabel od komputera i nie będziesz się już miał gdzie popisywać. Tak jak tu niczego konkretnego sobą nie reprezentujesz, tak samo pewnie jak na Ciebie spojrzeć, to można się załamać.
No cóż i dla takich jest tu miejsce...
Ps. A tu byś sie zdziwił, ponieważ Żona Bokela to super dziewczyna, zgrabna, bardzo ładna i wykształcone(czego o tobie chyba powiedzieć nie można).... chyba masz gościu problemy z nadwagą (może to Ty przypominasz garbusa?)
I to byłoby na tyle złośliwości, jeśli chcesz jeszcze - poproś... a zostaniesz wysłuchany!
Dupkiem jesteś ... pewnie gówniarzem 16-to letnim, ale uważaj, bo Ci mama wyciągmnie kabel od komputera i nie będziesz się już miał gdzie popisywać. Tak jak tu niczego konkretnego sobą nie reprezentujesz, tak samo pewnie jak na Ciebie spojrzeć, to można się załamać.
No cóż i dla takich jest tu miejsce...
Ps. A tu byś sie zdziwił, ponieważ Żona Bokela to super dziewczyna, zgrabna, bardzo ładna i wykształcone(czego o tobie chyba powiedzieć nie można).... chyba masz gościu problemy z nadwagą (może to Ty przypominasz garbusa?)
I to byłoby na tyle złośliwości, jeśli chcesz jeszcze - poproś... a zostaniesz wysłuchany!
Rewolucja
Mam marzenie, aby pewnego dnia mój kochany Gdańsk ogarnęła Rewolucja. Ale nie taka o jakiej myślicie. Chodzi mi o rewolucję Jezusa! Brzmi dziwnie? Wiem, że On ma moc. Może zbawić grzesznika, uwolnić udręczonego, uzdrowić chorego i wywrócić miasto do góry nogami! Jeśli chcecie więcej napiszcie. Ksys@box43.gnet.pl
Atma
Ta moja ksywa pojawiła się około 10 lat temu gdy jako nastolatek byłem na Orkonie (który zresztą moja drużyna wygrała dzięki kilku ciekawym manewrom ) Wynikła raczej z mojego zezwierzęcenia. Poprzez następne lata różnie interpretowałem sobie i innym moją ksywkę. Zwierz od zwierzania też używałem gdy przez pewien czas byłem kimś w rodzaju psychicznego exhibicjonisty. Teraz używam tej ksywki do wyładowania frustracji oraz infantylnego zachowania czego nie chcę robić pod inną. Jest to metoda na uzyskiwanie odpowiedzi. Drugą jest "całuskowanie" która mię mieżwi. Inna moja ksywka która choć była kojarzona przez wiele osób uzyskiwała żałośnie mało dopowiedzi ze względu nie na zbyt niski lecz raczej wysoki poziom i bezkonfliktowość. Ani tam ani tu nie jest łatwo o rzeczową i inteligentną rozmowę.
Ifcia
Przykro mi ale zdecydowana większość twoich złośliwości do mnie nie trafiła. No z nadwagą mam problem i miło mi będzie jak byś coś jeszcze mi na ten temat dogryzła. Ortografia też nie jest moją mocną stroną od zawsze. Nawet byłem kiedyś na badaniach i stwierdzili u mnie dysortografię i dysgrafię czego już nie możesz z oczywistych powodów docenić. Ja nie używam wulgaryzmów chyba żę chcę kogoś zacytować lub podkreślić coś z jego lub jej wulgarnej wypowiedzi, lepiej przyjżyj się swoim wypowiedziom. A tak a propo czyżby twoi rodzice mieli mało czasu by się tobą zajmować w dzieciństwie czy to niepowodzenia natury towarzyskiej wywołały u ciebie taki deficyt czułości?
Z przyjemnością
WrrrgrrrrMrrrrrrrrr
Z przyjemnością
WrrrgrrrrMrrrrrrrrr